Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiniorek ja też się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze
jaki masz CRL zarodka?
u mnie było ciężko zmierzyć, lekarz powiedział, że zarodek się układ wzdłuż fal zamiast w poprzek i powiedział, że może być trochę zaniżony lub zawyżony pomiar. Ale miałam też wrażenie, że mają strasznie słaby sprzęt w medicoverze. Jak byłam prywatnie na wizycie w 5t5d to wszystko było tak mega wyraźnie widać, żadnych wątpliwości, a dzisiaj w medicoverze wszystko takie rozmazane, że nie wiem, jak oni to ogarniają. -
nick nieaktualny10.6mm to 1,06cm
U mnie wyszło 7.5mm, czyli ciąża młodsza, ale pomiar niezbyt dokładny, fotki mam średnie, nawet nie ma co pokazywać, bo tylko szara plama jakaś jest
Na szczęście za tydzień mam wizytę u mojej lekarki, ma lepszy sprzęt to i lepiej pomierzy wszystko -
Tak tak xD "zero" mi zjadlo :p
Jak to ujal lekarz jest tak duzy jak plytka paznokcia ale powiedzial ze serce bije, ciaza zywa i zdrowa
Mam nie panikowac jak zaczne plamic bo duzo mam blony sluzowej. Dopiero jak bedzie zywa krew to mam sie zglosic na ip.
Mozna mnie wpisac na 5.03 na kolejna wizyte. Przyjsc z wynikami i zalozymy karte ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 12:32
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Sunshine i Kiniorek gratuluję udanych wizyt! Mam nadzieję, że będzie teraz dużo spokojniejsze
AnitaK i Zmysłowa trzymam kciuki za wyniki bety!
Ja byłam na shoppingu i wydałam miliony monet na kosmetyki lepiej mnie z domu nie wypuszczać
Będąc w Lidlu musiałam pochłonąć warkocza klonowego bo nie było siły by się powstrzymać
U mnie nadal błogi spokój i nie wiem czemu nie popadam w panikę...Paolka _25 -
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek w opisie masz termin porodu 30.10
Przyjaciółka ma gdzieś na fb dojscie gdzie "znawcy" oceniają na podstawie usg płeć miedzy z usg 6 a 8 i 12-14 tc
No i wróżą dziewczynkę
Tak jak ja myślęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Beta 0, także czekam na @
Dziękuję za miłe towarzystwo i spokojnych ciąży Wam życzęAnitaK lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Kiniorek91 wrote:Zmysłowa od 6tys w zwyż bhcg zwalnia i nie ma 66% co 48h tylko mniej, spokojnie kiedy lekarz?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:Zmysłowa od 6tys w zwyż bhcg zwalnia i nie ma 66% co 48h tylko mniej, spokojnie kiedy lekarz?
Lekarz 27.02
Ostatnio lekarz mówił ze mam wysokie bhcg tydzień temu
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Robiłam drugi raz żeby zobaczyć czy w ogóle jest przyrost
Teraz się boje , ze znowu coś nie tak... z lekarzem nie ma szans na kasę tylko prywatnie
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Anitka, szkoda, nie mniej jednak listopad na pewno będzie Twój. Trzymam za to kciuki! :*
AnitaK lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019