Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiniorek91 wrote:Ja chyba za chwile ide sie polozyc. Bylam ba zakupach i nornalnie padam.
Jak u Was z piciem kawy? Pijecie czy nie?
kupiłam sobie mama coffee w rossmannie i miałam ją pić zamiast zwykłej, żeby jednak unikać kofeiny, ale jak przed ciążą stwierdziłam, że smakuje ok, tak teraz mi w ogóle nie podchodzi.
-
kalcia wrote:Agu jeśli z ciąża ok to obecnie nie ma żadnych przeciwwskazań, żeby kończyć karmienie dużo moich koleżanek karmi w tandemie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Cześć dziewczyny W czwartek miałam betę 330. Wczoraj byłam u ginekologa i mam pęcherzyk 0,23 cm Mam przyjść za tydzień, chce chyba zobaczyć czy będzie pęcherzyk zoltkowy I mówił, że może za 2 tygodnie będzie widać już zarodek z serduszkiem. Czy to możliwe?
Zależy na jakim etapie ciąży jesteś
W sensie jak to przypadnie za 2 tygodnie;)Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Co do kawy to pije jeszcze jedna po staremu, rano, parzoną, czarną i gorzką. Na więcej nie mam ochoty, nie zmuszam się.
Przed ciążą piłam 3-4.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nie pijam kawy ani w ciąży ani poza choć w zeszłej by mi się przydało bo miałam ciśnienie 90 w porywach 100 na ileś tam i byłam jak zombie.
Przedszkolanka, u mnie podobnie. Normalnie chodzę i jem, no im większy głód tym większe mdłości właśnie wcielam 2 śniadanie, dziadkowie na spacerze z Kinia, chyba idę w kime.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tymi waszymi mdlosciami i zachciankami to mam wrażenie ze w ciąży nie jestem. Ja nic. Żadnych mdłości, jem jak jadlam wszystko mi smakuje i wcale wiecej nie jem... jedynie ból piersi i wychodzi mi gigantyczny syf na czole modlę się zeby wszystko było dobrze, do wizyty jeszcze 2 tygodnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 12:36
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
basia1987 wrote:Cieszę się ale wiesz jak jest, wszyscy mają objawy a ja nie...
Mnie też nic nie jest, mdłości mam tylko jak doprowadzę się do głodu ale staram się do tego nie doprowadzać. Odrzuciło mnie tylko od kechupu Pudliszki i od żurku a u nas w sb żurek to tradycja a Pudliszki zastąpiłam kechupem z Biedry i posmakował
Ciasto upieczone jabłecznik na kruchym z budyniem czekam na gości bo samej to tak głupio jeść i kupiłam śledzie! Tak zrobię śledzie w śmietanie z jabłkiem i koperkiem!
Cieszę się, że póki co nic nie doskwiera bo w poprzedniej ciąży "cierpiałam" do końcaprzedszkolanka:), basia1987 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
brunetka91 wrote:5 tydz.i 2 dni wg ostatniej miesiączki. Płód ma 2 tygodnie
Tak, w takim razie lekarz ma racje, za dwa tygodnie może być już coś widać bądz spokojna i odpoczywajGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja na drzemce mialam taki sen... Przysnelam tylko na pol godziny, az sie splakalam.
Snilo mi sie ze zaczelam krwawic bardzo mocno i dzwonie do chlopa a ten ze w pracy jest, ale w lesie na chwile bo grzyby zbiera. Ja mowie wtf, jakie grzyby, Kochanie przyjedz, chyba poronilam, trzeba do szpitala... A on "Daj mi jeszcze ze 20 minut, bo Twoja mama powiedziala, ze jak jej przywioze grzybow to mi bigosu nagotuje"
Cala mokra sie obudzilam...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni matko,śmiech przez lzy. Ale sny macie masakra..
Paolka ja z głodem to samo . Dzisiaj mi podeszły te goląbki i jem
A Wy macie teź tyle śluzu kremowego? Mi dosłownie dzisiaj cieknie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 16:42
moni05, Paolka_25 lubią tę wiadomość