Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajnie coraz więcej nas już jest może kiedyś na jakąś kawkę z wózeczkami pójdziemy
Olka30 a skąd dokładnie jesteś? W którym tygodniu jesteś?
Aniuskakusz 10 tydz to w którym miesiącu będziesz miała dzidziulka? W marcu?
Jak się wogóle dziewczyny czujecie?Groszek lubi tę wiadomość
-
Hejka, ja dopiero 5 tydzień.. Ale termin mam na początek kwietnia, więc w sumie nie wiem jak to jest liczone Najbardziej to bym chciała przeciążyć do 21, bo zawsze mi się marzyło dziecko spod znaku byka (mies. za wczas się udało ), ale co będzie to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:18
-
nick nieaktualny
-
o w końcu ktoś z bielska ja też, już co prawda po porodzie ale może Wam będę mogła w czymś pomóc , moją ciążę prowadził dr Lasatowicz, a rodziłam w szpitalu na Wyspiańskiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:25
-
Mirka super ze napisalas, chętnie zglosze się do ciebie jesli mogę po poradę ale masz się fajnie dzidziuś już z tobą zazdroszcze bardzo córeczka daje ci popalic?
Wiele kobiet wybiera Wyspiańskiego.. Mam nadzieje ze ja nie będę żałowała wojewódzkiego.. -
moja córeczka to anioł z okresami diabelstwa na szczęście krótkimi, ja na Wyspiańskiego miałam szczęście bo akurat była wolna sala do porodu rodzinnego z wanną, miałam więc ciszę i spokój, bardzo fajną położną. Przez cały poród miałam zgaszone światło i zapalone świece więc mogłam sobie przysypiać pomiędzy skurczami, ogólnie poród tam wspominam bardzo pozytywnie życzę Ci żeby w wojewódzkim też było tak dobrze