Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka poki nic nie uwiera tl mozna spac na brzuszku. Mi lekarz mowil ze organizm sam da mi znac zeby jux nie spac i faktycznie tak bylo. Drugi trzeci trymest potem nawal mleka ze dopiero chyba z 5 msc po porodzir moglam polozyc sie na brzuchu wygodnie
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ufff to dobrze...
Muszę spróbować przełożyć wizytę na piątek bo mąż będzie w domu a tak to muszę na poniedziałek kombinować opiekę dla Młodego.
Do pkola pójdzie dopiero 11go marca bo po dwóch antybiotykach wyjałowił się pewnie do cna. A 9go mamy roczek u chrzesnicy męża i nie chciałabym, żeby coś w pkolu podłapał...
Co do śluzu u mnie zwiększona ilość była w momencie kiedy miała być @, teraz więcej mam tylko przy podcieraniu, ale po wkładce nie płyniePaolka _25 -
kkkaaarrr wrote:Mine, Sarrrra, ja w pierwszej i drugiej ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów w pierwszym trymestrze, a teraz od tygodnia z hakiem codziennie rano jest mi słabo i kręci mi się w głowie, a dziś w gratisie po raz pierwszy mnie jeszcze mdli Tak więc, jak mówią, że każda ciąża inna to niestety mają rację
-
AnitaK wrote:Witajcie u mnie miesiączki brak no i na teście coś się pojawiło !!!
https://zapodaj.net/4d81f565b620f.jpg.htmlAgu1 lubi tę wiadomość
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
No to ja jestem chyba wyjątkiem w drugą stronę, że ciąża wysysa ze mnie absolutnie wszelkie siły witalne i najchętniej bym z wyra nie wstawała..i te mdłości. Robię już wszystko co mogę, przede wszystkim jem . W nocy zjadłam kanapkę i banana i dziś rano było lepiej niż wczoraj. Obrobilam dziecko, zwierza i chałupę i najchętniej znów bym poszła spać. Mama mi dziś przywiezie krakersy, paluszki i banany, żebym miała cały czas coś do przegryzania.
-
nuśka91 wrote:Dziewczyny takie pytanie: czy Wasi faceci chodzą z Wami na wizyty? Jak to wygląda jak usg jest jeszcze dopochwowe? Czy lepiej odłożyć to na czas jak będzie przez brzuch?
Dopoki nie mielismy brzdaca w domu to moj M chodzil na wszystkie wizyty, chcialam abysmy byli od poczatku razem w tej ciazy. Ja nie mialam problemu z USG przezpochwowym w jego towarzystwie. Teraz na wizyty chodze sama, bo ktos musi zostac z Borysem, ale na te duze USG na pewno zalatwimy opieke i pojdziemy razem -
Agu1 wrote:https://m.dzidziusiowo.pl/niemowlak/karmienie-piersia/2905-karmienie-piersia-w-ciazy
Ja odstawiłam, mimo, że czytałam w necie te nowe badania. U mnie jednak by nie przeszło. W 1 ciąży w 1 trymestrze schudłam 7 kilo i żyłam o serze białym. Teraz też już mam mdłości i jestem słaba, więc wysysanie ze mnie czegokolwiek nie wchodzi w grę. Muszę mieć jakiekolwiek siły do opieki nad dzieckiem. Poza tym u mnie no problem- 4 dzień nie karmię, moja córka już po 2 zapomniała, że mam cyce.. -
nuśka91 wrote:Dziewczyny takie pytanie: czy Wasi faceci chodzą z Wami na wizyty? Jak to wygląda jak usg jest jeszcze dopochwowe? Czy lepiej odłożyć to na czas jak będzie przez brzuch?
Nuśka, sama chciałaś to masz te rzygi, weź i moje
Mój chodzi ze mną, lekarz prosi go w trakcie. Przez te ich ginekologiczne "kiecki" to nawet nic szczególnego nie widac, widać, że gdzieś gmera, ale nie widać gdzie, co i jakGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Nuśka, sama chciałaś to masz te rzygi, weź i moje
Mój chodzi ze mną, lekarz prosi go w trakcie. Przez te ich ginekologiczne "kiecki" to nawet nic szczególnego nie widac, widać, że gdzieś gmera, ale nie widać gdzie, co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:05
Jupik, moni05 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj ból brzucha znowu;ale z przerwami. Mdłości ciut lepiej,ale spaaać mi się chce . Czekam na mamę aż do Poli podejdzie i chyba sie zdrzemnę..
Mój z Polą chodził od serduszka,teraz póki co jeszcze nie był.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:06
-
kkkaaarrr wrote:Niechcacy polubilam
Dopoki nie mielismy brzdaca w domu to moj M chodzil na wszystkie wizyty, chcialam abysmy byli od poczatku razem w tej ciazy. Ja nie mialam problemu z USG przezpochwowym w jego towarzystwie. Teraz na wizyty chodze sama, bo ktos musi zostac z Borysem, ale na te duze USG na pewno zalatwimy opieke i pojdziemy razem
U mnie to samo. Z pierwszym był na każdej wizycie. Teraz nie chcemy ciągać dziecka, więc tylko na te ważne USG będziemy jeździć razem. -
Dominika32 wrote:Dziewczyny A u mnie coś nowego,bolą(ciągną)mnie pachwiny...
Ma ktoś tak?
U mnie właśnie zanikło ale mam nadzieję że znow sie pojawi.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Jupik wrote:Ja odstawiłam, mimo, że czytałam w necie te nowe badania. U mnie jednak by nie przeszło. W 1 ciąży w 1 trymestrze schudłam 7 kilo i żyłam o serze białym. Teraz też już mam mdłości i jestem słaba, więc wysysanie ze mnie czegokolwiek nie wchodzi w grę. Muszę mieć jakiekolwiek siły do opieki nad dzieckiem. Poza tym u mnie no problem- 4 dzień nie karmię, moja córka już po 2 zapomniała, że mam cyce..