Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylat 28 starania o pierwszego maluszka
Btw też nie macie na nic siły ? No nie skończę dzisiaj sprzątać. Lekarz kazał się oszczędzać, więc miałam w planie i tak robić przerwy ale po prostu totalnie nie mam sił, na drzemkę bym poszła najchętniejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 14:30
-
nick nieaktualny
-
Zdjęcie z pizzą mnie rozwaliło chodzi za mna pizza z pizza hut z tymi brzegami wypełnionymi serem od trzech dni. Ja we wrześniu bede miec 36 urodziny. Dzisiaj trochę mnie muli.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kotecki wrote:Zdjęcie z pizzą mnie rozwaliło chodzi za mna pizza z pizza hut z tymi brzegami wypełnionymi serem od trzech dni. Ja we wrześniu bede miec 36 urodziny. Dzisiaj trochę mnie muli.
-
U mnie dziś na kolację m wymyślił pizze ale będzie musiał ją zrobić i w dodatku chyba jeszcze będzie musiał sam zjeść... Jestem totalnie wypompowana... Nadal kręci mi się w głowie przy wstawaniu. W dodatku musiałam dziś wezwać lekarza do domu do synka bo od wczoraj gorączkuje a jest 7dni na antybiotyku Zinnat, antybiotyk zmieniony na Sumamed i słychać "brzydkie Zmiany w oskrzelach"
Dajcie siłę bo brak mi jej...Paolka _25 -
Paolka łacze sie w bólu.
Ja w ogole jestem bez życia-zjadłbym wszystko i nic, łapie mnie choroba albo to ciaża ;p nie spalam pól nocy bo Pola kaszlala i padam..jedyne pocieszenie,że popracowalam na sile i boli kręgosłup i piersi ;pGoemi lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Nieśmiało do Was dołączam. Termin na 1.10 . Pierwszą wizytę u gina mam dopiero 22.02 ale z tego co zauważyłam to nie tylko ja mam taki termin będzie mi raźniej.
W marcu koncze 36 lat , mam juz jedna córcie Matylde ma 5,5 roku , jedno poronienie zatrzymane w 6 tygodniu No a teraz mamy nadzieję z Moim W. ze sie w końcu udało
Dominika32, Kotecki, Paolka_25, Jupik lubią tę wiadomość
Matylda 08-07-2013
Aniołek [*] 17.05.2018 -
nick nieaktualnyASZKA36 wrote:Witajcie dziewczyny
Nieśmiało do Was dołączam. Termin na 1.10 . Pierwszą wizytę u gina mam dopiero 22.02 ale z tego co zauważyłam to nie tylko ja mam taki termin będzie mi raźniej.
W marcu koncze 36 lat , mam juz jedna córcie Matylde ma 5,5 roku , jedno poronienie zatrzymane w 6 tygodniu No a teraz mamy nadzieję z Moim W. ze sie w końcu udało -
Ja wbijam normalnie dwukropek i nawias i samo sie zmienia w żółte po załadowaniu na forum