X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie październik 2019
Odpowiedz

Mamusie październik 2019

Oceń ten wątek:
  • Kiniorek91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia trzymamy. Ja mam we wtorek. Ale tez przed kazda wizyta mam cykora

mia4444 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3m66a9e1d.png
  • Dominika32 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja również życzę miłego dzionka:)

w57vrjjgdjn1sode.png

qdkkkqi1yy4kqg9a.png

lprkcwa1u3xyt21v.png

• Kookosowa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia trzymam kciuki :)

Miłej niedzieli dziewczyny. Pogoda zapowiada się bardzo ładna. My jeszcze niedzielne śniadanie w piżamach i w planach zabawa na dworze.

Bartuś 19.09.2019 20:14
    37 tydzien 1 dzien :)
    Witaj synku
  • Kiniorek91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie z moim gagatkiem do parku wybieram. Psiak potrzebuje tez dluzszego spaceru ;)

f2w3dqk3m66a9e1d.png
  • CodziennoscM Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kookosowa wrote:
    Mia trzymam kciuki :)

Miłej niedzieli dziewczyny. Pogoda zapowiada się bardzo ładna. My jeszcze niedzielne śniadanie w piżamach i w planach zabawa na dworze.
    My też jeszcze pizamowo, ale w planach mam za to pojechać do pracy i spakować swoje rzeczy, bo od poniedziałku już ktoś przychodzi na moje zastępstwo :)

Insta: @CodziennoscM
    h44ehqvkxg5mefqn.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ładna pogoda była wczoraj. Dziś się raczej zapowiada pochmurno. Wczoraj byliśmy z małym na Dzień z Tomkiem (ta bajka z lokomotywa). Jeździliśmy sobie pociągiem przerobiony na tego Tomka i takie tam. Dziś mamy jechac do Salisbury odwiedzić znajomych męża.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniorek91 wrote:
    Ja sie z moim gagatkiem do parku wybieram. Psiak potrzebuje tez dluzszego spaceru ;)
    Do chorzowskiego idziecie?

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko mi dziś spało do 7 :D i już się cieszyłam że dało pospać dłużej ... Po czym przypomniałam sobie, że dziś zmiana czasu więc wstał jak zwykle o 6 i ja też wstalam o 6 haha :P życie...

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam w piekny dzien ;) trzymam kciuki za Wasze wizyty w tym tyg, ja mam w przyszlym prenatalne. Miala ktoras moze w galerii libero w kato robione ?

01589vvj37l1te20.png
  • Aguuula;2525 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .Aleksandra. wrote:
    I ja sie witam w piekny dzien ;) trzymam kciuki za Wasze wizyty w tym tyg, ja mam w przyszlym prenatalne. Miala ktoras moze w galerii libero w kato robione ?
    Ja nie, ale bywam tam na zakupach po wizytach jak wracamy z Katowic ;) kciuki za prenatalne!

Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
    Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
    4xIUI :( ,3x transfer :( ,1x crio :( ,1x transfer -biochemiczna :( , 1x crio :), drugi crio :)
  • .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguuula;2525 wrote:
    Ja nie, ale bywam tam na zakupach po wizytach jak wracamy z Katowic ;) kciuki za prenatalne!
    Na zakupy to ja wole silesie albo galerie w kato.
    A skad jestes ?

01589vvj37l1te20.png
  • _nova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .Aleksandra. wrote:

Ja tam robiłam wczoraj :)

• ManiaM Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy wy też jesteście chore średnio co 2 tyg ? Już mam dość, gardło tak krwisto czerwone że sline ledwo przełykam. Może to niedoleczone przeziębienie poprzednie ? Nie miałam antybiotyku. Nie wiem czy iść do lekarza, dobrze się czuje i nie mam gorączki

oar843r8hxms7jm7.png
  • .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nova wrote:
    Ja tam robiłam wczoraj :)
    I ile trwalo , dostalas plytke?

01589vvj37l1te20.png
  • .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ManiaM wrote:
    Cześć, czy wy też jesteście chore średnio co 2 tyg ? Już mam dość, gardło tak krwisto czerwone że sline ledwo przełykam. Może to niedoleczone przeziębienie poprzednie ? Nie miałam antybiotyku. Nie wiem czy iść do lekarza, dobrze się czuje i nie mam gorączki
    Tylko gardlo czy jeszcze cos ?

01589vvj37l1te20.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że z okolic kato jest nas troszkę.

kkkaaarrr lubi tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Widzę że z okolic kato jest nas troszkę.
    A Ty skad jestes ? I gdzie mialas prenatalne ?

01589vvj37l1te20.png
  • _nova Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .Aleksandra. wrote:
    I ile trwalo , dostalas plytke?

U mnie to trwało krótko, bo mały bardzo dobrze współpracował, a Pani doktor, widać było, że wie, co robi. Najpierw nam go pokazała z każdej strony, później zrobiła pomiary, sprawdziła wszystkie przepływy, oglądnęła mózg, serce, kręgosłup, brzuch, żołądek, pęcherz moczowy, raczki, nóżki. Jak już wszystko sprawdziła, to dała nam jeszcze popatrzeć, bo maluch akurat się przebudził :) ale ile minut to trwało, to nie jestem w stanie powiedzieć. Na kozetce czas płynie inaczej. Do kogo jesteś zapisana?

• .Aleksandra. Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nova wrote:
    U mnie to trwało krótko, bo mały bardzo dobrze współpracował, a Pani doktor, widać było, że wie, co robi. Najpierw nam go pokazała z każdej strony, później zrobiła pomiary, sprawdziła wszystkie przepływy, oglądnęła mózg, serce, kręgosłup, brzuch, żołądek, pęcherz moczowy, raczki, nóżki. Jak już wszystko sprawdziła, to dała nam jeszcze popatrzeć, bo maluch akurat się przebudził :) ale ile minut to trwało, to nie jestem w stanie powiedzieć. Na kozetce czas płynie inaczej. Do kogo jesteś zapisana?
    A mialas tylko przez powloki brzuszne?
    Jestem zapisana do dr gruszki walaszek nie znam w ogole.

01589vvj37l1te20.png
  • Kiniorek91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Do chorzowskiego idziecie?
    Tak ;) kolo 14:30 :)

f2w3dqk3m66a9e1d.png
‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ