Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kookosowa wrote:Ale ciężki dzień. Jeszcze coś mnie pobolewa w lewym dolnym rogu brzucha. Myślę że jajnik ale może to więzadło. Sama nie wiem.
Basia trzymam kciuki. Będzie dobrzebędzie chudzielcem i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 17:42
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Temat Laktator
Będziecie kupować? Elektryczny czy reczny?
Zastanawiam się nad Avent (żeby do butelki pasował, która już mam) ale nie wiem czy znajoma nie będzie mieć Mandela elektrycznego.
Mam, elektryczny, mój najlepszy przyjaciel, dla mnie zakup nr 1 jeśli chodzi o wyprawkę. Ale to też kwestia indywidualna, bo mam koleżanki co laktatora nie tknęły przez cały okres karmienia. Ja używałam codziennie przez 6 mcy. -
nick nieaktualny
-
Ja po usg, wszystko nadal wygląda dobrze, z większości pomiarów wychodzi lekko do przodu na 17,3-17,4, jeden na 16,5 a jestem w 16,6. Czyli ok. I mam w brzuchu swoją kostkę masła bo też ponad 190g
na połówkowe mam przyjść za 4 tygodnie więc przełożyłam wizytę na później o tydzień
przedszkolanka:), brunetka91, Kookosowa, moni05, sunshine03, ammarylis, Kasiulina, adella1, Matka30+, mia4444, Karooo93, Cabrera, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Jupik a jaki masz, z jakiej firmy? Ja miałam zwykły apteczny i cierpiałam przy nim
myślę nad elektrycznym, fajne są.teraz promocje w smyku tak btw.
Ja zazyczylam sobie w prezencie i dostałam od ciotki z UK Little Martin's.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8510c42d58ee.jpg
W Polsce się go chyba nie dostanie.
Najważniejsze, żeby był dwufazowy. Generalnie ceny laktatorow tu są zabójcze. No ale jakbym nie dostała i tak bym kupiła, nawet jeśli miałabym wydać chore pieniądze. -
Ja miałam takie wyniki badań ostatniego trymestru w 30+4 . Fl ( kość udowa ) 30+2 , BPD ( wymiar dwuciemieniowy główki) 32+6 HC (obwód główki) 32+2 , AC ( obwód brzuszka) 29 +1. Czyli między główka a brzuszkiem jest 3.5 tyg różnicy i jest podobno ok. Niestety nie wiem nic na temat kończyn.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Kiniorek91 wrote:Temat Laktator
Będziecie kupować? Elektryczny czy reczny?
Zastanawiam się nad Avent (żeby do butelki pasował, która już mam) ale nie wiem czy znajoma nie będzie mieć Mandela elektrycznego.
Super sprawa. Mam z lovi dwufazowy elektryczny 3d pumping- drogi ale jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że miałam z nim "randki po 8-10 razy dziennie ☺ przede wszystkim od początku mogłam wyjść z domu i zostawić dziecko z mężem zostawiając mleko w lodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 18:52
kasia1518
-
Wiktoria no może i takie uczucie że jajnik bo nisko. Już sobie myślę że moze jakaś torbiel.
Brunetka to czekam co ci lekarz powie. Zaczęło mnie boleć w pracy w ciągu dnia. Może sobie coś naciągnęłam.
Kiniorek ja poczekam do porodu z laktatorem. Bo miałam ręczny i używałam całe 3 tyg jak miałam pokarm. Judka miała za krótkie wędzidełko. Lekarz dopiero na bilansie to zobaczyła. Nie mogła mi dobrze cycka złapać więc po tygodniu nie chciała wcale na widok cycka była histeria więc tyle co odciągałam plus mm. Jak będzie lecieć tym razem to zakupie ale jak nie będzie to szkoda kasy.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku