WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie z Bielska i okolic
Odpowiedz

Mamusie z Bielska i okolic

Oceń ten wątek:
  • przyszła mamuśka Nowa

Wysłany: 11 lutego 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czy któraś ma namiary na położną z wojewódzkiego Panią Ale? Bardzo tutaj jest zachwalana, więc jak któraś ma do niej numer i może się podzielić, to będę bardzo wdzięczna :)

• anna23 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) bardzo proszę którąś z Was na priv o nazwisko pani Ali i pani Danusi, numer już sobie załatwię :)

Kingus123 lubi tę wiadomość

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • Kingus123 Nowa

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Macie może namiary na jakąś fajną położną z Bielska ? Bardzo dużo słyszałam dobrego o Pani Alicji Michulec może ma któraś nr tel? Albo jeszcze na jakąś inną położną? Proszę o szybką odpowiedź , bo zależy mi strasznie na czasie!
    Pozdrawiam Was dziewczyny i dziękuję za odpowiedź

Kingus123
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingus123 wrote:
    Witam. Macie może namiary na jakąś fajną położną z Bielska ? Bardzo dużo słyszałam dobrego o Pani Alicji Michulec może ma któraś nr tel? Albo jeszcze na jakąś inną położną? Proszę o szybką odpowiedź , bo zależy mi strasznie na czasie!
    Pozdrawiam Was dziewczyny i dziękuję za odpowiedź
    Numer do Pani Alicji mogę wysłać na priv

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • Kodora Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) Jeśli mogę to też poproszę o telefon pani Ali. Polecano mi również panią Beatę Pyjur, ale fajnie mieć kilka opcji :-)

• Agata32 Nowa

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy również mogę prosić o telefon do pani Ali lub innej położnej,z którą rodziłyście?
    Z góry dziękuję i pozdrawiam!

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagląda tu jeszcze ktoś?
    Właśnie wróciłam z pierwszych badań prenatalnych, robiłam je w Galenie i jestem w szoku, bo usg trwało 6 minut. W innych miejscach, z tego co wiem z innego wątku, trwa to z pół godziny. A tu taśmówka. Może któraś mama poleci mi inne miejsce w okolicach?

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • momo28 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    robiłam połówkowe w Supramedzie u dr Dawida i polecam, poświęcił nam sporo czasu, mimo że nie był moim lekarzem prowadzącym, dokładnie pooglądał malucha, wszystko na bieżąco wyjaśniał :) Gdybym kolejny raz była w ciąży na wszystkie 3 duże USG pójdę właśnie do niego ;)

Kiwona lubi tę wiadomość

mały książę

atdc3e5e0zpnlao8.png
  • Kodora Koleżanka

Wysłany: 18 października 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam doktora Dawida. Dokładnie zbadał maluszka, atmosfera też była bardzo fajna. Na pierwszych prenatalnych byłam u doktora Fendera i nie polecam, chociaż koleżanka była zadowolona. Nie dość że mu się sprzęt zepsuł to robił mi potem badanie na 3 razy bo niby mam za dużo tłuszczu na brzuchu. Ciekawe że jakoś wcześniej na innych USG u mojej lekarki, ani u Dawida nie było problemów. Do tego tak mi mocno naciskał na brzuch głowicą że pół dnia bolalo, wracałam do domu z płaczem bo się bałam o maluszka, bo tak jakby się rączkami zasłaniał przy tych naciskach. Powiedziałam sobie że więcej do niego nie pójdę. U doktora Dawida zupełnie inna sytuacja i w tej samej cenie co u Fendera mam USG 3D i płytkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:30

Kiwona lubi tę wiadomość

• izkass Nowa

Wysłany: 9 sierpnia 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swojej strony polecam dr Emilie Sitkiewicz. Badania prenatalne u niej to czysta przyjemność :) bardzo miła i serdeczną osoba. Polecam klinikę Galena w Bielsku Białej :)

symbolica lubi tę wiadomość

• symbolica Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prenatalne robiłam na NFZ w Żorach (ok13tc i ok 20tc) a ostatnie ok 32tc odpłatnie już u dr Dawida w Szpitalu Świętego Łukasza. Bardzo dobry lekarz, z bardzo dobrymi opiniami, USG trwało ok 10-15 minut, wystarczyło.

da8300b52b.png
  • adrpil Nowa

Wysłany: 8 października 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ma może któraś z Was numer do położnej Alicji?

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ