Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokosowa, mam w karcie ciąży
ale tam to i sama mozesz sobie bazgrac, mało to wiarygodne
ale skoro im starcza to ok. Z tym, ze np. HIV nie miałam wcale badanego. Bo ponoć u mnie nie trzeba...
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Czekam właśnie na wizyte u swojej pani doktor i powiem Wam ze jestem w szoku. Do szpitala wbiegła dosłownie przerażona kobietka w 37 tygodniu ciąży która nie czuje ruchów maleństwa i prosi o ktg. Mówi że już kiedyś przyjechała za późno i straciła dziecko. Zamiast ją przyjąć od razu to ona biedna zaplakana czeka i się cała trzęsie. No według mnie znieczulica straszna..
-
miśka wrote:Dziewczyny! Was też zapytam 😁
Co polecacie na hemoroidy? Tydzień leżenia przez akcję z szyjką, aż 400mg lutki dziennie i nie mam już siły...ból okropny! Pudełko czopkow procto-glyvenol skończone i zero poprawy 😥 -
Uwemhe wszystkiego co najlepsze 😊
Moni po co piszesz o promocji, też sobie dałam ban na kupowanie a tu znowu pokusa 😛
pukola mam nadzieję, że z dzieckiem tej dziewczyny wszystko ok...
kkkaaarrr łącze się z Tobą w złości. Zamówiłam materac do łóżeczka miesiąc temu i dalej go nie ma. Dziś wygenerowałam niezbyt miłego maila do producenta. Napisałam, że jestem już na rozwiązaniu i przez nich nie będę miała gdzie położyć dziecka xD
Basiu daj znać co u Was jak tylko będziesz w stanie. Poza tym dziś światowy dzień optymisty ☺️❤️moni05 lubi tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Moni lekarz ci nie zlecił? Aż dziwne bo to w standardzie badań jest. Ja teraz miałam powtarzane i HIV i kiłę i WZW i toxo.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Filipek urodził się z wagą 1125g o 10:40. Ogólnie stan średni ale stabilny. Oddycha ze wspomaganiem na cepapie ale bez respiratora. Póki co badania ok. Usg nic nie wykazały niepokojącego. Wylewów żadnych nie ma. Oczywiście różnie może być może nagle coś się zmienić. Ale na ta chwilę nie jest źle. Tak powiedziała Pani doktor
ordynator mnie operował i powiedział że raczej to wina łożyska. Że brzydkie i przerośnięte. Od razu oddał do badania.
Wierzę że wszystko będzie dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 15:12
Jupik, kalcia, adella1, Kookosowa, Cabrera, moni05, wiktoriaa, ManiaM, KasiaP, Atyde, sunshine03, kkkaaarrr, Olliiii, silent, Dominika32, ammarylis, Kinga82, meerici, Zimri, Karooo93, Kamilka, eemmiilliiaa, kasia1518, Klaudia2016, nuśka91, emikey, Neroli, brunetka91, Aaga, Konieczynka, Stoookrotka, .Aleksandra., przedszkolanka:), japonka, Milanka, aga_ni, Goemi lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
No to mamy pierwsze forumowe październikowe szczęście, ale cudownie
Basiu, gratulacje dla Ciebie i taty Filipka, byłaś super dzielna, że dotrwalas, choć były wzloty i upadki. Teraz wszystkie nasze pozytywne myśli, żeby Filipek szybko przybierał na wadze i odrabiał straty. Będzie dobrze! W końcu urodził się w Światowy Dzień Optymisty
-
nick nieaktualny
-
Basiu, jesteś wspaniała ❤️ Dałaś radę. I dacie radę ze wszystkim ✊🏻✊🏻 Życzę dużo zdrowia i pięknych przyrostów wagi dla Filipka.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019