Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kookosowa wrote:Mia trzymam kciuki
Miłej niedzieli dziewczyny. Pogoda zapowiada się bardzo ładna. My jeszcze niedzielne śniadanie w piżamach i w planach zabawa na dworze.mia4444 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
U nas ładna pogoda była wczoraj. Dziś się raczej zapowiada pochmurno. Wczoraj byliśmy z małym na Dzień z Tomkiem (ta bajka z lokomotywa). Jeździliśmy sobie pociągiem przerobiony na tego Tomka i takie tam. Dziś mamy jechac do Salisbury odwiedzić znajomych męża.
-
.Aleksandra. wrote:I ja sie witam w piekny dzien
trzymam kciuki za Wasze wizyty w tym tyg, ja mam w przyszlym prenatalne. Miala ktoras moze w galerii libero w kato robione ?
kciuki za prenatalne!
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Cześć, czy wy też jesteście chore średnio co 2 tyg ? Już mam dość, gardło tak krwisto czerwone że sline ledwo przełykam. Może to niedoleczone przeziębienie poprzednie ? Nie miałam antybiotyku. Nie wiem czy iść do lekarza, dobrze się czuje i nie mam gorączki
-
ManiaM wrote:Cześć, czy wy też jesteście chore średnio co 2 tyg ? Już mam dość, gardło tak krwisto czerwone że sline ledwo przełykam. Może to niedoleczone przeziębienie poprzednie ? Nie miałam antybiotyku. Nie wiem czy iść do lekarza, dobrze się czuje i nie mam gorączki
-
.Aleksandra. wrote:I ile trwalo , dostalas plytke?
U mnie to trwało krótko, bo mały bardzo dobrze współpracował, a Pani doktor, widać było, że wie, co robi. Najpierw nam go pokazała z każdej strony, później zrobiła pomiary, sprawdziła wszystkie przepływy, oglądnęła mózg, serce, kręgosłup, brzuch, żołądek, pęcherz moczowy, raczki, nóżki. Jak już wszystko sprawdziła, to dała nam jeszcze popatrzeć, bo maluch akurat się przebudziłale ile minut to trwało, to nie jestem w stanie powiedzieć. Na kozetce czas płynie inaczej. Do kogo jesteś zapisana?
-
_nova wrote:U mnie to trwało krótko, bo mały bardzo dobrze współpracował, a Pani doktor, widać było, że wie, co robi. Najpierw nam go pokazała z każdej strony, później zrobiła pomiary, sprawdziła wszystkie przepływy, oglądnęła mózg, serce, kręgosłup, brzuch, żołądek, pęcherz moczowy, raczki, nóżki. Jak już wszystko sprawdziła, to dała nam jeszcze popatrzeć, bo maluch akurat się przebudził
ale ile minut to trwało, to nie jestem w stanie powiedzieć. Na kozetce czas płynie inaczej. Do kogo jesteś zapisana?
Jestem zapisana do dr gruszki walaszek nie znam w ogole.