Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
łohoho;)
dziewczynki
ale Was tu duzo:)
mirka, witaj;) kiedy rodziłaś?? jesli wczesniej niz przed czerwcem to moze miałysmy sie okazje poznac;) hihi
Kasieńka, a gdzie dokładnie mieszkasz?? ja tez mieszkam przed Tychami:) miedzy Pszczyna a Tychami dokładniej, a wczesniej zamieszkiwałam w Bielsku...ale fajny termin:) taki świąteczny
witajcie olki i aniaskakusz, maartinka, truskawka, kaczmila
jak sie czujecie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 18:48
-
Groszek wrote:a to jeszcze mogłysmy sie spotkac;) pomykałam moze z wózeczkiem z Twoim dzieciaczkiem po oddziale hihi
Groszku napiszesz co u Was ? odezwij sie na lutówkach albo chociaż daj znać jak tam badania i czy znasz juz plec
przydalabys sie Nam! wiesz cos na temat za grubego lozyska ? co moze powodowac itp ? 5cm jeśli maWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:01
-
maaartinka wrote:O widzę ze jest nas coraz więcej
Truskawka termin tez na luty? Widzę ze będziecie z groszkiem rodzic razem
Angelstw czyzbys tez miała termin na luty?
Na który szpital się zdecydowalyscie?
tak tak - 17 lutego mam termin dokładnie a co z tego wyniknie - czas pokaże
ja chcę trafić do Wojewódzkiego. Moja Doktorka prowadząca ciążę ma tam dyżury więc mi to na rękę. Poza tym trafiłam tam do szpitala, jak poroniłam w kwietniu, wprawdzie byłam po drugiej stronie bo na ginekologi i patologii ale lekarze ci sami co na położniczym. Bardzo jestem wdzięczna im za pomoc jaką wtedy otrzymałam od personelu. Także wątpliwości mi brak żeby urodzić właśnie tam -
angelstw wrote:tak tak - 17 lutego mam termin dokładnie a co z tego wyniknie - czas pokaże
ja chcę trafić do Wojewódzkiego. Moja Doktorka prowadząca ciążę ma tam dyżury więc mi to na rękę. Poza tym trafiłam tam do szpitala, jak poroniłam w kwietniu, wprawdzie byłam po drugiej stronie bo na ginekologi i patologii ale lekarze ci sami co na położniczym. Bardzo jestem wdzięczna im za pomoc jaką wtedy otrzymałam od personelu. Także wątpliwości mi brak żeby urodzić właśnie tam
Kurcze to wszyscy tu z terminem na luty fajnie się macie
A do jakiego gin chodzisz?
-
maaartinka wrote:Oj bardzo mi przykro ale dzidziuś ci wszystko wynagrodzi znasz juz płeć?
Kurcze to wszyscy tu z terminem na luty fajnie się macie
A do jakiego gin chodzisz?
Płeć oficjalnie potwierdzimy za tydzień w piątek - mam połówkowe w Ustroniu u dr Sobańskiego.
A prowadzę ciąże u doktor Wyszkowskiej-Kmiecik u mnie w Wiśle, przyjmuje w ośrodku raz w tygodniu więc mi w zupełności wystarcza świetna Babeczka bardzo mi pomogła po poronieniu...
a Ty już na końcówce:) marzę o tym etapie ciąży. Przez to co przeszłam traktuję ciążę i narodziny dziecka jako cud od Boga a nie jak "nie ja pierwsza nie ostatnia..." i choć bardzo się cieszę że nam się od razu udało to jestem przepełniona lękiem i obawami, ale to chyba naturalne. -
maaartinka wrote:O widzę ze jest nas coraz więcej
Truskawka termin tez na luty? Widzę ze będziecie z groszkiem rodzic razem
Angelstw czyzbys tez miała termin na luty?
Na który szpital się zdecydowalyscie?
angelstw przykro mi bardzo. Teraz na pewno wszystko dobrze się skończy
Tak termin mam na 12 lutego
Co do szpitala nie mogę się zdecydować...
Może z Groszkiem albo z angelstw się spotkamy na porodówce Zobaczymy co te nasze dzieci nam zaplanują
maaartinka a Ty już zaniedługo zobaczysz swojego dzidziusia i będziesz mogła do siebie przytulić A nam jeszcze tyle czasu zostało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:43
angelstw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie, widze ze nasze grono sie powieksza;)
u nas bedzie chłopczyk
TP 02.02.
bede rodzic na Wyspianskiego;)
z badan wszystko ok, tylko mam zastoj moczu w nerce prawej..bylam w szpitalu 5 dni osttanio-atak kolki nerkowej...
Mały ma znowu zastoje w obu nerkach...az strach...
ale rozrabiaka straszna:)