Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy010 wrote:DIDI mocne kckuki.
Gapsy obserwuj, na szczescie do wizyty niedaleko.
Mi po duphastonie nie przeszly te plamienia.
Mam obawy przed ta beta i wizyta. Ja nie jestem panikara, ale tym razem czuje nerwy. -
Hej, niesmialo chce dolaczyc do forum. To moja 4 ciaza (1 poronilam), mam juz 3 i 4.5 latke na stanie. Stwierdzilismy z mezem, ze albo teraz albo nigdy. Udalo sie w 1cs po wyjeciu mireny, wiec sami jestesmy zaskoczeni. Dzis wypada 6w1d I mam po poludniu wizyte. Ale jestem nad zwyczaj spokojna, jednak majac dzieci ma stanie podejscie sie troche zmienia. Moja 1 ciaza byla poroniona w 7tc, mam mutacje mthfr.2 ciaza na acard, luteina I clexane, powiklana (w 15 tc bakteria w kanale szyjki i zerowa szyjka, wyleczona i zalozony krazek, poza tym nadcisnienie ciazowe, wylezalam na plasko do 38tc. Urldzila sie zdrowa Helenka 3kg:) kolejna ciaza bez powiklan, 40tc, Ola 3100. Trzymam za Was kciuki dziewczyny, i Wy trzymajcie za mnie dzis o 16!
Ulaa, Roksi, DIDI, Pralinka lubią tę wiadomość
-
Aasha witamy na pokładzie i kciuki za wizytę 🥰 Didi trzymam mocno, odzywajcie się od razu po wizytach dziewczyny ✊ Lucy beta będzie piękna 😊
DIDI lubi tę wiadomość
Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺 -
Rano byłam w labie, wynik pewnie będzie dopiero koło 18 jak ostatnio. Ale mam jakieś takie zle przeczucia. Nie wiem po prostu tego nie czuje. Oczywiście na dobicie kupiłam sobie test ciazowy (inny niż te wcześniej i o czułości 20) i kreska jest dosyć blada 😣
No nic. Bez sensowne nakręcanie się, ale w głębi duszy czuje ze to nie to, a ja często mam nosa do takich rzeczy 😒
Lucy trzymam kciuki za Twoja bete i powodzenia na wizytach dziewczyny! 🥰 -
Roksi przy takich wysokościach bety kreski wychodzą blade i to głównie zależy od firmy. Jedyne kreski które mi wychodziły ciemne to facelle. Pinki były ledwo widoczne a u mnie beta dość szybko rosła bo przynajmniej były dwa bombelki *zobaczymy czy nadal sa)
-
Elza :) wrote:Dziewczyny trzymam za wszystkie dzisiaj kciuki!!! 😀
ja czekam niecierpliwie do mojej wizyty serduszkowej w przyszłym tygodniu.
Co chwilę tylko schizuje czy jeszcze mam objawy ciążowe. -
Elza :) wrote:Roksi przy takich wysokościach bety kreski wychodzą blade i to głównie zależy od firmy. Jedyne kreski które mi wychodziły ciemne to facelle. Pinki były ledwo widoczne a u mnie beta dość szybko rosła bo przynajmniej były dwa bombelki *zobaczymy czy nadal sa)
No właśnie pink dziś zrobiłam z rossmanna. Teoretycznie 15dpo - robiłam testy owulacyjne i 15 dnia była najmocniejsza ale to chyba jest tak ze od tego najmocniejszego owulacja występuje w ciągu 24h? Nie znam się tak bo drugi raz w życiu robiłam te testy owulacyjne 😅 -
Roksi u Ciebie wczesnie to na pinku większej czułości mogła wyjśc blada kreska. Nie nastawiaj się negatywnie póki nie masz bety. Mam nadzieje, ze wynik Cię zaskoczy ❤️
Ja znów walczę z Mdłościami ale chyba znalazłam wreszcie coś co mi pomaga - zimne świeżowyciskane soki ❤️Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Roksi wrote:No właśnie pink dziś zrobiłam z rossmanna. Teoretycznie 15dpo - robiłam testy owulacyjne i 15 dnia była najmocniejsza ale to chyba jest tak ze od tego najmocniejszego owulacja występuje w ciągu 24h? Nie znam się tak bo drugi raz w życiu robiłam te testy owulacyjne 😅