Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia Rumi wrote:Jaaaakie cukry! 😯💖😁 Szok! Nie wiedziałam że tak dobre wyniki w ogóle występują w przyrodzie! Aaaale mega! Gratuluję!!!
Moja wcześniejsza krzywa była o wiele gorsza, rok przed ciąża było ok. 100/180/150 i insulina w kosmos 😂
Nie zamierzam odpuszczać diety i nadal będę jadła często, ale mało, nie zaszkodzi to nam a jeżeli uniknę cukrzycy bez mety to będzie cudownie. Trzymajcie kciuki 😁Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Gosia Rumi, Aga12345 lubią tę wiadomość
-
Aneta8 wrote:To nie trzeba wychodzić z domu, ja zamówiłam przez internet 😅
A już jakiś czas temu (jak myślałam, że będzie dziewczyna) dostałam takie dwie śliczne sukieneczki, muszę oddać 🙈Aneta8, jaina_proudmoore, MamaZmarzeniami lubią tę wiadomość
-
Gosia Rumi wrote:A ja bym wyjątkowo chętnie poprzebierała, podotykała, przeobejrzała cały sklep 💖💖💖 Tylko mogę wyglądać na czubka, z tej mojej ekscytacji 🙃
Hahaha zdecydowanie ja też tak będę wyglądać 😆Gosia Rumi, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Aneta ale słodkie te ubranka 😍
My bardzo dużo dostaniemy po moich dwóch bratankach,a jeśli będzie dziewczynka to dokupie trochę różu 😍Aneta8, Gosia Rumi, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Hej dziewczyny,
Nadrobiłam Wasze wszystkie wiadomości,uff
Pcosik kurcze,ale słaba sytuacja z tą dziewczyną z półpaścem, obyś nie złapała
Jaina to się zdarza w ciąży, kalafior zamiast mózgu 😂
U mnie 1,5 kg na plusie
Piękny suwaczek 😍
Ha ha zrobisz psikusa mężowi,ale skoro on tak nie ogarnia-jego strata 😂
Mój też specjalistą nie jest,ale tłumacze mu wszystko
Ha ha ja to samo,lepiej coś słonego niż słodkiego,a ogólnie to jestem slodyczowa
Szkoda,że nie miałaś tej informacji, że nie można heparyny,ech..
Tu możemy się żalić ile tylko wlezie 🙂co czytasz?
Aneta8 wspaniałe wieści 💙
Co kupiłaś dla maluszka?
Pimka gratulacje, Synuś 💙😍
Niutek może nie mam jakiegoś doła,ale zmienna w emocjach jestem,raz się śmieje,raz płacze,to normalne 🙂
MamaZmarzeniami hej 😚idealnie by było:)
Aga12345 witaj 😚 super,że z nami jesteś
Isiozwierz to Cię wzięli z zaskoczenia z tymi prenatalnymi,no stres😁
Ja też tak mam,że ciężko jeszcze uwierzyć, szczególnie, że długo się staraliśmy
Stokrotka współczuję takiej teściowej...
Co do wyników to jak piszesz,nie ma co już,tylko myśleć,że będziesz dobrze zaopiekowana
Co do śledzi to jeszcze nie jadłam...nie wiem jak z nimi jest. Na razie miałam rozkminy nad serami,ale już wiem,że ważne,by z mleka pasteryzowanego były
Morwa super,kolejny chłopiec być może 💙
Negra wrócicie jeszcze po córeczkę 🙂
Ja jeszcze nic nie kupuje,ale sporo czytam i oglądam 🙂
Kalcia oj to ich podejście....dobrze,że jesteś pod opieką innego lekarza 🙂
Gosia Rumi przerażające jest to,że więcej wiemy z forum niż od lekarzy...ja się trzymam mojego od niepłodności,na szczęście prowadzi ciążę,zna mnie,wie co i jak
Dzięki za kciuki 😚
Moja wizyta dziś bez usg,tylko kontrola badań, wszystko ładnie,kolejna u tej dr w enelmedzie za 5 tygodni,a wcześniej idę do mojego od niepłodności i 18 sierpnia usg prenatalneKasiastaraczka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzięki dziewczyny, staram się brzuszkiem nie martwić, zawsze byłam szczupła, przed ciąża schudłam jeszcze 4 kg, może dlatego ciężko mi po ubraniach teraz ocenić. Dzisiaj mam lepszy dzień i od rana czuje pozytywne nastawienie, planuje trochę posprzątać i uczyć się angielskiego, jak Wasz weekend?
Jak mam cięższy dzień to włączam sobie Franka Sinatre piosenkę New York, pomaga, spróbujecie 😊jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Kochane jak wy dużo piszecie 😃 badania naszych pociech w brzuszkach to zawsze stres. Ja mam na poniedziałek wizytę w diagnostyce na pobranie krwi i ruszam nad morze z narzeczonym i córeczka na tydzień troszkę odpocząć po powrocie wizyta u ginekologa więc powinno być ok. Powiedzcie jak wasze hormony? Bo mi dalej szaleja, potrafię śmiać się i następnie płakać jak dziecko bez konkretnego powodu. 🙈
Mając na uwadze mój stan to czasem czuje się juz tak ociężała jakbym byla przy końcówce ciąży. 😃😁 A jak u Was to wygląda? My dzis wizyta u teściów a jutro odpoczynek przed wyjazdem. Buźka 😘Warszawianka, jaina_proudmoore, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Miłego weekendu drogie panie. Muszę sobie znaleść zajęcie przed poniedziałkowym badaniem Usg. Wczoraj się pytałam męża czy się nie stresuje itp : rzekł, że jest dobrej myśli i nie może się doczekać. I ze ogląda często zdjęcia Kropka z poprzedniego Usg. Zazdroszczę mu tego nastawienia 😂 ja poczytam książkę, później może spacer i odpoczynek, wieczorem film. Byle nie myśleć o poniedziałku 🙉🙈🙊
Warszawianka lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:A jeszcze coś mnie naszło: czy was tez już swędzi skóra na brzuchu? 🧐
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Mnie czasem rano a czasem wieczorem. Zależy. 🙂koleżanka kupiła mi waniliowy kremik do smarowania brzucha. 🙂mąż dziś poszedł chyba po rozum do głowy i pytał się czy umówiłam się na to badanie Nifty. 🙊a ja z hasłem, że nie trzeba się umawiać 😂ale nie przyznałam się jeszcze do piątkowej akcji 😈
Gosia Rumi, Selena, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkóra nie swędzi, ale mam od wczoraj mam tak wysoki poziom zmęczenia, że mogłabym tylko leżeć, wejście po schodach to dla mnie górska wspinaczka 🤭 w pierwszych tygodniach schudłam 3 kg, prawie 2 już zdążyłam nadrobić, wiec zaczynam się powiększać.
I wahania nastroju sporadycznie, ale jak jest jakaś wzruszająca scena na netflixie to płacze momentalnie 😂jaina_proudmoore, Selena, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Gisele wrote:Skóra nie swędzi, ale mam od wczoraj mam tak wysoki poziom zmęczenia, że mogłabym tylko leżeć, wejście po schodach to dla mnie górska wspinaczka 🤭 w pierwszych tygodniach schudłam 3 kg, prawie 2 już zdążyłam nadrobić, wiec zaczynam się powiększać.
I wahania nastroju sporadycznie, ale jak jest jakaś wzruszająca scena na netflixie to płacze momentalnie 😂jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Eh, dziewczyny, ja też strasznie szybko się męczę. Jeszcze od wczoraj mam znowu mdłości i ból głowy. A ciśnienie w normie...
Mnie brzuch nie swędzi ale to pewnie dlatego że podczas pandemii przytyło mi się trochę w tamtych okolicach 😉 fakt że od początku ciąży schudłam nie zmienia faktu że zapas skóry dla dzidziusia został. Tylko teraz zamieniam brzuch spożywczy na ciążowy 😁16-01-2022 - synek💙 -
Jeśli chodzi o męczenie to na razie nie narzekam. Jak już się rozruszam to działam 🙂rozruch zajmuje najwiecej czasu 😂jak nie mam zajęć w ciągu dnia to gorzej się zebrać. Jak jest plan to jeszcze się zmuszam jakoś. Myślę, że to kwestia siedzenia w domu. Jak człowiek ma plan od rana i pracę to działa inaczej. Jednak, z racji na szkołę, nie żałuje pójścia na l4. 🙂chciałabym, żeby już był poniedziałek po wizycie 🙉🙈🙊
Selena lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Jeśli chodzi o męczenie to na razie nie narzekam. Jak już się rozruszam to działam 🙂rozruch zajmuje najwiecej czasu 😂jak nie mam zajęć w ciągu dnia to gorzej się zebrać. Jak jest plan to jeszcze się zmuszam jakoś. Myślę, że to kwestia siedzenia w domu. Jak człowiek ma plan od rana i pracę to działa inaczej. Jednak, z racji na szkołę, nie żałuje pójścia na l4. 🙂chciałabym, żeby już był poniedziałek po wizycie 🙉🙈🙊
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Warszawianka my wyjechaliśmy do teściów na wieś,po sąsiedzku mamy budowę, mąż kosił trawę
A ja sobie doczytałam książkę i ogólnie odpoczywam
MamaZmarzeniami ja często się wzruszam, więc hormony szaleją 😁
Jaina bierz przykład z męża i się nie stresuj
Mnie brzuch nie swędzi. Smarujesz się czymś? Słyszałaś o cholestazie ciężarnych?jaina_proudmoore, Warszawianka lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87