Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje. Cudny dzieciaczek 😍😚
Dzięki i wzajemnie Ewelcia. Dzuewczyny zadanie wykonane. Dzieciaczki są z nami. Jesteśmy silne kobiety 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 01:47
Papapatka, Ewelcia85, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:A powiedziała dlaczego akurat 5w1? Tez się zastanawiam ale na razie wzięłam receptę na prevenar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 02:23
-
-Mamunia- wrote:Ja tez chcialam 5w1 ale powiedziala do mnie pielegnoarka ze bedzie mial tylko jedno klucie mniej niz na nfz. Wiec zdecydiwalam sie na 6 w 1 i platny pneumokok.
symbolica, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Nadzieja gratulacje!!!
No i się skończyło... Było i nie wróci więcej... Kolejny etap, pewien etap w naszym życiu zakończony!
Nie powiem troszkę mi smutno z tego powodu.
Dziękuję Wam wszystkim za wszystko, za ten piękny czas! Szkoda, że nie był taki dla nas wszystkich...
Niech nasze Skarby zdrowo rosną!!!Papapatka, Ewelcia85, Black_Lilith lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Nadzieja gratulacje!!!
No i się skończyło... Było i nie wróci więcej... Kolejny etap, pewien etap w naszym życiu zakończony!
Nie powiem troszkę mi smutno z tego powodu.
Dziękuję Wam wszystkim za wszystko, za ten piękny czas! Szkoda, że nie był taki dla nas wszystkich...
Niech nasze Skarby zdrowo rosną!!!
I od czerwca tak szybko nam zlecialo razem... te kciuki za wszystkie wizyty, wszystkie usg, dzielenie smutków i radości. Nikt nie zrozumie tak kobiety w ciąży jak inna kobieta w ciążyna tym samym etapie...
Trzymajmy się razem ile wlezie 😙baranosia, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja Gratulacje! Mikołaj śliczny
mòj na podobne zdjęcie po porodzie (choć wygląda jak Kalisz i siebie nie przypomina), takie te dzieci spuchnięte są, potem to mija i takie chude kurczaki się robią do 3doby kiedy tracą ok 10%. Miałam baby bluesa z tego powodu, a to fizjologia..
cieszcie się sobą
-
Kropeczko ile ty masz racji kobieto ! 😚 Kurcze dopiero co był czerwiec, nasze mdłości i pierwsze Usg genetyczne a tu juz moj Wojtus konczy dzisiaj 3 tygodnie 😳
Jak ja się ciesze ze miałam to forum i was wszystkie , dzięki temu te 9 msc było łatwiejsze do przezycia 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:16
-
baranosia wrote:Muszę zapisać jednak małą dziś do lekarza
ma zatkany nos, kaszle, kicha
boję się bo w czwartek wyszłyśmy do domu, a w piątek starszak dostał antybiotyk na zapalenie oskrzeli
-
Kobiety taki przyziemny temat w ten nasz uroczysty dzień ale może komuś się przyda.
Apropo tego wybrzuszenia nad szwem po cc.
Położna poradziła żeby zakładać jeszcze siatkowe majtki poporodowe a nie moje bawełniane. Bo one właśnie uciskaja te parę cm nad szwem i takie wybrzuszenie się zrobiło. Spróbowałam i poskutkowało. Kilka dni później mam już tam po prostu swój brzuch, który mi jeszcze się nie obkurczyl ale nie mam takiej parówki.
Ewelcia85 lubi tę wiadomość