Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Ja rowniez mam termin na październik. 15 dpo beta 37, a 16 dnia 66... We wtorek robie kolejną. Niestety biorę lutkę bo słaby wynik progesteronu wyszedl, ale mam nadzieje ze tym razem sie uda. W Katowicach dziś ładnie i ciepło. Powodzenia mamuśki
Dominika32, moni05, basia1987, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Cześć Neroil )
Sarrra, ja jestem z Rybnika.
Dziewczyny, właśnie zauważyłam bardzo skąpe, lekko brązowe plamienie i strasznie się boję mam nadzieję, że to nic takiego. Czuję się fatalnie. Słabo mi, źle i niedobrze. Tylko nie wiem, czy to ciąża, czy jelitowka, która od kilku dni krąży po okolicy -
Kochane @ nadal brak i jak na razie nie zapowiada się więc jest jeszcze nadzieja cycki nadal bolą, mdłości nadal i śluz kremowy a przed @ zawsze miałam rozciagliwyStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Nova bierzesz duphaston albo luteine? Ja miałam plamienie tydzień temu tylko trochę inaczej wyglądało - śluz był różowy zamiast kremowy i jak zadzwoniłam do gina to kazał mi wziąć 4 tabletki duphastonu na raz. Trzymam kciuki, żeby tylko postraszyło
-
Co do plamień... Ja mam od samego początku. Trwają dwa dni potem jakieś trzy dni przerwy i znowu. Na początku była to tzw. Kawa z mlekiem, później coraz ciemniejsze ślady, obecnie obserwuję nawet żywoczerwoną krew. Byłam już 4 razy na kontroli, ale za każdym razem lekarz uspokaja, że wszystko z fasolką w porządku, rozwija się prawidłowo, żadnych nieprawidlosci na usg, chociaż oczywiście na tym etapie nie można być niczego pewnym. Biorę 3x duphaston i 2x luteinę i praktycznie całe dnie spędzam leżąc. Nie wiem czy "taka moja natura" czy cos złego zaczyna się dziać.
-
Nova, szoruj na izbę jeśli to krwawienie, nie ma na co czekać!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019