Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mila_88 wrote:Nova super:)
Ja też jestem z Warszawy.
Czy któraś z Was jeszcze pracuje? Jak dajecie radę?
Od 8.30 byłam w pracy i o 16 miałam taki zjazd, żeby się położyć... Ale jakoś wytrzymałam do 17, potem zakupy, do domu i padłam od razu. Musiałam trochę poleżeć. Od kilku dni zmęczona jestem tak, jakbym co dzień co najmniej 10km przebiegała, aż mnie bolą kończyny ze zmęczenia...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Mila, nie pracuję, bo mi nie wolno ze względu na operację, którą miałam w grudniu, lekarz stwierdzil, że praca w domu jest wystarczająca. A i tak mam się oszczędzać
Nova, cieszę się! Teraz do środy będziemy czekać
Dziewczyny, ja krążę od dwóch godzin nad kolacją, nie jestem jakoś głodna, ale ostatni był obiad i wypadałoby... Ale na nic totalnie nie mam ochoty. Otwieram lodówkę, zamykam...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
mila_88 wrote:Nova super:)
Ja też jestem z Warszawy.
Czy któraś z Was jeszcze pracuje? Jak dajecie radę?
Od 8.30 byłam w pracy i o 16 miałam taki zjazd, żeby się położyć... Ale jakoś wytrzymałam do 17, potem zakupy, do domu i padłam od razu. Musiałam trochę poleżeć. Od kilku dni zmęczona jestem tak, jakbym co dzień co najmniej 10km przebiegała, aż mnie bolą kończyny ze zmęczenia... -
Nova cudownie! I oby już sie do końca nic nie działo!!
Ja jestem na l4,całymi dniami praktycznie leże,mdłości nawet wieczorem. Nie jestem w stanie szyć. Planuję jeszcze popracować (w końcu wyprawki ktoś musi uszyc ! Hihi) ale zobaczymy jak wyjdziemoni05 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nova cudownie! I oby już sie do końca nic nie działo!!
Ja jestem na l4,całymi dniami praktycznie leże,mdłości nawet wieczorem. Nie jestem w stanie szyć. Planuję jeszcze popracować (w końcu wyprawki ktoś musi uszyc ! Hihi) ale zobaczymy jak wyjdzie
Trzymam za to kciuki, bo przepiękne są te Twoje rzeczy sama co nieco bym skubnęłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Super Nova
Ja też zdycham. Ja na macierzyńskim, więc siedzę w domu, z czego większość czasu leżę. Wszystko mi śmierdzi. W lodówce smród, mam ochotę wszystko z niej wywalić (oprócz sera białego). Jak mnie mdli zmuszam się do jedzenia, czasem przechodzi, czasem nie. Okropieństwo. Zrobiłam sobie kanapkę na noc, banana będę mieć przy łóżku, jak się Kinga obudzi spróbuję zjeść. Ale już na samą myśl mnie mdli. Kurde, miałam nadzieję, że ta ciąża będzie znosniejsza..
Zamawiam sobie opaskę sea band- poleciła mi jedna laska z kwietniowek, jej trochę pomagała, zobaczymy może mi też pomoże. -
Ja pracuję caly czas. Chciałabym jeszcze z miesiąc może dwa, zależy jak sie będę czuła... ja nie usiedze w domu... wiekszosc z Was ma juz dzieci wiec sie nie nudzicie. Moj narzeczony pracuje w tyg codziennie wiec zanudzilabym się, wszyscy znajomi też. Jak zrobi sie cieplej to chętnie skorzystam z wolnego, wtedy wiecej zajęć sie znajdzie. Poki co pracuje ale oczywiście w pracy powiedziałam i mam spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 22:25
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualnyJeśli ktoś nie ma dzieci, to siedzenie w domu na zwolnieniu w taką porę roku to żadna frajda ja mam ogromną nadzieję, że dostanę zielone światło od lekarza na pracę, inaczej zwariuję oczywiście pracować planuję bez szaleństw, będę się oszczędzać i trochę pracę ograniczę, bo mam taką możliwość.
Dziewczyny jutro mam usg, nie wiem jak wytrzymam ten stres, ale co ma być to będzie. Na szczęście usg rano, a nie wieczorem. Trzymajcie jutro kciuki po 10!Kiniorek91, kkkaaarrr, AnitaK, moni05, Agu1, przedszkolanka:), Jupik lubią tę wiadomość
-
Kiniorek, będzie piękne, zobaczysz
Trzymam za Was kciuki, czekam na wieści :*
Dobrej nocyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Agu1 wrote:Morowa specjalnie dla ciebie test owu w ciazy sprzed chwili. https://zapodaj.net/a8d272e1de923.jpg.html
No a jak dobrze że wszystko ok. Odpoczywaj.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Będzie dobrze!
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url]