Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Jaina jeśli planujecie sprzedawać fotelik to pewnie. Jest tego tyle na rynku, że każdy znajdzie coś dla siebie
dobuska lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:W głowie się kalafior robi od myślenia o tym nadmiernie 🤣🥦🙉dam znać jutro bo może pan sprzedawca coś doradzi.
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Pcosik gratuluję!!!!! 🎉🎊🎈🤸🌈 Meeega wyczyn!!!
Negra ale macie kumulację w rodzinie 😁😁😁 Super! Ale fajne te kubełki.
Anetko spokojnie, z tymi drobiażdżkami do kupienia na pewno zdążysz 😊 Jest dużo czasu, a jakby się człowiek zawziął to by i w tydzień zamówił wszystko. Czego nie mozna powiedzieć o remoncie.... 😐 (a przynajmniej ja mam takie wyobrażenie remontów, na podstawie doświadczeń z moim chłopem... Jak mówi że potrwa tydzień - to ja już wiem że potrwa 3)
Dobuska oooo pokaż obraz! Zaintrygowałaś mnie ❤ Uwielbiam takie malowane obrazy i sama mam w domu kilka ❤ 1 kupiony od lokalnego artysty, 2 malowane przez mojego tatę i 2 malowane przeze mnie (te nie-moje są wszystkie takie zachwycające 🌠) Mąż ma jeszcze kilka pięknych swojego ojczyma, ale te już leżą u teściowej bo u nas już zabrakło ścian...
Myśliwa mega te filmy! Nie spodziewałam się że dzieciątko potrafi AŻ TAK wypychać brzuch 😱 Tu aż bałabym się że zaraz zrobi dziurę w brzuchu i noga wyjdzie na wierzch!
Łoooo Alfa Centauri - Henio ❤❤❤❤❤ Ale slodziutkie! Piękne imię 🌈
Ooooo Jaina masz sagę o Lipowie! 😍😍😍😍😍 Uwieeeelbiam ją, aż zazdroszczę Ci że masz ją jeszcze przed sobą 😁 To moja najulubieńsza seria świata (dziś przyszła mi dostawa książek z najnowszą Chyłką i najnowszym Motylkiem właśnie (Motylkami nazywam całą serię o Lipowie) 😁🌈❤💚💜💙💛)
Aneta8, Stokrotka 86, dobuska, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość
-
Stokrotka 86 wrote:Ja myślałam o Żwirki i imid. Żelazna rozważałam na początku ale ponoć mega trudno tam się dostać. Myślę też o inflanckiej ale to dlatego że jest dosyć blisko i sporo tam miejsc.
http://www.szpitale.mazowieckie.pl/page/1,raporty-szpitali.html?id=42&fbclid=IwAR1ZhW_3EcFh5U4qlbgtmodYiDJge5RR9KxUF1HtSA5GaG5Pmg6E93x9vYs
Nie wiem na ile to jest wiarygodne.Stokrotka 86, dobuska lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
dobuska wrote:No pomiędzy cesarskim powinna być przerwa, ale ja się odniosłam do konfliktu serologicznego, że nie słyszałam o czyms takim, a tez mam konflikt.
dobuska lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z pochmurnej warszawy
Wstałam raniutko,bo byłam oddać próbkę na mocz i robiłam morfologię
Zaczynają się wizyty: jutro połówkowe 🥰 w piątek wizyta u jednej lekarki,a we wtorek u drugiego lekarza
Miłego dnia 😚Aga12345, Joana23, dobuska, jaina_proudmoore, Gosia Rumi, Negra85, Aneta8, MyŚliwa lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dzień dobry z pochmurnej warszawy
Wstałam raniutko,bo byłam oddać próbkę na mocz i robiłam morfologię
Zaczynają się wizyty: jutro połówkowe 🥰 w piątek wizyta u jednej lekarki,a we wtorek u drugiego lekarza
Miłego dnia 😚
Ja też dzisiaj po wynikach, jutro jeszcze musze tylko mocz donieść bo miałam pęknięty pojemniczek i jutro na wizytę do swojego lekarza 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 08:34
Kasiastaraczka, dobuska, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Witam się z Wami z zimnego i ponurego Śląska… dziś jak rano wstałam do pracy o 6, to miałam ochotę się nakryć kołderka i zostać w domu… ale nie za bardzo mogłam 😂😂
Jutro po 15 mam połówkowe ✊ trzymajcie kciuki zeby Malutka dała się wymierzyć i zeby wszystko było dobrze…
Stokrotka 86, Aga12345, Kasiastaraczka, dobuska, jaina_proudmoore, Gosia Rumi, Aneta8, MyŚliwa, Morwa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! I ja się z Wami witam w ten pochmurny i deszczowy poranek.. Dzisiaj rano nie wiem kto bardziej nie chciał wyjść na spacer - ja czy pies
Przespałam się z myślami dotyczącymi laktatora i jednak kupięKtóry z pojedynczych z Neno byście zarekomendowały?
Pcosik, powodzenia jutro na połówkowych
Kasiastaraczka, u Ciebie też niech cała rundka po lekarzach będzie pomyślna
Aga, z tymi pojemnikami to cholerka tak to jest.. Dobrze, ze masz zapas czasowy
Ja mam w sobotę krzywą.. i z każdym dniem niepokój mi wzrasta, ale staram się jak mogę nie przejmować na zaś.Kasiastaraczka, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Joana23 wrote:Cześć dziewczyny! I ja się z Wami witam w ten pochmurny i deszczowy poranek.. Dzisiaj rano nie wiem kto bardziej nie chciał wyjść na spacer - ja czy pies
Przespałam się z myślami dotyczącymi laktatora i jednak kupięKtóry z pojedynczych z Neno byście zarekomendowały?
Pcosik, powodzenia jutro na połówkowych
Kasiastaraczka, u Ciebie też niech cała rundka po lekarzach będzie pomyślna
Aga, z tymi pojemnikami to cholerka tak to jest.. Dobrze, ze masz zapas czasowy
Ja mam w sobotę krzywą.. i z każdym dniem niepokój mi wzrasta, ale staram się jak mogę nie przejmować na zaś.
Powodzenia na krzywej, nie będzie tak źle 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 09:05
-
Inkaa85 wrote:Nie zawsze różne Rh powoduje konflikt, jednak jeśli dojdzie do konfliktu to słyszałam że musi być dłuższą przerwa między ciążami/porodami
U mnie na razie nie ma przeciwciał, ale niedługo znowu będę sprawdzać.
Właśnie, kiedy podaje się ten zastrzyk? -
Cześć Dziewczyny 🙂 dzisiaj naprawdę jesień pełna gębą 😉 ledwo zwloklam się z łóżka na pomiar...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania👍- oby wyniki były dobre a bobasy chciały współpracować 😉
Ja przed chwilą zamówiłam na olx granatowy śpiworek do fotelika. W sumie to mam nadzieję że nada się i do fotelika i do wózka. Jakoś tak uznałam że nie będę dodatkowo kupowała zimowego kombinezonu.jaina_proudmoore, dobuska, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Ooo dzisiaj jakaś impreza w laboratorium czy co?
Jutro dzień wizyt widzę. Powodzenia!!!
Ja mam w piątek echo serca i nie powiem, trochę o tym myślę, ale mam też nadzieję, że kardiolog chociaż na chwilkę pokaże mi malutką.
Joana, kochana, nie denerwuj się na zapas. Nawet jeżeli wyszłaby Ci cukrzyca, to to naprawdę nic takiego strasznego. A jeśli Tobie by wyszła, to zanim byś się w niej rozpędziła, to już poród.
A w ogóle to trzymam kciuki, że jej nie masz
U mnie dzisiaj ponury dzień. Nas codziennie budzi chora psinka, więc nie jestem wyspana, a jeszcze do tego czuję się lekko podziębiona.
Miłego!Kasiastaraczka, jaina_proudmoore, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
niutek87 wrote:Konflikt jest jak matka ma Rh-, a ojciec dziecka i dziecko Rh +. Ten zastrzyk ro bia chyba w 28-30 tc.
Ja po prostu nigdy się nie spotkałam z tym, że powinnam odczekać przed ewentualnym zajściem w kolejną ciążę. Czytałam o tym i wszędzie było napisane, że taka sytuacja niczego nie przesądza. No, ale być może jest tak wtedy, gdy ja bym wytworzyła już te przeciwciała przy porodzie. Nie wiem
"Nie jest prawdą, aby w przypadku niezgodności serologicznej odkładać na jakiś czas planowanie ciąży. Otrzymała pani immunoglobulinę anty D zapobiegającą powstaniu przeciwciała. Została zastosowana profilaktyka konfliktu. Lekarz prowadzący ciążę z pewnością skieruje panią na odpowiednie badania"
Czyli wychodzi z tego, że jeżeli przyjmę zastrzyk to będę bezpieczna (w trakcie pierwszej ciąży konflikt raczej nie występuje - dopiero w trakcie porodu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 09:26
Stokrotka 86 lubi tę wiadomość
-
Dobuska zdrówka 😚
Tak, jutro dzień wizyt, trzymam kciuki 🥰
Liczę na to,że moje Dziecię zdradzi się kim jest,bo już żartujemy z Mężem,że w sumie to jak się urodzi to zdecyduje 😂takie modne dziś...
Lecę zaraz na grupę Izy Dembinskiej, będziemy ćwiczyć 💪dobuska, Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Gosia Rumi, Aga12345, MyŚliwa lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dobuska zdrówka 😚
Tak, jutro dzień wizyt, trzymam kciuki 🥰
Liczę na to,że moje Dziecię zdradzi się kim jest,bo już żartujemy z Mężem,że w sumie to jak się urodzi to zdecyduje 😂takie modne dziś...
Lecę zaraz na grupę Izy Dembinskiej, będziemy ćwiczyć 💪
Ale Cię dzieciątko trzyma w niepewności!Kasiastaraczka lubi tę wiadomość