Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:Normalne kochana. Ja dzisaj tez mam gorszy dzien . Te bole podbrzusza to tez czasami sa od jelit wysoki progesteron wplywa na prace jelit
-
Nie spodziewalam sie po sobie, ze bede miala takie glupie mysli, ale martwie sie jak cholera, bo nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku okresu. Po prostu zadnych.
W pierwszej ciazy na tym etapie dosc mocno bolal mnie brzuch, w ogole zawsze mocno czuje owulacje, mam bolesne miesiaczki, wiec takie uczucie „niczego” w macicy to dla mnie nowosc. Oszaleje do tego 30.06, przysiegam. -
Nikodemka wrote:Nie spodziewalam sie po sobie, ze bede miala takie glupie mysli, ale martwie sie jak cholera, bo nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku okresu. Po prostu zadnych.
W pierwszej ciazy na tym etapie dosc mocno bolal mnie brzuch, w ogole zawsze mocno czuje owulacje, mam bolesne miesiaczki, wiec takie uczucie „niczego” w macicy to dla mnie nowosc. Oszaleje do tego 30.06, przysiegam.
O, kojarzę Cię, obie mamy maluchy z marca 20
Gratuluję wszystkim i trzymam kciuki za wizyty
Aneta8 byłam ciekawa co u Ciebie, cieszę się, że transfer się udał, gratuluję bardzo, odezwij się czasem u Nas, jeśli będziesz miała ochotęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 18:43
Nikodemka, Aneta8 lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Nikodemka wrote:Nie spodziewalam sie po sobie, ze bede miala takie glupie mysli, ale martwie sie jak cholera, bo nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku okresu. Po prostu zadnych.
W pierwszej ciazy na tym etapie dosc mocno bolal mnie brzuch, w ogole zawsze mocno czuje owulacje, mam bolesne miesiaczki, wiec takie uczucie „niczego” w macicy to dla mnie nowosc. Oszaleje do tego 30.06, przysiegam.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Nie spodziewalam sie po sobie, ze bede miala takie glupie mysli, ale martwie sie jak cholera, bo nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku okresu. Po prostu zadnych.
W pierwszej ciazy na tym etapie dosc mocno bolal mnie brzuch, w ogole zawsze mocno czuje owulacje, mam bolesne miesiaczki, wiec takie uczucie „niczego” w macicy to dla mnie nowosc. Oszaleje do tego 30.06, przysiegam. -
Ok, czyli jest nas wiecej!
Mam nadzieje, ze to dobry omen. Tak czy inaczej nie wytrzymam i jutro mam zamiar znowu zrobic test, zeby sie uspokoich (mam nadzieje) bordowa krecha 🙈 -
Mnie strasznie martwi że zaczęłam teoretycznie 7 tydzień a objawów mało. Piersi bolą, są wrażliwe i większe, mdłości lekkie-ale nie wiem czy ich sobie nie wmawiam no i brzuch pobolewa czasem. Jak byłam na usg w terminie miesiączki to nie było nic i strasznie się boję... Zżera mnie to od środka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 16:36
-
Miamonia wrote:Kilka dni przed terminem okresu śniły mi się dwie kreski na teście, dzisiaj śniło mi się że ta druga zbladła i powiem Wam że psychika mi naprawdę sądzie. A wizyta za ponad tydzień 🥺😭
Miamonia lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ok, czyli jest nas wiecej!
Mam nadzieje, ze to dobry omen. Tak czy inaczej nie wytrzymam i jutro mam zamiar znowu zrobic test, zeby sie uspokoich (mam nadzieje) bordowa krecha 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 00:32
Nikodemka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hejka dziecwczyny. Ja też oprócz bolu piersi w szczególności przy dotyku to nie mam żadnych objawów. Wczoraj ciągnęły mnie jajniki .w szczególności lewy.
Jadę zaraz na betę. Mam nadzieję ze ostania. Chce sprawdzić czy jest dobry przyrost więc trzymajcie kciuki ✊❤️Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Miamonia wrote:Mnie strasznie martwi że zaczęłam teoretycznie 7 tydzień a objawów mało. Piersi bolą, są wrażliwe i większe, czasem poboli brzuch, mdłości lekkie-ale nie wiem czy ich sobie nie wmawiam no i brzuch pobolewa czasem. Jak byłam na usg w terminie miesiączki to nie było nic i strasznie się boję... Zżera mnie to od środka
-
Evelle28 wrote:Hejka dziecwczyny. Ja też oprócz bolu piersi w szczególności przy dotyku to nie mam żadnych objawów. Wczoraj ciągnęły mnie jajniki .w szczególności lewy.
Jadę zaraz na betę. Mam nadzieję ze ostania. Chce sprawdzić czy jest dobry przyrost więc trzymajcie kciuki ✊❤️Evelle28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka1992 wrote:Cześć dziewczyny. Pisałam do mojego lekarza bo ten ból mi nie przechodzi ciągnie mnie cały dół brzucha i aż bolą nogi mówi żebym jutro o 11 do niego przyszła bo musi mnie obejrzeć. Teraz się dopiero martwię☹️