Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AnitaK wrote:Witajcie u mnie miesiączki brak no i na teście coś się pojawiło !!!
https://zapodaj.net/4d81f565b620f.jpg.html
Ja chyba jestem ślepa albo zdjęcie niekorzystne... Lepiej zrób jutro betęAnitaK lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMin93 ja jestem na zwolnieniu teraz 3 tygodnie. Jutro mam usg (miałam mieć w środę,ale udało mi się przepisać), a w czwartek wizytę i chciałabym wrócić do pracy od piątku. Siedzenie w domu mnie dobija a chciałabym popracować do wiosny/lata póki nie będzie jeszcze upałów, czyli tak do maja pewnie.
U mnie lekkie mdłości z rana, ale pieczywo chrupkie i sok pomarańczowy pomagają mi je zabić wczoraj miałam całkiem niezły dzień, spacer z mężem i mdłości nawet nie miałam oprócz samego poranka.
Jedynie zmęczenie trochę daje w kośćmoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiniorek91 wrote:Mam zagwostke... Ide dzisiaj do dentysty i mam do zalatania jedynke. Ale tył. Niestety zab jest w jednym miejscu odbarwiony... Jak da mi plomde to moze zniweluje troche te odbarwienie?
-
Nova mam nadzieję, że wszystko w porządku...
I mnie dzisiaj od rana mdli i szarpie żołądkiem ale zwymiotować nie mogę. Zawsze piję kawę do śniadania dzisiaj mnie odrzuciło.
Powiedzcie mi czy śpicie na brzuchu?
O ile w pierwszej ciąży zaraz po zobaczeniu dwóch kresek miałam jakąś blokadę i nawet na brzuchu się nie położyłam tak teraz bardzo często śpię na brzuchu...Paolka _25 -
Mine93 wrote:Cześć wszystkim
Dokładnie Nova czekamy na info!!
Dziewczyny czy was też tak zalewa mleczny kremowy śluz?
I powiedzcie mi, te które jeszcze pracują kiedy zamierzacie iść na l4 ? -
Mine, Sarrrra, ja w pierwszej i drugiej ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów w pierwszym trymestrze, a teraz od tygodnia z hakiem codziennie rano jest mi słabo i kręci mi się w głowie, a dziś w gratisie po raz pierwszy mnie jeszcze mdli Tak więc, jak mówią, że każda ciąża inna to niestety mają rację
-
Paolka_25 wrote:Nova mam nadzieję, że wszystko w porządku...
I mnie dzisiaj od rana mdli i szarpie żołądkiem ale zwymiotować nie mogę. Zawsze piję kawę do śniadania dzisiaj mnie odrzuciło.
Powiedzcie mi czy śpicie na brzuchu?
O ile w pierwszej ciąży zaraz po zobaczeniu dwóch kresek miałam jakąś blokadę i nawet na brzuchu się nie położyłam tak teraz bardzo często śpię na brzuchu...