Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaga wrote:Tak Adella, ja kupilam z Canpola bo oryginalny bbox kosztuje kolo 60zl I troche mi bylo zal na kolejny wynalazek, ktory bedzie stal. Ale jak sie okazalo to strzal w 10! Pije po ok 100ml bez najmnienszego problemu a wczesniej wciskalam jej 20ml strzykawka... Przetestowalam kubek trenimgowy 360, niekapek z ustnikiem, butelki, lyzeczke, zwykly kubek, a dopiero bidon przyniosl efekt.
Dzięki, to spróbuję tego bboxa
-
Hejka. Mnie tez dawno nie było. Nie ma czasu czytać.
Basiu, wspaniale ze się odezwałas. Myślałam o Was często. Cieszę się ze Filipek rośnie. Co mówią lekarze ? Raczej jest ok i ten genetyk dla formalności czy coś podejrzewają ?
U nas idą górne jedynki. Ale znosi zeby po męsku. Nie chce jeść ksszek i zupek. Jak mu coś wyciągnę z mojej zupy i poczuje smak to się zajada ale swoich rzeczy zupełnie. Uwielbia za to owoce, musy, chlebek i chrupeczki. Czy jest jakoś sposób na przemycenie kaszek ? Mam 5 paczek. A on się nie tknie. Jakieś placuszki czy coś ? Poratujcie
Próbuje wprowadzać mm ale młody pluje. Najchętniej to by tylko cycka jadł. A jakoś musimy się powoli odstawiać. Czy jest jakieś mm które ma np lepszy smak i bardziej dzieciom smakuje ?
Okres myślałam ze przyszedł po 9 msc ale dwa dni plamienia i koniec. Lekarka mówiła zeby się tego spodziewać to raczej nie okres.
-
Dreamer wrote:Okres myślałam ze przyszedł po 9 msc ale dwa dni plamienia i koniec. Lekarka mówiła zeby się tego spodziewać to raczej nie okres.
-
kkkaaarrr wrote:Miałam identycznie, 2 dni plamienia i tyle. Uznałam, ze to nie okres. Poprzednio ten pierwszy mialam skromny, ale nie dal sie przegapic, za to drugi to istny potop.
-
Karooo93 wrote:Moje dziecko dzisiaj powiedziało mama ♥️
aga90, Kookosowa, Karooo93 lubią tę wiadomość
-
Moja to akurat chyba z tych gaduł i po za powtarzanymi sylabami zaczęła już jakieś swoje śmieszne zbitki tworzyć i swiadomie zaczęła mówić "nie" jak już bardzo nie chce jeść i mama chyba też jest już bardziej świadome. A ja wam dziewczyny zazdroszczę z tymi okresami bo mi mój pierwszy zaczął się chyba w 6 tygodniu po porodzie a potem to już jak w zegarku co 28 dni ale całe szczęście są o wiele mniej bolesne jak przed ciąża
-
U mnie okres wrócił po 3miesiacach. Płodność wróciła raczej bo czuję owulacje, śluzu mnóstwo. A jak już dostanę to mnie zalewa przez 7-8dni. Więc o tak o. A KP wyłącznie.
Teraz dostałam w piątek akurat jak nad jeziorem byliśmy na weekend.
Ps. Czy tylko moje dziecię nic nie mówi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 16:21
wiktoriaa, Kookosowa, Cabrera, Karooo93, kasia1518, adella1, aga90, Aaga, ammarylis lubią tę wiadomość
-
Kasia mam identyczny basen😄
Ja pierwszy okres mialam 6tyg po porodzie. I tak sie biedna mecze z nim stale😄
Moja mowi nieświadomie baba i tata mama za nic nie chce nawet nieswiadomie😄
I ostatnio mowi cos podobnego do nie i mam wrazenie ze to jej swiadome slowko😉
Poza tym duzo piszczy i gaworzy w swoim jezyku😄Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualnyTo i ja dorzucę swojego synka, choć fotka już starszawa ...
I mam jeszcze jedna nieśmiała wiadomość: chyba rozpoczynam rundę druga ❤️
Na razie jestem po trzeciej becie, ładnie przyrasta 😊
Ps. My wznowiliśmy starania jakos kilka cykli temu
Ps. Poproszę o kciuki, żeby wszystko było dobrze 🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 20:27
wiktoriaa, Karooo93, kasia1518, adella1, kkkaaarrr, Konieczynka, aga90, Aaga, Kookosowa, Zimri, ammarylis, moni05, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Cabera - super ♥️ trzymam kciuki ✊
Ja jako takiego okresu nie dostałam. Miałam jakieś 3 razy plamienia, w
Sumie to nawet nie można ich nazwać plamieniem na dobrą sprawę.
Co do polodnosci to w sumie sama nie wiem 🤷
Moja też raczej z gaduła. Krzyczy,mamuje, i cały czas tylko ej 😂