Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Miamonia wrote:Selena, ja to nie widziałam nawet pęcherzyka bo poprzednio było za wcześnie i po prostu już mi odbija ze stresu... 😭
Mój, gin też kiedyś przyjmował do ostatniej pacjentki i do późnych godzin wieczornych ale teraz przez covid niestety trzeba się umawiać na godzinę 🙄😟
-
Powiem Wam, że ja się teraz cieszę, że w klinice dopiero po skończonym szóstym tygodniu kazali przyjechać na USG. Oszczędzili mi sporo stresu… chociaż i tak czekam na serduszko.
Jutro wizyta i już jestem poddenerwowana czy serduszko w moim zarodku już będzie widoczne. -
Selena, koniecznie korzystaj jeśli tylko masz taką możliwość i podglądnij malucha! Mam dzisiaj wizytę na 14:40. Znowu obudziłam się w nocy, mam różne przemyślenia. Raz czuję, że "ciąży nie czuję", zaraz potem robi i się niedobrze i mam zawroty głowy. Bardzo chciałabym z Wami zostać i tym razem nie opuszczać wątku. Proszę o wsparcie modlitwą, jeśli tylko możecie!
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Melisandra wrote:Selena, koniecznie korzystaj jeśli tylko masz taką możliwość i podglądnij malucha! Mam dzisiaj wizytę na 14:40. Znowu obudziłam się w nocy, mam różne przemyślenia. Raz czuję, że "ciąży nie czuję", zaraz potem robi i się niedobrze i mam zawroty głowy. Bardzo chciałabym z Wami zostać i tym razem nie opuszczać wątku. Proszę o wsparcie modlitwą, jeśli tylko możecie!
Koniecznie daj znać1Selena lubi tę wiadomość
-
Melisandra wrote:Selena, koniecznie korzystaj jeśli tylko masz taką możliwość i podglądnij malucha! Mam dzisiaj wizytę na 14:40. Znowu obudziłam się w nocy, mam różne przemyślenia. Raz czuję, że "ciąży nie czuję", zaraz potem robi i się niedobrze i mam zawroty głowy. Bardzo chciałabym z Wami zostać i tym razem nie opuszczać wątku. Proszę o wsparcie modlitwą, jeśli tylko możecie!
dobuska, Miamonia, Melisandra, Malina1991 lubią tę wiadomość
-
Melisandra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miała być operacja usunięcia jajowodu już miałam podane kroplówki założony cewnik i lekarz zlecił jeszcze USg. A tu szok... Operacja odwołana . Ja się pytam dlaczego? A oni że w macicy w pęcherzyku pojawił się malutki zarodek. Więc pytam co z tym jajowodem a lekarze mi mówią że być może tam w jajowodzie jest tylko jakaś zamiana hormonalna a nie żaden pęcherzyk z zarodkiem 😳😳😳 teraz leże na obserwacji. Mój doktor od razu kazał mnie przeniesx na salę zdjąć cewnik i mówi że do końca tygodnia się poobserwujemy i pójdę do domu....taka oto historia. Choć jeszcze się nie chce cieszyć bo nic nie jest na 100%...ale to jakiś cud
Melisandra, Miamonia, Gosia89, Selena, Osama, Drobinka91, Aneta8, Lolla, Morwa lubią tę wiadomość
-
Anulka1992! Co za wspaniała nowina!!! Niezwykła historia i cudowne maleństwo! Czekamy na wieści!
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Anulka1992 wrote:Dziewczyny miała być operacja usunięcia jajowodu już miałam podane kroplówki założony cewnik i lekarz zlecił jeszcze USg. A tu szok... Operacja odwołana . Ja się pytam dlaczego? A oni że w macicy w pęcherzyku pojawił się malutki zarodek. Więc pytam co z tym jajowodem a lekarze mi mówią że być może tam w jajowodzie jest tylko jakaś zamiana hormonalna a nie żaden pęcherzyk z zarodkiem 😳😳😳 teraz leże na obserwacji. Mój doktor od razu kazał mnie przeniesx na salę zdjąć cewnik i mówi że do końca tygodnia się poobserwujemy i pójdę do domu....taka oto historia. Choć jeszcze się nie chce cieszyć bo nic nie jest na 100%...ale to jakiś cud
Ale się cieszę, że jest nadzieja na dobre rozwiązanie!
Aaaaa cudownie! Informuj nas.
Jak się czujesz? -
Anulka1992 wrote:Narazie się jakoś bardzo nie cieszę chociaż nie powiem że lekarze dziś nie dali mi nadziei ... Sama jestem w szoku. A wczoraj z mężem rozmawiałam że dopiero był by cud gdyby to wszystko okazało się pomyłka...
-
Anulka1992 wrote:Dziewczyny miała być operacja usunięcia jajowodu już miałam podane kroplówki założony cewnik i lekarz zlecił jeszcze USg. A tu szok... Operacja odwołana . Ja się pytam dlaczego? A oni że w macicy w pęcherzyku pojawił się malutki zarodek. Więc pytam co z tym jajowodem a lekarze mi mówią że być może tam w jajowodzie jest tylko jakaś zamiana hormonalna a nie żaden pęcherzyk z zarodkiem 😳😳😳 teraz leże na obserwacji. Mój doktor od razu kazał mnie przeniesx na salę zdjąć cewnik i mówi że do końca tygodnia się poobserwujemy i pójdę do domu....taka oto historia. Choć jeszcze się nie chce cieszyć bo nic nie jest na 100%...ale to jakiś cud
-
Trzymam mocno ✊✊✊✊, jakie masz przyrosty bhcg? Też byłam w ciąży pozamacicznej, pierwsza została wykryta dość późno i niestety musiałam mieć usunięty jajowod, przy kolejnej przy bhcg około 300 lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczna ,,mialam dziwne przyrosty, raz mi spadała potem lekko rosła, znów spadała, tym razem udało się z jednym zastrzykiem z Metotrexatu, oby u Ciebie było szczęśliwe zakończenie 🙂1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Trzymam mocno ✊✊✊✊, jakie masz przyrosty bhcg? Też byłam w ciąży pozamacicznej, pierwsza została wykryta dość późno i niestety musiałam mieć usunięty jajowod, przy kolejnej przy bhcg około 300 lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczna ,,mialam dziwne przyrosty, raz mi spadała potem lekko rosła, znów spadała, tym razem udało się z jednym zastrzykiem z Metotrexatu, oby u Ciebie było szczęśliwe zakończenie 🙂
-
Anulka to naprawdę bylby cud ❤️ ale jaki piękny. Trzymam kciuki za Was ✊✊Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA