Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek, mogłaś zapytać obsługi. U mnie też początkowo myślałam, że nie ma tego działu, a okazało się, że mają-na szarym końcu na regale podpisane "ubrania ciążowe" i w ogóle nie widać. Ja też podjadę jeszcze raz rozmiary zobaczyć
Uwemhe, a pytałaś o tą kość nosową, mówił Ci lekarz coś w tej kwestii?
-
nick nieaktualny
-
Ja też po wizycie. Tak jak przypuszczam bez USG. Serduszko ładnie bije ok 140/min. Szyjka zamknięta, jaka długość niestety nie wiem. Kolejna wizytę jak i USG połówkowe mam 19 czerwca - dopiero 😐 będzie to już 22 tydzień...
Brunetka - Ty chyba teraz dość długo czekasz na wizytę?
Ja mam za 6 tygodni, a wszyscy że bardzo długo jak na ciążę itd.
Sama już nie wiem czy nie przyspieszyć ... 🤔
Co do imion to my jeszcze nawet nie rozmawialiśmy na ten temat 😂
Ale wstępnie jest przyjęte,że ja wybieram, ale zobaczymy jak już będziemy wiedzieli kto jest w brzuszku 😁moni05, mia4444 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Tak , pani z rejestracji. Też jej się powoływalam na to że czytałam artykuł ze 3dni do tyłu można a do przodu 1 dzień- twierdzi że doktor już miała takie przypadki. No cóż jak mi nie wypisze to będę miała 3 dni żeby załatwić gdzie indziej .
To nie chodzi o przypadki pani doktor tylko o zasady wypisywania zwolnien, grube błędy to od razu ten system wyrzuca. Nie było by problemu gdybys już była na zwolnieniu a rozumiem, ze to Twoje pierwsze. Panie z rejestracji nie ogarniają prawdopodobnie tej różnicy. A czemu nie chcesz po prostu sue umówić i zadzwonić po to zwolnienie 18.05.Dreamer, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Moja kolejna wizyta 7 czerwca
połówkowe zostaje na 4, bo to inny lekarz 😁 jakbyś miała Sunshine chwilkę... 😉 dziękuje 😘
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyKarooo 6 tygodni trochę długo. Może spróbuj się umówić tydzień wcześniej
Mi lekarka zaleciła, że usg połówkowe najlepiej zrobić w tygodniu 20+0 do 20+6, bo dziecko jest na tyle duże, że już i tak wszystko można sprawdzić, ale też ze względów prawnych lepiej wtedy, gdyby (odpukac) było coś nie tak -
Moni no to pieknego bobasa już masz. To już wiesz dlaczego nie tyjesz. Maluch Cię odjada. A wiecie może ile mniej więcej przybierają na wadze nasze maluszki teraz?
Ja mam szyjkę 36 mm. I powiedziała ze ok. Ale czytałam ze dziewczyny maja po 6 cm wiec różnica spora. Podobno do 25 mm to jest jeszcze norma.
Po czym się poznaje ze spojenie się rozchodzi ?
Piękne macie ubranka. Osobiście mi się najbardziej te białe podobają. Lubię jak takie maluszki śpią w jasnych. Takie aniołki małe.
W moim h&m są dosłownie dwa wieszaki z ubraniami dla mam. Tez ciężko jest je znaleść. I wybór słaby.moni05 lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Kiniorek nie wszędzie niestety jest hm mama
nawet w Warszawie ten dzial jest chyba tylko w 3 h&mach, a przeciez sklepów hm w wawie mnóstwo
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Karooo 6 tygodni trochę długo. Może spróbuj się umówić tydzień wcześniej
Mi lekarka zaleciła, że usg połówkowe najlepiej zrobić w tygodniu 20+0 do 20+6, bo dziecko jest na tyle duże, że już i tak wszystko można sprawdzić, ale też ze względów prawnych lepiej wtedy, gdyby (odpukac) było coś nie tak
Tak, mi lekarz od USG też mówił, że to najlepszy termin, więc idę 20+3 choć mam nadzieję, że wszystko jest ok.
(Do dopisania 14.05 połówkowe u mnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 23:52
-
Dreamer wrote:Moni no to pieknego bobasa już masz. To już wiesz dlaczego nie tyjesz. Maluch Cię odjada. A wiecie może ile mniej więcej przybierają na wadze nasze maluszki teraz?
Ja mam szyjkę 36 mm. I powiedziała ze ok. Ale czytałam ze dziewczyny maja po 6 cm wiec różnica spora. Podobno do 25 mm to jest jeszcze norma.
Po czym się poznaje ze spojenie się rozchodzi ?
Piękne macie ubranka. Osobiście mi się najbardziej te białe podobają. Lubię jak takie maluszki śpią w jasnych. Takie aniołki małe.
W moim h&m są dosłownie dwa wieszaki z ubraniami dla mam. Tez ciężko jest je znaleść. I wybór słaby.
Dzień dobry. Te białe to długo białe nie będą raczej😉
Kciuki za wizyty dzisiejsze!🙂
U Was też mroźny poranek? Zimno jak nie wiem co... -
Witam
ja w sumie dzisiaj wierciłam się strasznie... I chyba idę dalej się położyć... Dzisiaj na zakupy muszę iść ale to pod dom na targ wiec szybko pójdzie.
Przedszkolanka ja czułam kłucie i aż do cewki szło... Ale chyba dlatego ze się bezwiednie kładłam bardziej na brzuchu niż na boku
Jupik mierzy się chyba na palec... Tak mi się wydaje z poprzedniej ciazy.
Paulina mnie się zdarza po 3-4 razy iść...