Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mówiąc już o tym, ze jeśli coś będzie nie tak to będziesz się obwinić, ze to może przez ta podróż. Zrób jak dziewczyny piszą,i weź od lekarza potwierdzenie, ze masz nigdzie nie jeździć. A do komisji rekrutacyjnej napisz list jak się nie możesz dodzwonić. Tam tez ludzie.
-
Obdzwoniłam, określiłam dosadnie sytuację. Ale chyba im nie zależy na studentach "bo na moje miejsce jest wielu chętnych" i każdy chciałby być wygodny i wysyłać dokumenty pocztą. XXIw istnieje FAX, email, sama rekrutacja odbywa się przez internet...nie rozumiem. Faktycznie kobiety w ciąży są traktowane jak trędowate
Może to dlatego, ze rozmawiałam z facetem.
Napisałam teraz email do dziekanatu. Zobaczymy co będzie. -
Ja zaczynałam studia już w ciąży, więc wiem, że sobie poradzisz Ba skończyłam nawet dzienne A moja uczelnia do rany przyłóż, wszystko prawie co się dało robiłam z domu.06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Kurcze boję się brać, a za chwilę mam endokrynologa a z kibla nie schodzę. Jadłam dziś lekko i nic nie wskazywało. No nic, najwyżej wyjdę z gabinetu trudno ;/niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
KolorowyBalonik wrote:Dziewczyny czy w ciąży można brać jakiś probiotyk, np enterol>
Męczy mnie biegunka
Natka94 a myslałam że tylko ja tak mam z tymi biegunkami ze stresu
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
Witajcie
Ja po cichu się przywitam i drżącą jeszcze ręką napiszę, że wczoraj (24dc) betka 58,15. Było to 11 lub 14dpo - belly twierdzi, że owulacja była w 13 dniu, a ja, że w 10 Strasznie się boję jutrzejszej powtórki bety. W styczniu przez bezobjawową infekcję straciliśmy córeczkę, dlatego to byłaby nasza tęczowa Iskiereczka. Trzymajcie proszę kciuki
PS. Jestem rocznik '82, czyżby najstarszy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 16:57
admiralka, Dreamy_Girl, Madżka89, Marietta, wiecznie lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Witajcie
Ja po cichu się przywitam i drżącą jeszcze ręką napiszę, że wczoraj (24dc) betka 58,15. Było to 11 lub 14dpo - belly twierdzi, że owulacja była w 13 dniu, a ja, że w 10 Strasznie się boję jutrzejszej powtórki bety. W styczniu przez bezobjawową infekcję straciliśmy córeczkę, dlatego to byłaby nasza tęczowa Iskiereczka. Trzymajcie proszę kciuki
PS. Jestem rocznik '82, czyżby najstarszy?
trzymam bardzo mocno kciuki, na pewno będzie piękny przyrost bety -
Marietta wrote:Cześć!! gratulacje Tak jak piszą dziewczyny- owulacja 2 dni później, późne zagnieżdżenie i już beta będzie niższa, ale przyrost w porządku dopisuję Cię do listy
Dziękuję za dopisanie do listy
Doktorka kazała powtórzyć betę i dziś jest 526, a progesteron wzrósł do 21,67 , więcej już nie mierzę. Przyrost dobry, bo w 48 h wzrosło z 156. Teraz trzeba spokojnie czekać do 20 lipca, może już coś będzie widaćMarietta, wiecznie lubią tę wiadomość
11.2016 [8 tc] - puste jajo plodowe, 06.2017 [5 tc] - cb
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą...
One tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat" -
mitonia wrote:Witajcie
PS. Jestem rocznik '82, czyżby najstarszy?
Też trzymam mocno kciuki
11.2016 [8 tc] - puste jajo plodowe, 06.2017 [5 tc] - cb
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą...
One tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat" -
Mała_ruda nie jesteś sama. Ja 72kg przy 169cm więc razem będziemy kluseczki:)Zrzucimy to szybko przy dzieciaczkach. Znalazłam cudowny sposób na mdłości jak dla mnie a mianowicie ... nektarynki. Sama byłam w szoku ale polecam.
mała_ruda, Marietta lubią tę wiadomość
-
Mała-ruda widzę że też masz duży przyrost bety jak ja. Z kilkuset przez 9 dni do kilkunastu tysięcy. Ja wizytę mam dopiero 18.07. Fajnie jak bym zobaczyła dwa bąbelki. Ja też mam już maleńki brzuszek a przytyłam jak narazie 1kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 18:58