Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyk urósł i widać przęcherzyk żółtkowy. Pani doktor mówi, że za tydzień na wizycie powinien być już widoczny zarodek. Także niecierpliwie czekamy.
sunshine03, AnitaK, moni05, przedszkolanka:), Jupik, Agu1, Paolka_25, mila_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymacie się dzisiaj?
Ja nie funkcjonuje... Sto razy bardziej wolę wymioty niż te ciągnące sięcały dzień mdłości z odbijaniem... Myślałam, że nie dotrę po młodą do przedszkola...
JagLag, za tydzień to już na pewno w takim razie
JagLag lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Trzymacie się dzisiaj?
Ja nie funkcjonuje... Sto razy bardziej wolę wymioty niż te ciągnące sięcały dzień mdłości z odbijaniem... Myślałam, że nie dotrę po młodą do przedszkola...
JagLag, za tydzień to już na pewno w takim razie
Macham z pozycji lezacej spod koca... Ja dzisiaj mam wszystko co moze byc oprocz boli brzucha i ciagniecia. I nie wiem czy sie zdrzemnac czy wytrwac do wieczoramoni05 lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Sarrrra możesz pisać do mnie w liczbie pojedynczej lasko
Pytam, żeby się dowiedzieć czy faceci chodzą z Wami na usg od początku, bo jestem po prostu ciekawa czy tak zazwyczaj jest. Wstrzymajcie się od zbędnych komentarzy. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co jest "normalne". Większość z Was ma już kolejne dziecko i takie rzeczy już wiecie, ale ja np nie.Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Hormonki Wam widzę buzują, nie fuflać mi na siebie proszę
Haha, żartuję, ale kto nas zrozumie, jak nie my same.
Widzę też z Was zdechlaczki... Tutaj deszcz i odwilż, pogoda wzmaga przyciąganie łóżka... Czekam tylko aż chłop z pracy wróci
Sama jestem masochistką i wolę jak mdli i boli, przynajmniej "czuć", że ta beta przyrasta ale ponarzekać możnaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek91 wrote:Ja ide do sklepu. Cytryny! Cos cytrynowego! Ciasto cytrynowe albo cokolwiek! I kabanosy!
A wiesz, że to instynktowne? Kwaśne rzeczy ponoć pomagaja w zabiciu tego dziwnego, metalowego posmaku przy mdłościach a mleczne rzeczy (lody , bo dodatkowo zimne) koją zgagę
W tych zachciankach jest sporo sensu.
Przedszkolanka, no nie, nie dogodziszprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:A wiesz, że to instynktowne? Kwaśne rzeczy ponoć pomagaja w zabiciu tego dziwnego, metalowego posmaku przy mdłościach a mleczne rzeczy (lody , bo dodatkowo zimne) koją zgagę
W tych zachciankach jest sporo sensu.
Przedszkolanka, no nie, nie dogodzisz
Nie bylo nic to wzielam mandarynkowe z galaretka i chrupki bingo orzechowe! Dobrze ze sklepik pod domem mam jutro kupie gdzies kabanosy po usg.
Monia ja to w tej ciazy mam strasznie. Tzn nie mam zachcianek ciaglych. Nawet apetyt maly ale jak cos na jezyk przyjdzie to ide kupic bo bedzie chodzic za mnamoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny