Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PatSim wrote:Dziewczyny z okolic Wrocławia, jutro w sali kongresowej koło zoo są targi dziecięce. Może któraś by się chciała wybrać
Ja jade zobaczymy jak będzie z zakupami, bo to jednak wcześnie, ale może się przełamie jak bedzie coś super
moglabys sfotografowac nowosci 2018 x-landera? -
nick nieaktualny
-
Kamillia, ja też mam lekka nadwagę, BMI 26, i u mnie brzucha też jeszcze bardzo nie widać ponadto, co było zaokrąglone przed ciąża, a wg ostatniego usg jestem już też w 14. tygodniu. Widocznie taka nasza uroda.
kamailla lubi tę wiadomość
-
Dzięki Wam dziewczyny za modlitwy, ja się nie modlę, bo nie wierząc, nie mam do kogo. Ale wierzę w pozytywne fluidy, które możecie mi przesłać.
Kinia, chciałabym, żeby każdy wierzący miał takie podejście do nie-wiary innych.PatSim, kamailla, erre, syla2312, Konami, ulalula, Cabank84, Dreamy_Girl lubią tę wiadomość
-
Jeju nie daje rady Was nadrabiać
jeżeli chodzi o brzuch to mnie wydeło strasznie wygladam jak w 5-6mies ciazywszyscy gratulują nawet nie pytają... Podobno Duphaston robi swoje i tak wzdyma ciężarne a biore 4tabletki dziennie...
Mam wrażenie że czuję już maleństwomoja lekarka mówi że w 3 ciąży 13 tydz to w sam raz na ruchy
w poprzedniej ciąży poczułam mniej więcej w tym samym momencie
PatSim, Konami lubią tę wiadomość
-
hej, u mnie jednak są to ruchy maluszka
Także zaczyna się odzywać. Śmieszne uczucie, ale nie ukrywam, jeszcze potrafię się zdziwić i lekko wystraszyć.
Ponadto, prawa pierś lekko mnie boli, z nocy miałam na piżamie plamkę, sprawdziłam pierś i coś mi już z niej leci. Nie za wcześnie?PatSim, OjMaryś, Marietta lubią tę wiadomość
-
szatanka wrote:Dzięki Wam dziewczyny za modlitwy, ja się nie modlę, bo nie wierząc, nie mam do kogo. Ale wierzę w pozytywne fluidy, które możecie mi przesłać.
Kinia, chciałabym, żeby każdy wierzący miał takie podejście do nie-wiary innych.
Bo wiem jak to jest, sama mialam pewien okres w swoim zyciu, kiedy po prostu odstawilam kosciol na bok. Moja mama jako osoba wierzaca, probowala mnie zmuszac zebym chodzila, ale oczywiscie dawalo to odwtotny skutek do zamierzonego... :p po prostu jest taki moment w zyciu czlowieka kiedy sam dochodzi do tego w co chce wierzyc i przekonywanie kogos do swoich racji nie ma najmniejszego sensu...
No a ja dzisiaj zaliczyłam swoje pierwsze rzyganko... :p a mowili ze 2 trymestr bedzie taki piekny... :pPatSim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa1994 wrote:Dziewczyny a przy dzidzi 8 cm wymiar całego pęcherzyka 10 cm to dobrze czy mało ?
To raczej pytanie do lekarza, chyba że jest tu z nami dziewczyna na medycynie
Nie przejmowałabym się takimi sprawami. Póki wszystko jest dobrze, nie masz się czym martwić. Bo sobie wykrakasz coś niepotrzebnie.
A co do puchnięcia. Wieczorem jestem grubsza niż rano. Jem kilka razy dziennie plus przekąski. Nie robię kupy po każdym posiłku, więc ta cała masa musi się gdzieś upchać, a większa macica z dzidzią, łożyskiem i wodami płodowymi nie pomaga. Dlatego wyglądamy tak jak wyglądamy -
nick nieaktualny
-
Mi nawet na pierwszym usg nie podała wymiaru pęcherzyka, na co komu to? Mnie tylko interesowała wielkość dziecka. Co ci to da jak ktoś napisze że miał 12 cm? To jak porównywanie wielkości dziecka w konkretnych tygodniach... bzdura każda miała kiedy indziej owulacje i zagnieżdżenie. Po co się martwić że za małe? I tak urodzi się prawie 60 cm...
Konami, syla2312 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/745ae1c326ae.jpg mój brzuch z rana wieczorem dwa razy taki
Zgredek 12, Dreamy_Girl, MamaPama lubią tę wiadomość
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale macie piękne brzuszki!
Super !
Mój brzuch wydaje się być ogromnie duży, ale chyba tylko w mojej wyobraźni
Jest wg mnie normalny. Dziś po raz pierwszy zrobiłam zdjęcie ciążowego brzucha.
Nie mogę uwierzyć, że to już 17 tydzień!
Zdjęcie robiłam ranoWieczorem też puchnę.
PS. Po 5 próbach załadowania zdjecia chyba się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 12:26
panama, Indiana_dzika, Lyanna, PatSim, Dreamy_Girl, MamaPama lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa