Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam mega fazę na jabłka i sok jabłkowy codziennie 1-2 jabłka i szklanka soku. Może nie za dużo, ale ja nie bardzo "jabłkowa" byłam, bardziej pomarańcze ale teraz po soku pomarańczowym cierpią mi jelita...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja sie nad kolacja zastanawiam. Chyba kanapki z pasztetem i pomidorem
Zaczynam miec węch wyczulony. Maz mial ogorki na talerzu i je czuje z drugiego konca pokoju... Psa tez musze wykapac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 19:26
Agu1 lubi tę wiadomość
-
Agu1 wrote:Oł noł wifzialam wlasnie na stronie chpd racuchy i tez chce !!!!
Też widziałam te niezwykle "płodne" racuchyAgu1 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek91 wrote:Agu ja wcinam kolacje... Niestety dzis sie trzy razy przytulalam z klozetem...
Moj stwierdzil ze male wredne wykonczyc mniee chce to pewnie dziewczynka bedzie xDmoni05 lubi tę wiadomość
-
Hahaha wesoło macie u mnie normalka prawie, znowu mnie tylko strasznie sutki bolą a już jakiś tydzień miałam spokój... No nic ja zmykam spać bo dzisiaj drzemkę miałam 15minutową.
Ps. Miałam cichutką nadzieję, że Nova się odezwała...
Spokojnych nocek życzęPaolka _25 -
Cześć, cześć melduję, że póki co, wszystko wygląda dobrze. Plamienie prawdopodobnie było wynikiem rozciągania się macicy. Prawda jest taka, że ostatnie dni były bardzo intensywne, a ja przy tym wcale się nie szanowałam. Po tym sygnale ostrzegawczym, dzisiaj przespałam cały dzień. W środę mam wizytę u mojego giną. Zobaczymy, co powie. Teraz biorę się za nadrabianie Waszych wpisów :*
Dzięki za wsparcie, dziewczyny!mila_88, przedszkolanka:), Dominika32, nuśka91, Aguuula;2525, moni05, kkkaaarrr, basia1987, AnitaK, Jupik, sunshine03, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
_nova wrote:Cześć, cześć melduję, że póki co, wszystko wygląda dobrze. Plamienie prawdopodobnie było wynikiem rozciągania się macicy. Prawda jest taka, że ostatnie dni były bardzo intensywne, a ja przy tym wcale się nie szanowałam. Po tym sygnale ostrzegawczym, dzisiaj przespałam cały dzień. W środę mam wizytę u mojego giną. Zobaczymy, co powie. Teraz biorę się za nadrabianie Waszych wpisów :*
Dzięki za wsparcie, dziewczyny!
Nova no w koncu! Tak sie kolezanek w ciazy nie straszy!
Super ze wszystko ok! Ciesze sie strasznie i teraz sie szanuj!!! -
Nova super:)
Ja też jestem z Warszawy.
Czy któraś z Was jeszcze pracuje? Jak dajecie radę?
Od 8.30 byłam w pracy i o 16 miałam taki zjazd, żeby się położyć... Ale jakoś wytrzymałam do 17, potem zakupy, do domu i padłam od razu. Musiałam trochę poleżeć. Od kilku dni zmęczona jestem tak, jakbym co dzień co najmniej 10km przebiegała, aż mnie bolą kończyny ze zmęczenia...2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc