Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W 1 ciazy mnie odrzucilo od miesa i slodyczy i mialam smak na owoce okropnie wymiotowalam i wyszła Izabela teraz ino mieso, boczek i slodkie ciekawe co bedzie mam nadzieje na siostrzyczke ale najwazniejsze oby zdrowe !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Pomocy... Zjesc obiad czy nie? Jak nie zjem i dentysta wypali to pewnoe zjem o 16-17 jak bede miec znieczulenie. A jak zjem to sie boje ze zwroce... Jeszcze sie zastanawiam czy nie przelozyc na ten II trymestr... Wtedy sa najbezpieczniejsze zabiegi...
-
nick nieaktualnyKiniorek91 skoro to jedynka to nie będzie ani zbytniego grzebania ani odruchu wymiotnego, nie odkładaj tego! Skoro plomba Ci już wypadła to trzeba to jak najszybciej zrobić, a jeśli będziesz miec odruch wymiotny to lekarz zalozy Ci tam chociaz opatrunek, zeby zabezpieczyc zab. Inaczej bedzie sie dalej psul
Jestem higienistką dent. i najgorsze, co możesz zrobić teraz, to zaniedbać tą sprawęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:02
-
U mnie też mięso i słodycze blee! Wcześniej mmm! Teraz mam smaki na owoce, ryby i mleczne rzeczy co przed ciążą nie było u mnie na 1szym miejscu.
Do tego ta zgaga i uczucie żołądka w gardle...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Sunshine dzieki za rade. Zjadlam mala miske obiadu zeby nie pasc. Druga sprawa ze nie cierpie dentysow od dziecka i zanim sie umowie to sie miesiac oswajam z mysla. Wien ze to najlepsze dla maluszka zeby o to zadbac. Skonsultuje to z dentystka i mam nadzieje ze cos madrego doradzi. Ide do niej pierwszy raz bo moj dentysta poszedl dalej sie uczyc i juz go nie ma w przychodni.
A tak btw mam 21godz do usg -
Nuśka u mnie też pierwsza ciąża.
Mąż na pierwszej wizycie nie był, bo pracował. Ale bardzo żałował, że nie mógł być. Dzisiaj byliśmy razem na drugiej wizycie, pani poprosiła go na usg, reszta wizyty bez niego. Po uznał, że chce uczestniczyć we wszystkich wizytach Ja się z tego cieszę, bo mam w nim zawsze wsparcie. I przeżywamy to razem.Agu1 lubi tę wiadomość
-
Agu1 wrote:Nova daj znac bo wszystkir sie tutaj o Ciebir martwimy !
No dokładnie ja też co chwilę wchodzę i patrzę czy pisała coś...
Ale mnie ciągnie do kiełbasy, no masakra jakaś.... A właśnie teściu przyniósł taką własnej produkcji... Mniam
Jaką jednostkę witaminy D bierzecie?Paolka _25 -
nick nieaktualny