Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ginekolog jest na urlopie… ale się złożyło niefortunnie 😒 w przyszłym tygodniu mam iść na KTG i USG i od razu wyznaczą mi termin przyjęcia do szpitala. Dzień przed przyjęciem będę musiała zrobić wymaz na covid. Dziewczyny, bardzo mocno Was proszę, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko u mnie samo zadziało 😔
AnSan89, jaina_proudmoore, Aneta8, Stokrotka 86, MyŚliwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Selena jeszcze raz gratulacje!! 💖
Dobuska!! Mega mocne kciuki 💜 już coraz bliżej spotkania z córeczką!
Joana, mam nadzieję, że już niedługo i u Ciebie rozkręci się akcja ✊🏻😘Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobuska bezpiecznego i szybkiego porodu bez komplikacji, trzymam za Was mocne kciuki! Już niedługo poznasz swoją ukochaną córeczkę 😀
Joana to podobnie jak u mnie, lekarz już prawdopodobnie wrócił z urlopu ale założył, ze w 38 tygodniu pójdę na oddział na obserwacje i przekazał opiekę nade mną lekarzowi ze szpitala, wiec teraz jestem zdana tylko na wizyty u niego i jego decyzje. Trzymam kciuki żeby poród zaczął się sam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 21:28
Selena, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Dobuska mocne kciuki 🤩już niedługo córeczka będzie z Tobą ❤️
Myśmy z dziewczyną co miała cc przede mną wstały razem koło 20 😊zrobiłam parę kroków ale bolało bardzo 🤦♀️😩na szczęście przed wstaniem i jeszcze po 22 dostałam zastrzyk z morfiny i przeszło 😊 teraz nie boli wcale 😊po tym wstaniu dali nam dzidziusie do karmienia 🤩🥰ponad godzinę Gabi ssała 😊i o dziwo od razu była siara 🤩 więc nie muszę się męczyć laktatorem jak przy synku 😊a i najważniejsze 😊 jutro już Gabrysia na noc będzie ze mną 😊 💕Aneta8, AnSan89, jaina_proudmoore, Stokrotka 86, MyŚliwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Jest już z nami❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2022, 22:42
Aneta8, Selena, AnSan89, Joana23, jaina_proudmoore, po_prostu_ja, niutek87, idigi85, Ada.. 31, Stokrotka 86, Nisia18, Rosa89, Kasiastaraczka, Pcosik_2, Pimka, mk_bambino, Morwa, Paula2702, Jeheria, MyŚliwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Liwia jest już z nami❤️❤️❤️
Cudowne! Gratuluję!!! 😘 Piękne imię wybraliście 💖Selena lubi tę wiadomość