Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka wrote:Ja jakoś nie potrafię wprowadzić rytmu dnia. Co chwilę jej się zmienia. Jedyne co to mamy zawsze pierwsze karmienie między 7 a 8 i spacer kolo południa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:37
Papapatka lubi tę wiadomość
-
bumbum Ja mam zamiar zrobic mezoterapie z falami radiowymi na brzuch. Ale można dopiero pół roku po porodzie...
Moja mała tez się raz przewróciła z brzuszka na plecy. Tak sie naprężyła z nerwów że musi tak leżeć że fikła. Ale to tylko przypadek
U nas rytm dnia też rozpierdzielonyMała nie ma jeszcze stałych pór spania.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Papapatka wrote:Ja jakoś nie potrafię wprowadzić rytmu dnia. Co chwilę jej się zmienia. Jedyne co to mamy zawsze pierwsze karmienie między 7 a 8 i spacer kolo południa
-
ruda90 wrote:My po USG bioderek
mała ma dysplazja prawego bioderka
poplakalam się z bezsilności zawsze coś asymetria ulozeniowa ulewanie upadek i teraz to...
-
ruda90 Spokojnie kochana bedzie dobrze :* Pewnie wystarczy tylko poduszka i się wszystko unormuje
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
ruda90 wrote:A ile w ciągu dnia śpi Twój maluszek ? Moja jest dokładnie w tym samym wieku
Dwie drzemki jedna ok. 11 trwa 3 h a druga koło 16 1,5 h. Koło 18 zaczyna trochę marudzic wtedy najlepiej jej na rękach, ale żeby było ciekawiej tylko u mnie jest spokojna o 19.30 kapiel i zasypia ok. 20.30 najpóźniej 21. Wczoraj zasneła właśnie o 21 i pierwszy raz się obudziła dopiero o 4 nad ranem. Z reguły w nocy pierwsza pobudka jest koło 2.30-3.
N
Od początku jej nie wybudzam, prawidłowo cały czas przybierala na wadze więc nie było potrzeby żeby jadła co 3h. Nie dokarmiam jej niczym jest tylko na piersi. Cieszy mnie to bardzo, bo starsza w ogóle ciagle wisiała na piersi i szybko zaczęłam ją dokarmiac mm. -
Ja dzisiaj padłam o 19:30 razem z Wojtusiem 😴 teraz wstałna cyca ale juz przysnął a ja się zastanawiam czy czeka nas powtórka z wczorajszej rozrywki 😳 mam nadzieje że nie . Byłam dzisiaj w aptece i zaopatrzyłam się w biogaje i espumisan - na razie dostał 5 kropli biogai i liczę na cud 😜
-
Paulaa25 wrote:Dziewczyny jak szczepicie maluszki?
U nas byla położna i doradziła by wybrać 5w1
Mamy się szczepić w nastepnym tygodniu -
nick nieaktualny
-
Kochane ciocie! Mikołaj urodził się o 12.30 przez cc, niestety rozwarcie zostało na 4 cm i nie chciało ruszyć dalej mimo naprawdę mocnych i częstych skurczy. Czujemy się dobrze i do tej pory się tulimy. Za godzinę pionizacja i dam małego na 5 godzin na noworodki, bo szczerze mówiąc padam. Poprzednia noc kompletnie nie przespana i nawet nie chcę myśleć ile jestem na nogach. O wysiłku porodu nie wspominając. Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale kompletnie nie miałam siły, a potem 2 godziny po porodzie się ciągle tuliliśmy i cycusiamy, żeby rozkręcić laktację. Mężu kangurował te 2 godziny, gdy byłam na obserwacji.
Tu nasza miłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 21:04
Kolorowaola, -Mamunia-, Ika..., ej_est, Ewelcia85, MonisiaK, Papapatka, Pepper, Paulaa25, Pau.Em, Kropeczka85, baranosia, Lutyska, Mambella, malami91, symbolica, kjt91, artemida27, EBa, Mila_85, bumbum, iwona01, Moniiiikaaaa, KaroKaro, Black_Lilith, alex0806, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny