Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Alex to żarłok na potęgę. Chce ciagle wisieć na cycku a jak zje to potem śpi na mnie; odłożony do kojca płacze. Spałam 30 min w nocy 🙉śniadanie jadłam na trzy tury. Nocą zjadł 10 ml MM bo mocno płakał i nie zasnął nawet 🤷♀️Dziś dokarmiony też i leży i ogląda sobie ręce. Jest hardkor. A jakie dwie kupy zasadził szok 😜przylepa i glodomór- orzekły położne. Jak macie jakieś rady odnośnie karmienia itp, czemu mały nie śpi jak zje🙉🙉
Stokrotka 86, AnSan89, Aneta8, Ada.. 31, Nisia18, Aga12345, Lolla, Selena, MyŚliwa, Morwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Jaina ale super, że w ogóle je! Tutaj zaobserwowałam, leżąc z mamami i ich dziećmi, że te pierwsze chwile, gdy dziecko wisi na cycku są normalne i chyba nawet się przydają. Mały dopiero się z Tobą wita i ogarnia sobie rzeczywistość. Silna z Ciebie kobieta, unormuje się!❤️❤️❤️
Ucałuj go od ciotki!❤️Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Ada.. 31, Aga12345, Selena, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Joana23 wrote:Dobuska, już tyle wytrzymałaś, że te kilka(naście) godzin do północy też dasz radę 🤞🏻 A test to już w ogóle musi wyjść ujemny!
Selena, jeszzcze raz ogromne kciuki!
Ja mam dzisiaj KTG, trzymajcie za mnie kciuki, żeby już coś ruszyło.. powoli zaczyna mnie to dobijać (ale jeszcze nie na tyle, żeby sięgać po olej rycynowy 🤪)
U mnie to więcej niż kilka godzin, bo to do jutra do północy muszę wytrwaći jutro mieć negatywny wynik oczywiście 🙏
jaina_proudmoore, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
-
Dostałam zastrzyk z żelaza domięśniowo bo mi morfo spadło po porodzie z racji na krwawienie 🙂 Ps. Wyobraźcie sobie, że dziś dzwoniła do mnie księgowa z pracy , totalny brak taktu 🤬nie odebrałam to potem szukała kontaktu przez koleżanki bo dostałam dwa SMS. Zadzwoniłam do niej potem jak mały leżał i spał , tej rozmowy mogło nie być - rzuciła mi hasło, że pensja wejdzie dziś; gratulacje; kiedy mąż złoży wniosek i o PZU wspomniała 🤬🤬🤬 w drugi hit - wydzwania do mnie teściowa, ojciec pisze SMS, a matka na messenger. cyrk na kółkach. Mąż wziął to na klatę, przesłał zdjęcia i pow ze jestem w szpitalu itp i maja się kontaktować przez niego.
Gosia Rumi lubi tę wiadomość
-
Jaina, mój dwie pierwsze noce też spał tylko na mnie z cycem w buzi non stop. W ciàgu dnia lozeczko było Ok ale te nocki … Po tygodniu już się unormowało. A w zasadzie jak tylko wyszlismy ze szpitala. Dzieci też denerwuje że co chwila ktoś wchodzi na salę i im przeszkadza
Śpi teraz w dostawce, budzi się tylko na karmienie - 15-20 min je i zasypia. Oby jak najdłużej to trwało 🙏🏼
Dzisiaj miałam po raz pierwszy akcję że dwóch synów jednocześnie zrobiło kupę i zaczęło płakać. Niezły kabaret z nimi mamstarszy uparciuch koniecznie chce układać z Heniem duplo
zwłaszcza kiedy młodszy śpi. Kiedy ten mój maluszek zazna chwilę ciszy to ja nie wiem 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 13:04
jaina_proudmoore, AnSan89, Ada.. 31, niutek87, Aga12345, MyŚliwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:I jak KTG? Już miałaś?
U mnie to więcej niż kilka godzin, bo to do jutra do północy muszę wytrwaći jutro mieć negatywny wynik oczywiście 🙏
Ach, Dobuska, myślałam, że odliczamy do dzisiejszej północyczyli policzymy trochę dłużej
zobacz ile ta Twoja szyjka wytrzymała
Ja już po KTG - z tętnem wszystko w porzadku, ale czynności skurczowych brak 😔 nic się moje dziecko na ten świat nie spieszyjaina_proudmoore, Stokrotka 86, niutek87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNisia18 wrote:Pcosik , ja tez mam ciężkie noce ostatnio , bez znaczenie czy śpię w środku dnia czy nie .. pobudka po ok 3 godzinach pierwsza a potem każda następna co 1-2 godziny .. nie wiem czemu mam takie kiepskie spanie ..
Dzisiaj śnił mi syn mój , a to se karmiłam a to se zapomniałam a to ze nie umiałam , a to ktoś nie chciał mi go oddać 🤯 za dzisiaj zmniejszam ogrzewanie w domu 😅
Czy u Ciebie dzisiaj 36+6? Czujesz ze coś Cię bierze , jakieś przepowiadacze?Nisia18, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Jaina najważniejsze, ze je, pewnie potrwa kilka dni i nauczycie się siebie. Co do księgowej, może gdyby był to facet to jeszcze bym zrozumiała ale kobieta, ah, szkoda słów. Mąż pewnie ma teraz niezly zawrot głowy 😀Odpoczywajcie 🙂
U mnie 2 dni były takie bólowe, pojawiały się skurcze i dzis nastał spokój, a już myślałam, ze coś się zacznie.
Joana a u ciebie jest jakiś plan na wywołanie czy na razie czekacie aż się samo zacznie?jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Dostałam zastrzyk z żelaza domięśniowo bo mi morfo spadło po porodzie z racji na krwawienie 🙂 Ps. Wyobraźcie sobie, że dziś dzwoniła do mnie księgowa z pracy , totalny brak taktu 🤬nie odebrałam to potem szukała kontaktu przez koleżanki bo dostałam dwa SMS. Zadzwoniłam do niej potem jak mały leżał i spał , tej rozmowy mogło nie być - rzuciła mi hasło, że pensja wejdzie dziś; gratulacje; kiedy mąż złoży wniosek i o PZU wspomniała 🤬🤬🤬 w drugi hit - wydzwania do mnie teściowa, ojciec pisze SMS, a matka na messenger. cyrk na kółkach. Mąż wziął to na klatę, przesłał zdjęcia i pow ze jestem w szpitalu itp i maja się kontaktować przez niego.
Nie pozwól sobie, by niemyślący ludzie zepsuli Ci te chwile ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Aga12345, MyŚliwa, jaina_proudmoore, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Aga12345 wrote:Jaina najważniejsze, ze je, pewnie potrwa kilka dni i nauczycie się siebie. Co do księgowej, może gdyby był to facet to jeszcze bym zrozumiała ale kobieta, ah, szkoda słów. Mąż pewnie ma teraz niezly zawrot głowy 😀Odpoczywajcie 🙂
U mnie 2 dni były takie bólowe, pojawiały się skurcze i dzis nastał spokój, a już myślałam, ze coś się zacznie.
Joana a u ciebie jest jakiś plan na wywołanie czy na razie czekacie aż się samo zacznie?
Póki co muszę się dodzwonić do swojego prowadzącego.. zobaczymy jaki on ma plan na nasjakieś skurcze mi się zaczęły, ale takie wiecie, do wytrzymania. Może ja mam inny próg bólu przez bolesne miesiączki, nieeeeee wieeeeeem.. już mi zaczyna być naprawdę wszystko jedno. Rozmawiałam z moją siostra i na nią nic nie działało - ani spacery, ani schody, ani herbatki. I tak urodziła nagle, 3 albo 5 dni po terminie. Moze takie mam geny 💁🏼♀️
Aga, może u Ciebie jednak zaraz się wszystko zaczniemoze to chwilowa cisza przed burzą
-
Joana23 wrote:Póki co muszę się dodzwonić do swojego prowadzącego.. zobaczymy jaki on ma plan na nas
jakieś skurcze mi się zaczęły, ale takie wiecie, do wytrzymania. Może ja mam inny próg bólu przez bolesne miesiączki, nieeeeee wieeeeeem.. już mi zaczyna być naprawdę wszystko jedno. Rozmawiałam z moją siostra i na nią nic nie działało - ani spacery, ani schody, ani herbatki. I tak urodziła nagle, 3 albo 5 dni po terminie. Moze takie mam geny 💁🏼♀️
Aga, może u Ciebie jednak zaraz się wszystko zaczniemoze to chwilowa cisza przed burzą
-
Gabrysia jest z nami od 9:37🥰😘🤩jest cudna i ma mega dużo czarnych włosków 🤩 waży 3600g 51cm i dostała 10 pkt 😊 Już raz Ją miałam na karmienie koło 12 😊 nawet sprawnie nam poszło 😊 położna mówiła że teraz bedziemy przystawiać koło 17 😊ale jeszcze Jej nie mam...
Czy Was po cc drugim i kolejnym też tak boli brzuch 😢😩nawet zastrzyk przeciwbólowy nic mi nie dał.. Macica kurczy się jak szalona już dużo poniżej pępka jest.. Może dlatego tak boli 😩Pcosik_2, Ada.. 31, Nisia18, niutek87, dobuska, Aneta8, idigi85, jaina_proudmoore, Aga12345, Kasiastaraczka, Stokrotka 86, Rosa89, Morwa, po_prostu_ja, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Selena serdeczne gratulacje.🥰 Może zapytaj położne o ten ból, może będą mogły coś jeszcze zaproponować.
Selena lubi tę wiadomość
13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna
10dpt beta 33,12
12 dpt beta 65,14
14 dpt beta 132
16 dpt beta 271
22 dpt beta 1353
29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
8tc💔
12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
10dp beta 640 mIU/ml
13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
29.05 pierwsze usg🙏
Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
11.06 mamy ❤ i 11 mm
28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
24.01.2022 córeczka
4❄️
IVF
KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
NK 25%😔
PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔 -
Selena gratulacje 😍
Dostajesz przeciwbólowe?
Niestety tak jest, że ta macica mocno się kurczy
Mam taki nawał mleka,że dziś mi zaczęło samo kapać,więc wkładki weszły
Cycki mnie bolą, śpię w kapuście
Może napiszę coś więcej później,ale nie obiecuję
Dzisiejszej nocy siedziałam od 3 do 6 z Małym
Lecę korzystać,że Tadzik śpiAneta8, Aga12345, MyŚliwa, Selena lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87