Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ja już wróciłam z majówki i dziecku musiało się podobać we Francji, bo tez jestem pewna, ze to właśnie Malucha czuje
Kilka razy dziennie, mniej więcej tam gdzie detektorem słyszę serduszko, w połowie wysokości między pępkiem a spojeniem (lekarz twierdzi, ze łożysko jest z tylu i w miarę wysoko). Takie przyjemne laskotki...mysle, ze mogłam czuć je wcześniej, ale myliłam z jelitami...
Wszystkim jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego ❤️ -
Ja dziś w ramach urozmaicenia miałam przymusowe malowanie, oczywiście z winy mojego ciazowego budyniu w głowie
jak sprzątałam w lodówce w Wielką Sobotę żeby zrobić miejsce na mazurki itp to wyjęłam z lodówki sok czy koktajl jagodowy w plastikowej butelce, miałam go wylać jak zlew będzie pusty i zapomniałam o nim na dwa dni a było ciepło. No to z niedzieli na poniedziałek wybuchł nam na cały sufit
ja przespałam wszystko, mąż myślał, że któryś z kotów nam wybuchł
Na szczęście dzisiaj przyszedł pan i zrobił w dwie godziny, ja znalazłam i zapłaciłam, ale wolałabym to wydać na ciuchy
Oczywiście jeszcze się wystraszyłam że farba zaszkodzi dziecku więc otworzyłam wszystko co się dało i uciekam z domu, teraz już nie czuć ale wietrzy się dalej. Zdjęcie przed i po niżej (jeszcze była jedna ściana i wnęka okienna w soku), ktoś przebije moją wtopę
?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2baca82368f.jpgnuśka91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7120f5655f4b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa9ca4dd5bb0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d92d500d7ced.jpg
A to moja sukienki. Mieszczę się więc na chrzciny mam ubranie
japonka, _nova, brunetka91, Karooo93, nuśka91, Cabrera lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Japonka kot wam wybuchł
ale się uśmiałam.
ale to pierwsze co pomyślał, była 3 rano
niestety jestem na tej przygodzie 450 zł w plecy
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Kokosowa ale ładnie wyglądasz
Japonka mnie kiedyś coś prysnęło na sufit... I później chciałam to wytrzeć... I wygląda jeszcze gorzej, ale ja niską jestem i nie patrzę w górę jak nie muszę bo to widać tylko jak przyswieci...
Dobra idę się zdrzemnąć i na łowyKookosowa lubi tę wiadomość
-
Najlepsze życzenia dla dzisiaj świętujących urodziny i imieniny 😊😘🌷
Co do ruchów to ja miałam schizę, bo dwa dni wydawało mi się, ze nie czuje. Staram się nie myśleć i żyje w przekonaniu, ze na tym etapie i tak nic się nie da zrobić. Od wczoraj już fika.
Za to ja dzisiaj nawrot mdłości i absurdalna temperatura... 35,2. Czuje się jak zombie.emikey lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
japonka wrote:Ja dziś w ramach urozmaicenia miałam przymusowe malowanie, oczywiście z winy mojego ciazowego budyniu w głowie
jak sprzątałam w lodówce w Wielką Sobotę żeby zrobić miejsce na mazurki itp to wyjęłam z lodówki sok czy koktajl jagodowy w plastikowej butelce, miałam go wylać jak zlew będzie pusty i zapomniałam o nim na dwa dni a było ciepło. No to z niedzieli na poniedziałek wybuchł nam na cały sufit
ja przespałam wszystko, mąż myślał, że któryś z kotów nam wybuchł
Na szczęście dzisiaj przyszedł pan i zrobił w dwie godziny, ja znalazłam i zapłaciłam, ale wolałabym to wydać na ciuchy
Oczywiście jeszcze się wystraszyłam że farba zaszkodzi dziecku więc otworzyłam wszystko co się dało i uciekam z domu, teraz już nie czuć ale wietrzy się dalej. Zdjęcie przed i po niżej (jeszcze była jedna ściana i wnęka okienna w soku), ktoś przebije moją wtopę
?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2baca82368f.jpgjaponka, nuśka91 lubią tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Ja oczywiście też wszystkiego najlepszego najlepszego dla wszystkich jubilatek i solenizantek, żeby wszystko wam się układało.
Jak rozmawiacie o ruchach dziecka to aż mi się łezka kręci w oku, bo ja dopiero 15 tydzień więc jeszcze trochę muszę czekać, pierwsza ciaza i otyłość więc ruchy pewnie będę czuła grubo po 20 tygodniu.
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj w nocy obudziłam się na brzuchu, zaczął mnie boleć tak jak przed okresem i dopóki nie wzięłam no spy to bolał tak przez 1.5 h. Dzisiaj też odczuwam podbrzusze, może nie tyle co boli ale jest wrażliwe. Coś mogło się stać bobasowi od takiego spania??Paulina
-
Dreamer wrote:Co do temperatury ciała to przeczytałam ostatnio ze cała ciąże powinna być podniesiona do około 37 stopni. Ja tak miałam na początku ale teraz już wróciła do standardowej. Jak jest u Was ?
Ja nigdy nie mam choćby 36,6taka moja natura, a ciąża rozwija się prawidłowo... dzisiaj już przegięcie przez pogodę podejrzewam. Ciśnienie i aura robi swoje...
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dreamer wrote:Co do temperatury ciała to przeczytałam ostatnio ze cała ciąże powinna być podniesiona do około 37 stopni. Ja tak miałam na początku ale teraz już wróciła do standardowej. Jak jest u Was ?