Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Jest w normie więc to najważniejsze! Super, uspokoiłaś się na weekend?
dobuska, Miamonia lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
dobuska wrote:Jasne! Jak się czujesz?
Czuję się wyjątkowo ciążowo, jakkolwiek to brzmi 😅 mam baaardzo tkliwe piersi, ciągnięcia w dole brzucha, mdłości. To moja druga ciąża, mam już prawie dwuletniego synka, jednak w ciąży z nim w ogóle nie czułam, że się udało. Tutaj to totalne zaskoczenie i niespodzianka, nie staraliśmy się, to był jeden raz i od razu zaskoczyło 😆 wizytę mam w przyszły czwartek.dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja juz po . Jest pecherzyk ulokowanu na scianie macicy wielkosc 5t 1d. Wedlug aplikacji jest 5t5d . Kolejne usg za 2 - 3 tygodnie
Morwa, Malina1991, Jeheria, dobuska, Drobinka, Gosia89, Evelle28, Alfa_Centauri, Selena, Aneta8, Miamonia, Red555 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny pomaga wam coś na mdłości? Nie wiem czy to udzielajacy sie stres przed pierwsza wizytą czy ciąża sama w sobie... mdłości męczą mnie cały dzień a przy tych upałach to mega nie fajne... wolała bym zwymiotować niż się tak męczyć cały dzień
-
Morwa wrote:Dziewczyny pomaga wam coś na mdłości? Nie wiem czy to udzielajacy sie stres przed pierwsza wizytą czy ciąża sama w sobie... mdłości męczą mnie cały dzień a przy tych upałach to mega nie fajne... wolała bym zwymiotować niż się tak męczyć cały dzień
Mojej znajomej pomogły kropelki Vomitushel, wszystkim je polecała, mówiła, że wiele preparatów przeszła, to jedyne pomogło, mnie męczą trochę wymioty, ślę da się przeżyć, upały są straszneMorwa lubi tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Morwa wrote:Dziewczyny pomaga wam coś na mdłości? Nie wiem czy to udzielajacy sie stres przed pierwsza wizytą czy ciąża sama w sobie... mdłości męczą mnie cały dzień a przy tych upałach to mega nie fajne... wolała bym zwymiotować niż się tak męczyć cały dzień
Morwa lubi tę wiadomość
-
-
Cześć dziewczyny😊 również chciałam do was dołączyć jeśli można😊 staraliśmy się o dzidzię z mężem 8miesiecy i wkoncu się udało😁 już jestem po pierwszej wizycie u gina. Był pęcherzyk we właściwym miejscu i na razie tyle. Ale to już mnie ucieszyło. 😊 Teraz czekam na kolejną wizytę która jest dopiero 06.07 mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Za wszystkie trzymam mocno kciuki✊ i pozdrawiam
Alfa_Centauri, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Cześć dziewczyny😊 również chciałam do was dołączyć jeśli można😊 staraliśmy się o dzidzię z mężem 8miesiecy i wkoncu się udało😁 już jestem po pierwszej wizycie u gina. Był pęcherzyk we właściwym miejscu i na razie tyle. Ale to już mnie ucieszyło. 😊 Teraz czekam na kolejną wizytę która jest dopiero 06.07 mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Za wszystkie trzymam mocno kciuki✊ i pozdrawiam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:To my podobnie . Pecherzyki są czyli nie ma się czym martwić . Mówił ci lekarz jaki duży pęcherzyk 💚💚
-
Anulka1992 wrote:Ja byłam u lekarza bardzo wcześnie 4t6d i pęcherzyk był bardzo malutki . Dlatego i tak trochę się stresuje teraz bo do następnej wizyty jeszcze tyle czasu... A ja się nawet ciazowo nie czuje😂 miałam kilka dni gorszych może ze 3 ale teraz jest idealnie i to mnie martwi...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:Umnie szczerze tez szału nie ma tylko susianie i senność . W dzień jak mój najmłodszy idzie na spanko to ja tez muszę . A tak ogólnie to dobrze się czuje .💚🙈
-
nick nieaktualny
-
Anulka1992 wrote:Dziś coś mnie boli brzuch na dole. Nie jakoś bardzo tak delikatnie ale ból ciągnie aZ do pachwin i nóg. Chyba to normalne nie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]