Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Paolka łacze sie w bólu.
Ja w ogole jestem bez życia-zjadłbym wszystko i nic, łapie mnie choroba albo to ciaża ;p nie spalam pól nocy bo Pola kaszlala i padam..jedyne pocieszenie,że popracowalam na sile i boli kręgosłup i piersi ;p
Jak będę mieć córeczkę to chyba będzie Pola ja od 3:30 nie spałam bo Adaś temperatura 39st. I nie chciała spadać zasnęłam koło 7 i o 8 już pobudka.
Witaj AszkaPaolka _25 -
W temacie luteiny to ja zaaplikowalam jej wiadro w poprzedniej ciazy i niestety jest tak, ze lista wskazan do refundacji jest dosc krotka i wielu lekarzy sie boi wypisywac refundowane recepty.
U mnie raczej bezobjawowo, troche brzuch boli i slabo mi sie robi jak za szybko wstane.
Mam 33 lata, w czerwcu 34. Synek Borys 1.10 skonczy 3 lata. Pierwsza ciaza bez happyendu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj zauważyłam, że szybko się męczę, np odkurzam i sapię jakbym maraton przebiegła.
Senność i jakieś takie ogólne rozbicie.
Teraz tydzień urlopu to będę spać do południa a potem łyżwy i basen z moją nastolatką
-
Sporo nas po 30. Ja w tym roku 35. Jestem Emilia. Moj syn Gabriel poczety za pierwszym razem a to bobo za 3 (w tym 2 cykl ciaza biochemiczna). Obie moje pociechy to w połowie Polacy w połowie Węgrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 18:09
-
Dziewczyny, widzę ze jest tu Was dużo mniej więcej w takim tc jak ja. Proszę, powiedzcie mi czy tez macie takie lekkie kłucia pośrodku podbrzusza? Czytałam ze jesli są bolesne i z plamieniami to jest nie dobrze. Ja mam je od dzis, lekkie. Plamien brak. Dodam że mam tez problem z pójściem do wc wiec to moze tez nacisk od jelit? Pomocy!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
przedszkolanka:) wrote:Hej Aszka
Paolka zastanow się-Pola to szogun nie siedzi nawet przy stole ;p
U nas 38 max bylo,ale kaszel najgorszy byl..
Hahaha to jak będziesz mieć synka to nie dawaj na imię Adam świetnie by się dogadał z Polą taki sam ancymonPaolka _25 -
Agu ja mam ok.południa. Aż Pola się śmieje i pyta"mamo,ale masz gruby brzuch,a może w środku jest dzidziuś?"
Agulaaa ja nie mam właśnie zadnych bóli @,kłóć czy pikania co też mnie martwi.
Paolka o dzięki za ostrzeżenie! moje drugie będzie spało (Pola 3 lata przy kp.wstawała co 30 min.), będzie leżało (Pola tego nigdy nie robi ) itp. Mówią w końcu,że drugie jest przeciwieństwem i tego się trzymam ale apetyt i ta słodkość przytulanki mogą się zdublować a co do imienia,to Pola czeka na Aleksandra
Swoją drogą dużo moich imienniczek- AgnieszekAgu1 lubi tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Dziewczyny, widzę ze jest tu Was dużo mniej więcej w takim tc jak ja. Proszę, powiedzcie mi czy tez macie takie lekkie kłucia pośrodku podbrzusza? Czytałam ze jesli są bolesne i z plamieniami to jest nie dobrze. Ja mam je od dzis, lekkie. Plamien brak. Dodam że mam tez problem z pójściem do wc wiec to moze tez nacisk od jelit? Pomocy!
-
Agu1 wrote:Izabeli też nie polecam bo ta to nawet jak spi sie rusza :p
-
emikey wrote:To żeś mnie pocieszyla. Ale nasza ma być przez dwa ll to może różnica mój też aktywny za pięciu. Zaczął raczkowac jak miał 6 miesięcy i dwa tygodnie i już było ciężko. Potem zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy i 5 dni. I już masakra. Teraz już tylko biega. Alpinista, maratończyk i człowiek demolka.