Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Tak, ja pisałam odnośnie pozycji z brzucha że ok 5-6. A z pleców pisałam że wcześniej:)
mając 5,5 się czołgały, a chwilę później czworakowały. Mając 7,5 chodziły przy meblach. Zobaczymy, czy teraz będzie podobnie
-
Widze ze nie tylko moje dziecko dzis w nocy orkiestrowalo, zawsze ladnie spala i budzila sie o stalych porach a dzis w nocy byl placz i duzo bakow wszytko sie rozregulowalo, malutko spala i byla niespokojna wiec moze brzuszek. Niby jest zdania ze nie ma diety dla karmiących ale wczoraj zjadlam pierwszy raz surówkę z kapusty kiszonej i sie nakrecam ze to dlatego tak zareagowala.
Ruda ty sie ciesz ze masz takie dzieciątko grzeczne:) -
nick nieaktualnyIka... wrote:No właśnie z brzucha na 4 miesiące też się obracały
mając 5,5 się czołgały, a chwilę później czworakowały. Mając 7,5 chodziły przy meblach. Zobaczymy, czy teraz będzie podobnie
nie pamietam ile synek mial jak sie przewracal ale dosc szybko.byl bardzo silny.jak mial 5 m-cy czolgal sie na brzuchu jak mial 10 m-cy chodzil a przy meblach zaczal duzo szybciej i do niczego nie zmuszalam,nie ciągnęłam itd od poczatku byl silny i wszystko mu dosc gladko szlo. Od malego duzo go na brzuchu kladlam i duzo nosiłam
jak bedzie z corcia to zobaczymy.
-
nick nieaktualnyWyszło mi dziś na wadze łazienkowej, że moje dziecko waży 5kg!
Co do spania to Jasiek do jakiegoś 3tyg. życia jadł i spał. Potem zaczęły się coraz to dłuższe okresy aktywności. W czasie skoku to w ogóle bardzo mało spał. Teraz na całe szczęście jest ok. -
nick nieaktualny