Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Macie może namiary na jakąś fajną położną z Bielska ? Bardzo dużo słyszałam dobrego o Pani Alicji Michulec może ma któraś nr tel? Albo jeszcze na jakąś inną położną? Proszę o szybką odpowiedź , bo zależy mi strasznie na czasie!
Pozdrawiam Was dziewczyny i dziękuję za odpowiedźKingus123 -
Kingus123 wrote:Witam. Macie może namiary na jakąś fajną położną z Bielska ? Bardzo dużo słyszałam dobrego o Pani Alicji Michulec może ma któraś nr tel? Albo jeszcze na jakąś inną położną? Proszę o szybką odpowiedź , bo zależy mi strasznie na czasie!
Pozdrawiam Was dziewczyny i dziękuję za odpowiedź -
Zagląda tu jeszcze ktoś?
Właśnie wróciłam z pierwszych badań prenatalnych, robiłam je w Galenie i jestem w szoku, bo usg trwało 6 minut. W innych miejscach, z tego co wiem z innego wątku, trwa to z pół godziny. A tu taśmówka. Może któraś mama poleci mi inne miejsce w okolicach? -
Hej,
robiłam połówkowe w Supramedzie u dr Dawida i polecam, poświęcił nam sporo czasu, mimo że nie był moim lekarzem prowadzącym, dokładnie pooglądał malucha, wszystko na bieżąco wyjaśniał Gdybym kolejny raz była w ciąży na wszystkie 3 duże USG pójdę właśnie do niego
Kiwona lubi tę wiadomość
mały książę
-
Ja też polecam doktora Dawida. Dokładnie zbadał maluszka, atmosfera też była bardzo fajna. Na pierwszych prenatalnych byłam u doktora Fendera i nie polecam, chociaż koleżanka była zadowolona. Nie dość że mu się sprzęt zepsuł to robił mi potem badanie na 3 razy bo niby mam za dużo tłuszczu na brzuchu. Ciekawe że jakoś wcześniej na innych USG u mojej lekarki, ani u Dawida nie było problemów. Do tego tak mi mocno naciskał na brzuch głowicą że pół dnia bolalo, wracałam do domu z płaczem bo się bałam o maluszka, bo tak jakby się rączkami zasłaniał przy tych naciskach. Powiedziałam sobie że więcej do niego nie pójdę. U doktora Dawida zupełnie inna sytuacja i w tej samej cenie co u Fendera mam USG 3D i płytkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:30
Kiwona lubi tę wiadomość
-