Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mam kiepski dzien... Udalo mi sie dopiero przysnac przed 16 i co... Godzina spania i tyle. Oczy mnie szczypia...
Do tego lezalam moim i sie poplakalam. Ze spac nie moge, ze do dupy, ze smieje sie ze mnie i ze te hormony to moge mu oddac. A za chwile smiac sie zaczelam i znowu placz...
Niecierpliwa tule -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia, marzę o takiej ciąży jak Ty masz.. Mnie powoli odrzuca od jedzenia, najbardziej nie mogę patrzeć na mięso, identycznie miałam poprzednio. Mdłości przychodzą i odchodzą, jeszcze nie wymiotuję. Powoli odstawiam Kinie od cyca, nie wyobrażam sobie wisieć nad kiblem, a obok płaczące dziecko do piersi. Wiem co przeżyłam poprzednio i teraz organizujężeby w razie co babcia czy ktoś mógł ją w miarę bezproblemowo przejąć. Choć cały czas mam ogromną nadzieję, że nie będzie tak źle.
-
Jupik wrote:Basia, marzę o takiej ciąży jak Ty masz.. Mnie powoli odrzuca od jedzenia, najbardziej nie mogę patrzeć na mięso, identycznie miałam poprzednio. Mdłości przychodzą i odchodzą, jeszcze nie wymiotuję. Powoli odstawiam Kinie od cyca, nie wyobrażam sobie wisieć nad kiblem, a obok płaczące dziecko do piersi. Wiem co przeżyłam poprzednio i teraz organizujężeby w razie co babcia czy ktoś mógł ją w miarę bezproblemowo przejąć. Choć cały czas mam ogromną nadzieję, że nie będzie tak źle.
moni05, Paolka_25 lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ja juz nie mowie nic o zmeczeniu...
Oczy juz mi łzawia...
Dzisiaj wyszlam na mecz mojego i tak sie ubralam w sweterek i leginnsy. Jak sie tak przylepily to widac maly zarys brzuszka i nie chodzi o sadelkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 19:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, testy nie ciemnieja, cały czas słaba kreska...Chyba za szybko się cieszyłam... jutro termin @, jak do wtorku nie przyjdzie ode na betęStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Kiniorek91 wrote:Ja juz nie mowie nic o zmeczeniu...
Oczy juz mi łzawia...
Dzisiaj wyszlam na mecz mojego i tak sie ubralam w sweterek i leginnsy. Jak sie tak przylepily to widac maly zarys brzuszka i nie chodzi o sadelko
Tez mi spuchła macica jak przed okresem, sadełko jest wyżej, więc się zlewa w całość i wygląda jak jakiś 12 tydzieńKiniorek91 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
AnitaK wrote:Dziewczyny, testy nie ciemnieja, cały czas słaba kreska...Chyba za szybko się cieszyłam... jutro termin @, jak do wtorku nie przyjdzie ode na betę
Kreski nie są żadnym wyznacznikiem, bo jednego wieczora mogłaś więcej lub mniej pić, takich lub innych płynów, jesz inaczej, wszystko wpływa na ilość i stężenie bety w moczu.
Nie męcz się do wtorku, bo i po co, idź na betę jutro i w środę, będziesz miała obraz sytuacji
A w ogóle pokaż te testy jeśli możesz może nie widzisz różnicy. Uspokoimy Cię trochęAgu1, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Właśnie nie mam możliwości iść jutro, rano zrobię test i pokaże jeśli jeszcze coś wyjedzie
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
AnitaK wrote:Dziewczyny, testy nie ciemnieja, cały czas słaba kreska...Chyba za szybko się cieszyłam... jutro termin @, jak do wtorku nie przyjdzie ode na betę
Ja miałam dokładnie taka sama sytuację. 9 dpo cień, 10 dpo wieczorem bardzooo blada kreska, 12 dpo rano dosłownie taka sama kreska jak 10 dpo wieczorem, zmartwilam się bardzo. Pozniej 13 dpo rano kreska odrobine ciemniejsza.Kolejny zrobiłam 15 dpo i dopiero wtedy były 2 mocne krechy, a beta tego dnia 307. Także nie bierz tych testów jako wyznacznikAnitaK lubi tę wiadomość