Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzechotka2 wrote:Ja też mam działalności więc nie mam L4. Prenatalne właśnie się umówiłam na 9 sierpnia. Chciałam koniecznie kogoś z tej listy międzynarodowych specjalistów z uprawnieniami do prenatalnych.
-
KaroKaro wrote:Co do pracy to ja wczoraj powiedzialam że jestem w ciąży, kierownik zareagował sztucznym entuzjazmem... powiedziałam mu że póki co chce pracować, ale nie obiecam mu żadnego konkretnego terminu pójścia na L4 bo mam problemy zdrowotne które mogą zadecydować o l4 szybciej niż moge zakładać (nie pisałam Wam wcześniej, ale mam krwiaka i zalecenie żeby się oszczędzać). Dziś miałam wolne, a koleżanka mi dzwoni że już rozgadał każdemu o tym że jestem w ciąży, że robi wielki problem z tego że musi robić rekrutację, że teraz to zatrudni tylko faceta, że inne dziewczyny pracowały do 8 miesiąca i że nie zmieni mi grafiku po 8 godzin dziennie póki nie przyniosę mu zaświadczenia o ciąży bo na tą chwilę to ja dla niego nie jestem w ciąży... Poryczałam się z bezradności bo człowiek chce dobrze a i tak wszyscy mają mnie w dupie...
Ja tez potrzebowalam dodatkowo zaswiadczenia i sam skomnentowal ze juz ci pracodawcy na glowe dostaja ... no i ma racje... ja od samego poczatku mam L4 bo mam prace ciezka fizyczna i do tego zapach klejow do opakowan itd no i kierownik taki gnojek ze ... szkoda gadac...
Mysl teraz tylko o sobie i malenstwie !!!12/02/2019
SZYMEK
-
KaroKaro wrote:Zaświadczenie będę miała już jutro bo pisałam do mojej ginekolog więc utrę mu nosa... Co do palenia mostów to wydaje mi się że samą ciążą już je spaliłam bo mam umowę do końca roku więc jeszcze będą musieli mi ją przedłużyć do dnia porodu, a po tym co dzis usłyszałam od koleżanki to i z tym będą robić problemy. Mam ochotę iść na L4 bo za bardzo mnie to wykańcza ale jest sezon urlopowy i nie chce koleżankom robić pod górkę12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyBADANIA PRENATALNE
18.07
Jonessey 12t0d
24.07
Mila_85 12t3d
aliq
25.07
Karola94c 12t0d
kjt91 11t6d
26.07
mamusiagusia 12t5d
SiSi111
30.07
magdaaa88 12t2d
Ewelcia85 12t2d
Olciaaa 12t3d
31.07
Papapatka 12t5d
03.08
MonisiaK
09.08
Pau.Em 12t5d
Grzechotka2
Pepper
___________________Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 05:04
Grzechotka2, Olciaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWIZYTY W LIPCU
09.07
MonisiaK
Ewelcia85
10.07
Paulina9191
11.07
Kolorowaola
MałaMała
Nadzieja22
Ruda90
13.07
Paprot.ka
Black_Lilith
16.07
bumbum
KaroKaro
17.07
grzechotka2
Lady_E
18.07
mamamajeczki
magdaaa88
19.07
Pau.Em
Makowa_Panna
20.07
mamusiagusia
24.07
aliq
25.07
amir
malami91
01.08
nati1992
Jaki ja dziś miałam sne... Zadzwonił budzik poszłam do toalety i wróciłam jeszcze się położyć. I w tym czasie przyśniło mi się, że poszłam właśnie znowu do toalety i na papierze zobaczyłam krew. To wszystko było takie realistyczne I wtedy budzik znowu zadzwonił. A ja nie mogę jaszcze dojść do siebie.
Paulina wspaniałe wiadomości!
Jonessey współczuje takich przeżyć.
Co do L4 ja chcę iść po urlopie. Urlop mam od 30.07 do 15.08. 16ego mam wizytę i wtedy poprosze o zwolnienie. Moja okruszek jest teraz najważniejszy i chcę jak najwięcej odpoczywać.
Martwi mnie kiedy u mnie będą badania prenatalne. Musiałabym mieć zrobione do 11t4d albo dopiero w 14t3d. Jak pytałam gin powiedziała, że mam się nie martwić. A w przychodni do której chodze jest właśnie lekarz, który robi badania prenatalne i jest na tej międzynarodowej liście specjalistów.
-
Sprawdziłam i mój lekarz też jest na tej liście i teraz nie wiem czy jestem spokojniejsza czy bardziej zestresowana .... Ja też mam głupie sny ostatnio śnił mi się romans z 80 latkiem ( obrzydlistwo) a dzisiaj ze lekarz stwierdzil ze płód nie żyje .
-
miłego dzionka wszystkim mamusiom ja o 18 40 mam wizytę z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej mam lekkiego stracha - dziś mój mąż idzie ze mną po raz pierwszy
podacie linka do tej strony z lekarzami z certyfikatem ?MałaMała lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:miłego dzionka wszystkim mamusiom ja o 18 40 mam wizytę z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej mam lekkiego stracha - dziś mój mąż idzie ze mną po raz pierwszy
podacie linka do tej strony z lekarzami z certyfikatem ?12/02/2019
SZYMEK
-
ruda90 wrote:będzie wchodził z Tobą do gabinetu ? mój stwierdził że zaczeka przed12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:będzie wchodził z Tobą do gabinetu ? mój stwierdził że zaczeka przed
-
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:miłego dzionka wszystkim mamusiom ja o 18 40 mam wizytę z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej mam lekkiego stracha - dziś mój mąż idzie ze mną po raz pierwszy
podacie linka do tej strony z lekarzami z certyfikatem ?
https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT
Proszę bardzo -
Witajcie Kobietki, jestem na wątku marcowym ale Was tez podczytuje od czasu do czasu:)ja póki co wiem że nic nie wiem. Może wy mi troche pomozecie.Byłam u lekarza 6.07 na wizycie stwierdził że bardzo wczesna ciąża, raz baknął pod nosem ze nie wie czy sie prawidłowo rozwija, dał skierowanie na bete i progesteron. Progesteron wyszedł ok, bety natomiast pierwsza 53079 a druga 75243. Jak poszłam z wynikami zeby mu pokazac to bąknał ze wysokie wartosci i kazał przyjsc w ten piatek na wizyte. Miała może któraś z Was taki przypadek?