Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Chciałabym do Was dołączyć, 13 maja miałam pierwsze IUI i po 2,5 roku starań w końcu się udało. Jestem już po 2 badaniach USG i jak na razie wszystko dobrze się rozwija. Termin 2 Luty.Aneta8, Alfa_Centauri, Morwa lubią tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Jak dajesz radę? 😯😯😯
Jeheria lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Miamonia wrote:Dziewczyny, a mierzycie temperaturę w ciąży? Ja mierzyłam, dziś nagle spadła mi o 0.3 stopnia i nie wiem co myśleć 🤷♀️
W każdym razie ja tego z wiadomych powodów nie robię, ale nie słyszałam, żeby w ciąży nadal się kontrolowało te poranne pomiary. Chyba tylko do momentu ciąży się to robi. Aczkolwiek nie jestem pewna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 10:10
-
Miamonia wrote:Dziewczyny, a mierzycie temperaturę w ciąży? Ja mierzyłam, dziś nagle spadła mi o 0.3 stopnia i nie wiem co myśleć 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 10:16
-
Ja mierzę co kilka dni, bo nie zawsze się obudzę na mierzenie. Pomiary bodajże do 12 tygodnia to dobry wskaźnik czy progesteron nie spada. Jeśli temperatura spada poniżej linii wyższych temperatur, to jest to sygnał, że warto sprawdzić progesteron.
-
Lolla wrote:Ja mierzę co kilka dni, bo nie zawsze się obudzę na mierzenie. Pomiary bodajże do 12 tygodnia to dobry wskaźnik czy progesteron nie spada. Jeśli temperatura spada poniżej linii wyższych temperatur, to jest to sygnał, że warto sprawdzić progesteron.
-
Alfa_Centauri wrote:Ja też nigdy nie mierzyłam temperatury w ciąży, tym bardziej w czasie ekstremalnych upałów nie widzę większego sensu. Dzisiaj u nas 33 i czekamy na burzę, może przyjdzie wieczorem.
-
Anulka1992 wrote:Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że u mnie jest źle. Jestem w szpitalu. Mam ciążę w macicy i ciążę w jajowodzie . Także czeka mnie laparoskopia z usunięciem jajowodu. Jestem zalamana
ściskam Cię mocno! Dużo siły!