Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
zmyslowa wrote:Robiłam drugi raz żeby zobaczyć czy w ogóle jest przyrost
Teraz się boje , ze znowu coś nie tak... z lekarzem nie ma szans na kasę tylko prywatnie
-
Anita przykro mi
Ja dziewczyny wracam do gry (odzyskałam mój telefon, więc teraz już będę na bieżąco z forum). Obiecuję już więcej nikogo nie straszyć
Leżę w szpitalu. Przełożyłam wizytę u mojego giną na przyszłą środę, bo wypuszcza mnie dopiero pod koniec tygodnia podobno. Dzisiaj dyżur miał ordynator i wziął mnie w obroty. Wykrył niewielkiego krwiaka, ale kazał się nie przejmować. Dostaje duphaston i dalej czekam na pojawienie się serduszka. Ciąża jest jeszcze młoda, ale ponoć, jak na ten wiek, jest ok.moni05 lubi tę wiadomość
-
Wiem, ze panikuje to przez to,ze w10.2018 było poronienie zatrzymane 11tydz w 12.2018 była biochemiczna
A teraz ciąża z zaskoczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 14:23
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
nick nieaktualnyzmyslowa wrote:Wiem, ze panikuje to przez to,ze w10.2018 było poronienie zatrzymane 11tydz w 12.2018 była biochemiczna
A teraz ciąża z zaskoczeniarobienie bety na tym etapie to na pewno nie jest cos, co Cie uspokoi. Jeśli możesz sobie pozwolić finansowo, to idź na wizytę wcześniej niż tego 27ego, bo to Cię na pewno uspokoi. Nic innego niestety nie. Będzie dobrze, tylko musisz być dobrej myśli. Panikowanie nie pomaga kropkowi
Agu1 lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Beta 0, także czekam na @
Dziękuję za miłe towarzystwo i spokojnych ciąży Wam życzę
ale kolejny cykl może być twój..
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
nick nieaktualnyBaylee wrote:Ja dziś po wizycie i serduszko bilo:) Dostałam już listę badań do zrobienia
gratulacje
przedszkolanka:) wrote:A ja się zastanawiam czemu nas tutaj tak mało..na pewno już na drugą połowę pazdziernika były pozytywne kreski.Baylee lubi tę wiadomość
-
Ja czekam aż młody wstanie i spadam na zakupy kupić mąkę i ser biały, no muszę, muszę MUSZĘ zjeść pierogi z serem!!! Mąż mówi, że jutro zrobimy no ale przecież jutro to będę miała ochotę na coś zupełnie innego:-P
przedszkolanka:), sunshine03, Baylee lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Ja czekam aż młody wstanie i spadam na zakupy kupić mąkę i ser biały, no muszę, muszę MUSZĘ zjeść pierogi z serem!!! Mąż mówi, że jutro zrobimy no ale przecież jutro to będę miała ochotę na coś zupełnie innego:-P
mnie ostatnio naszła ochota na domowe frytki z piekarnika, ale zrobiłam je dopiero na drugi dzień, bo nie miałam ziemniaków, a nie chciało mi się iść do sklepu. A na drugi dzień to w ogóle już na nie ochoty nie miałamPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
No właśnie mnie też to ciagle zastanawia czemu nas nie przybywa. Ja w poprzedniej ciazy testowalam 11.02 i mialam termin na 19.10, a wtedy z testem sie nie spieszylam, bo bylo to przy becie kolo 700
-
sunshine03 wrote:Koniecznie trzeba jeść w tym samym dniu, co nachodzi ochota
mnie ostatnio naszła ochota na domowe frytki z piekarnika, ale zrobiłam je dopiero na drugi dzień, bo nie miałam ziemniaków, a nie chciało mi się iść do sklepu. A na drugi dzień to w ogóle już na nie ochoty nie miałam
Kawą zawsze zaczynałam dzień,,,nawet kilka ich było...teraz ledwo jedną małą piję...jakoś ochoty brak
Też z kawką tak macie?
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
Baylee wrote:Ja dziś po wizycie i serduszko bilo:) Dostałam już listę badań do zrobienia
Baylee super, a masz jakieś szczegóły? CRL,FHR?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 17:41
2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc