Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooo93 wrote:Właśnie bo ja mam 19 czerwca i będę wtedy jakoś 21+6 i zastanawiam się czy nie iść gdzieś wcześniej jeszcze ? 🤔
Ja byłam na usg teraz we wtorek, to było 18+2, wszystko wyglada ok. Lekarz z certyfikatem umówił mnie tak właśnie, na skończone 22 tygodnie, bo on chce oglądać „duże” narządy. Ufam mu i się nie spinam. Skoro tak woli🤷🏻♀️
Karooo93 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCabrera, ja mogłam zmniejszyć liczbę godzin w pracy, bo pracuję na kontrakcie na działalności. W pelnym wymiarze godzin pewnie by mi było ciężko.
Na jaki wózek zachorowalas?
Byłam dzisiaj w biedrze i u mnie były tylko i wyłącznie kołderki w ilości kilku sztuk, niestety bardzo słabej jakości, dla mnie nie warte zakupuciuchów zero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 14:02
-
Chyba pozostaje zaufać naszym lekarzom i tyle
ja mądrzejsza od niego nie będę, wiec nie analizuje 😁
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
CodziennoscM wrote:Dzień dobry!
A ja właśnie siedzę w przychodni na glukozie. Mam wcześniej niż zazwyczaj że względu na wagę. Uwielbiam mojego lekarza, że trzyma rękę na pulsie. Na czczo cukier super- 75. Po wypiciu glukozy przez chwilę nie było zbyt przyjemnie, ale po 20 minutach już nic nie czuje. Liczę, że to dobry objaw
Wczoraj umierałam z powodu migreny, wiec przespałam cały dzień. Dziś mam nadzieję na większa energię
A biedry chyba zrezygnuje. Wszystkie te rzeczy uszyje sama, więc jakoś nie mam parcia. Zostanie dla kogoś innegoze względu na wyniki sprzed ciąży, brane leki, wiek i cośtam jeszcze.
Co do Biedry to byłam i wróciłam, jak coś było sensowne to były ograniczone rozmiary (np. legginsy S i XXL), a rożki i kocyki wyglądały na sztuczne. Więc się właśnie obkupiłam w Lidlu online, dostawa jest w tym tygodniu za darmo. Matę, rożek, legginsy, bluzki, szorty, rogal do spania. -
nick nieaktualnysunshine03 wrote:Cabrera, ja mogłam zmniejszyć liczbę godzin w pracy, bo pracuję na kontrakcie na działalności. W pelnym wymiarze godzin pewnie by mi było ciężko.
Na jaki wózek zachorowalas?
Byłam dzisiaj w biedrze i u mnie były tylko i wyłącznie kołderki w ilości kilku sztuk, niestety bardzo słabej jakości, dla mnie nie warte zakupuciuchów zero
Mi sama praca naprawdę sprawia przyjemność, gorzej z dojazdami
ja niestety muszę być w odpowiednich godzinach w biurze (a teraz też moi współpracownicy mają sezon urlopowo-szkoleniowy i nie chcę ich zostawiać samych.
Do końca czerwca chciałbym na pewno popracować (no chyba, że lekarz stwierdzi inaczej, zawsze go o to pytam)
A wózek...no cóż...dla mnie idealny (jesteśmy oboje bardzo wysocy: ja 177 cm, a eM. 191 cm) to Stokke Trailz z terenowymi kołkami
Powiem szczerze, że planowałam wydać połowę mniejale uderzyła mnie mocno różnica jakości i wykonania (nie sądziłam, że jest aż tak duża). I o ile nazwa produktu czy marka, nie mają dla mnie znaczenia, tak kurcze jakość już tak (dla przykładu wolę kupić buty drogie (choć z reguły i tak z wyprzedaży), ale dobre i chodzić w nich kilka sezonów (np. kozaki), niż tańsze (ale takie, które zużyłyby się np. po dwóch latach).
Także zaczynam grać w Totka lub pozostaje liczyć na premięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 14:16
-
Dziewczyny, zobaczcie:
https://www.lidl-sklep.pl/Akcje/W-nastepnym-tygodniu/a219149
https://www.lidl-sklep.pl/search?query=Ci%C4%85%C5%BCowesunshine03, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:A jak rozmiarówka?
Ja zamówiłam na bonprix 2 pary i czekam już na nie tydzień, brzuch mi wywaliło i wszystkie spodnie mnie gniota i się zastanawiam czy jeszcze nie dokupić.
Jestem chuda i brzucha praktycznie nie mam a S które wzięłam są takie akurat, wiec polecam brać większe. Ta guma jest taka dość ciasna, nie wiem czy nie będzie gniotła brzucha przy dłuższym noszeniu no ale może wystarczy trochę ponosić i stanie się bardziej elastycznakasia1518 lubi tę wiadomość
-
Ale te dyskonty nas rozpieszczają 😁 milutko. Chociaż z lidla te niemowlęce ciuszki takie nieciekawe. W sensie kolorystycznym.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kasia1518 wrote:Wystarczy podać adres gdzie będę przebywać czy też powód zmiany miejsca ?
Kasia, ja to olewam. W wakacje, tudzież jsk już będzie ciepło, na pewno będę jeździła do teściów lub rodziców na działkę. Czasem na tydzień, czasem na dwa dni, czasem na 4. Nie zamierzam za każdym razem kogoś (ZUSu) informować. Pytałam też mojej lekarki co ona na to. Powiedziała, że mam zwolnienie chodzone i nie jestem przykuta do kanapy, więc też by nie informowała i mam sobie dać spokój. Tak więc ja mam na to wywalone. Za granicę na plażę nie jadę, więc niech się odczepią. -
nick nieaktualnyjaponka wrote:Dziewczyny, zobaczcie:
https://www.lidl-sklep.pl/Akcje/W-nastepnym-tygodniu/a219149
https://www.lidl-sklep.pl/search?query=Ci%C4%85%C5%BCowe
choć ja ostatnio upolowałam jeansy ciążowe z lidla za 19,90 pln (czyli taniej)
ja polecam jeszcze akcje na zalando lounge - ostatnio były ciuchy zalando essential (moim zdaniem bardzo dobra jakość, mam już kilka sztuk) w podobnych cenach jak te w lidlu czy biedronce.moni05, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Jupik wrote:A z Biedry idę o zakład, że najpierw zaopatrują się pracownicy i ich rodziny- wiedzą co będzie wcześniej, rozprowadzają to między swemi, a co zostanie dopiero walą na sklep. I tym sposobem normalnym ludziom zostają się ochłapyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Za to kupiłam sobie w Lidlu online 2 pary legginsow
upolowalam w biedrze rozmiar M, ale i tak są do zwrotu, bo za duże i na dodatek bardzo krótkie, chociaż nie mam jakiś super długich nóg.
-
Dziewczyny, od którego tygodnia zamierzacie kupować takie grubsze rzeczy jak meble, wózek, łóżeczko?