Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu1 wrote:Morowa od 35 dc wtedy zeobilam tez ciazowy az do teraz... wynik doslownie po sekundsie zanim sie kreska kontrolna pokazuje
Agu1 lubi tę wiadomość
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Sarrrra możesz pisać do mnie w liczbie pojedynczej lasko
Pytam, żeby się dowiedzieć czy faceci chodzą z Wami na usg od początku, bo jestem po prostu ciekawa czy tak zazwyczaj jest. Wstrzymajcie się od zbędnych komentarzy. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co jest "normalne". Większość z Was ma już kolejne dziecko i takie rzeczy już wiecie, ale ja np nie.moni05 lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:morowa skoro jesteś po poronieniu to w 22 dniu cyklu może być owu, bo po poronieniu nie będzie wszystko od razu działać, jak w zegarku. Różnie może być
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Nuska spokojnie ja np nie bralam.mojego do gabinetu bo wiem ze na razie i tak by nic nie zobaczyl. Ale zapytalam go sama kiedy by chcial byc. To powiedzial ze jak na tej wizycie bedzie serduszko to idziemy na kolejna razem...
A z denstysy chyba nici dwa razy juz wymiotowalam... Boje sie ze jak mi zacznie grzebac w buzi to mnie po prostu zacznie naciagac i jej zwroce -
Nuśka myślę, że każdy podchodzi do tego indywidualnie. W pierwszej ciąży mąż chodził ze mną na niektóre wizyty na USG dopochwowe też a teraz podejrzewam, że nie będzie na ani jednej bo lekarza będę mieć zawsze rano a mąż do 14/16 pracuje a nawet jak nie będzie w pracy to musi z dzieckiem nr 1 w domu zostać
Próbowałam właśnie przełożyć wizytę na piątek ale lekarz na feriach i nic z tego.
Niepokoić mnie, że Nova nic nie pisze...Paolka _25 -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny Was też napadaja takie bóle brzucha? So tej pory byla cisza a od wczoraj ciągle mnie brzuch boli..jakby @, troche kłujący..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
nuśka91 wrote:Sarrrra możesz pisać do mnie w liczbie pojedynczej lasko
Pytam, żeby się dowiedzieć czy faceci chodzą z Wami na usg od początku, bo jestem po prostu ciekawa czy tak zazwyczaj jest. Wstrzymajcie się od zbędnych komentarzy. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co jest "normalne". Większość z Was ma już kolejne dziecko i takie rzeczy już wiecie, ale ja np nie.
Próbowałam Cię tylko zachęcićGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Sarrrra możesz pisać do mnie w liczbie pojedynczej lasko
Pytam, żeby się dowiedzieć czy faceci chodzą z Wami na usg od początku, bo jestem po prostu ciekawa czy tak zazwyczaj jest. Wstrzymajcie się od zbędnych komentarzy. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co jest "normalne". Większość z Was ma już kolejne dziecko i takie rzeczy już wiecie, ale ja np nie.
W 1. ciąży mi nie przyszło do głowy, żeby ciągnąć mojego ze mną na USG. Natomiast, jak na wizycie się dowiedziałam, że serduszko przestało bić, to żałowałam, że go nie ma ze mną, bo byłam w strasznym stanie.
Jutro mam USG i ze mną idzie, ale bardziej po to, żeby dodać mi otuchy i zabrać trochę stresu, także raczej poczeka na korytarzu na mnie. Nie jest mi wstyd, że to USG przezpochwowe, bo to przecież mój mąż, ale jakoś tak dziwnie być na wizycie u lekarza z kimś, a nie samej Natomiast wszystkie wizyty staram się dopasować tak, żeby mógł iść ze mną. Na USG prenatalnym na pewno będzie ze mną już w gabinecie, na innych zobaczę
Oczywiście dzisiaj mam już stres na maksa przed jutrzejszym USG, a jutro będzie pewnie jeszcze gorzej