Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
zmyslowa wrote:Robiłam drugi raz żeby zobaczyć czy w ogóle jest przyrost
Teraz się boje , ze znowu coś nie tak... z lekarzem nie ma szans na kasę tylko prywatnie
-
Anita przykro mi
Ja dziewczyny wracam do gry (odzyskałam mój telefon, więc teraz już będę na bieżąco z forum). Obiecuję już więcej nikogo nie straszyć
Leżę w szpitalu. Przełożyłam wizytę u mojego giną na przyszłą środę, bo wypuszcza mnie dopiero pod koniec tygodnia podobno. Dzisiaj dyżur miał ordynator i wziął mnie w obroty. Wykrył niewielkiego krwiaka, ale kazał się nie przejmować. Dostaje duphaston i dalej czekam na pojawienie się serduszka. Ciąża jest jeszcze młoda, ale ponoć, jak na ten wiek, jest ok.moni05 lubi tę wiadomość
-
Wiem, ze panikuje to przez to,ze w10.2018 było poronienie zatrzymane 11tydz w 12.2018 była biochemiczna
A teraz ciąża z zaskoczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 14:23
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
nick nieaktualnyzmyslowa wrote:Wiem, ze panikuje to przez to,ze w10.2018 było poronienie zatrzymane 11tydz w 12.2018 była biochemiczna
A teraz ciąża z zaskoczeniaAgu1 lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Beta 0, także czekam na @
Dziękuję za miłe towarzystwo i spokojnych ciąży Wam życzę
ale kolejny cykl może być twój..
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
nick nieaktualnyBaylee wrote:Ja dziś po wizycie i serduszko bilo:) Dostałam już listę badań do zrobienia
przedszkolanka:) wrote:A ja się zastanawiam czemu nas tutaj tak mało..na pewno już na drugą połowę pazdziernika były pozytywne kreski.Baylee lubi tę wiadomość
-
Ja czekam aż młody wstanie i spadam na zakupy kupić mąkę i ser biały, no muszę, muszę MUSZĘ zjeść pierogi z serem!!! Mąż mówi, że jutro zrobimy no ale przecież jutro to będę miała ochotę na coś zupełnie innego:-P
przedszkolanka:), sunshine03, Baylee lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Ja czekam aż młody wstanie i spadam na zakupy kupić mąkę i ser biały, no muszę, muszę MUSZĘ zjeść pierogi z serem!!! Mąż mówi, że jutro zrobimy no ale przecież jutro to będę miała ochotę na coś zupełnie innego:-P
mnie ostatnio naszła ochota na domowe frytki z piekarnika, ale zrobiłam je dopiero na drugi dzień, bo nie miałam ziemniaków, a nie chciało mi się iść do sklepu. A na drugi dzień to w ogóle już na nie ochoty nie miałamPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
No właśnie mnie też to ciagle zastanawia czemu nas nie przybywa. Ja w poprzedniej ciazy testowalam 11.02 i mialam termin na 19.10, a wtedy z testem sie nie spieszylam, bo bylo to przy becie kolo 700
-
sunshine03 wrote:Koniecznie trzeba jeść w tym samym dniu, co nachodzi ochota
mnie ostatnio naszła ochota na domowe frytki z piekarnika, ale zrobiłam je dopiero na drugi dzień, bo nie miałam ziemniaków, a nie chciało mi się iść do sklepu. A na drugi dzień to w ogóle już na nie ochoty nie miałam
Kawą zawsze zaczynałam dzień,,,nawet kilka ich było...teraz ledwo jedną małą piję...jakoś ochoty brak
Też z kawką tak macie?
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
Baylee wrote:Ja dziś po wizycie i serduszko bilo:) Dostałam już listę badań do zrobienia
Baylee super, a masz jakieś szczegóły? CRL,FHR?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 17:41
2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc