Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też już nie mogę nocy przespać bez sikania i rano tez sie budzę wczesnie tylko przez to ze mi sie chce siku
-
Jupik wrote:Ja mam 35 urodziny na początku października, więc nowe bobo to taki prezent dla mnie jak widać no i jeden szkrab, dziś kończy 10 mcy. Nasz skarbuś Kinga, po 5 latach starań i inseminacji. O mój prezent się nie staraliśmy i sam wpadł
Jestem padnięta-kurde poszliśmy z mężem na koncert zostawiając dziecko u moich rodziców. Porażka. Wracałam w trakcie, bo dziecko płacze. Tyle, że jak wróciłam dziecko uchachane, bo dziadkowie wpadli na pomysł, żeby jej muzę puścić (uwielbia muzykę).. no i dla mnie koncert się skończył.. w dodatku mój ojciec zapomniał nam powiedzieć, że w sumie jest chory, i jeszcze mi ją zarazi. Wrr..
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 2 kilo bo najpierw 6 schudłam, a potem 8 przytyłam. Za to trochę odbiłam karmiąc. Czyli ważę teraz więcej niż w 9 mcu ciąży..hmm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 10:37
Jupik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a pijecie kawę?
-
nick nieaktualny
-
Dominka32 ja właśnie też jedna rozpuszczalną rano sobie wypijam
-
Piję parzoną kawę, max dwie. Lub świeżo zmieloną, zdecydowanie mniejszy syf niż puszczalska bez mleka i bez cukru, jak zawszeGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Myślę że moze jakies naczynko poharataliscie najważniejsze to się nie stresuj. Nas też dzisiaj naszło na amory rano, życie
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Paolka_25 wrote:Pytaniem z innej beczki... Rano dorwał mnie niewyżyty mąż, hmm... No ja też miałam cholerne parcie... Po tym miałam dekikatnie różowy śluz ale tylko przez moment, możliwe że jakieś otarcie wewnętrzne? Bo żadnych boleści nie mam...
Możliwe, bo w ciąży jest się bardziej spuchniętym w środku, "ciaśniej" tam.
Ale w temacie tego... Też macie tam tak wrażliwe teraz? Mnie wystarczy, że chłop smyrnie po łechtaczce i niemal dochodzęPaolka_25 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Możliwe, bo w ciąży jest się bardziej spuchniętym w środku, "ciaśniej" tam.
Ale w temacie tego... Też macie tam tak wrażliwe teraz? Mnie wystarczy, że chłop smyrnie po łechtaczce i niemal dochodzęmoni05 lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Ale w temacie tego... Też macie tam tak wrażliwe teraz? Mnie wystarczy, że chłop smyrnie po łechtaczce i niemal dochodzę
Ja w pierwszej ciąży tak miałam, nie dosc ze ciagle chcica to wystarczyło miźniecie i juz zajebioza teraz narazie jeszcze tego nie mammoni05 lubi tę wiadomość