Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam założony szew i w poniedziałek idę do szpitala ściągnąć mam nadzieję ze wytrwam do 1 marca. A czy ktoś z was miał szew i wie czy ściąganie boli.? Bo jakoś sobie nie mogę tego wyorazic. Boże jeszcze nie dawno każda z nas marzyła żeby brzuch było widać a tu już termin porodu jak to zlecialo
El*a lubi tę wiadomość
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
My po wizycie ))) moj dzidzius wazy okolo 3 kg i jest juz gotowy. W sumie lekarz mowil ze moglabym urodzic do 2 tyg. (Jestesmy po dexavenie). Polozenie do porodu idealne dzieki Bogu nie ma pepowiny na szyi. No i mamy czekac. Rozwarcie 1 palec... jak za 2 tyg nic sie nie wydarzy to mam przyjechsc na wizyte.
gaga_32, d84, Skali89, Marietta, El*a, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś obudził rano tępy ból w krzyżu ale nijak było go policzyć bo trwał jakieś 30min ze się nie można było skupić poszłam poskakać na piłce i przeszło...No nic walę tynki nie są dla mnie miłego dnia ciężarówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 12:02
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Babeczki pisząc o terminach z usg macie na myśli ż pomiarów dziecka z usg III trymestru czy z usg z pierwszej wizyty gdzie pomiar pęcherzyka itp pokazał wiek ciąży? Bo nasz 3 tyg temu ż pomiarów to był większy aż o 3 tygodnie prawie, aż się boję ile urośnie przez te 4 tyg jeszcze.
-
Mitonia termin z usg liczy się z 1 trymestru, w 3 każdy dzieciak inaczej rośnie. Patrząc na wagę mojego to już powinien się rodzic bo ma 3.5 kg a tu jeszcze 2.5 tyg. do terminu. U mnie z miesiączki i usg ma 1 dzień różnicy.
karakorum lubi tę wiadomość
-
Dziołchy w Lidlu od 22.02 mase ciuszków dla bobasów. Pajace, body, spodnie, czapeczki, maty nieprzemakalne, śpiworek do nosidełka i jeszcze parę różnych pierdół. Body fajne tylko zakładane przez głowę, a ja się takich boję i kupowałam wszystkie rozpinane żeby tylko dziecku nic nie zrobić. I żeby mąż się nie bał ubierać małego.
-
mitonia wrote:Babeczki pisząc o terminach z usg macie na myśli ż pomiarów dziecka z usg III trymestru czy z usg z pierwszej wizyty gdzie pomiar pęcherzyka itp pokazał wiek ciąży? Bo nasz 3 tyg temu ż pomiarów to był większy aż o 3 tygodnie prawie, aż się boję ile urośnie przez te 4 tyg jeszcze.
-
U mnie roznica pomiedzy datą z usg i z miesiączki jest równo tydzień. Trochę mnie to dziwi bo znam dokładną datę poczęcia i nie ma opcji żeby poczęła się tydzień wcześniej... Ale lekarz każe liczyć na termin z 1 usg, kiedy wyszło, że jest tydzień starsza. A za to na 3 usg wyszło z pomiarów, że jest jeszcze o tydzień starsza, także u mnie w ogóle straszny rostrzał w wieku córci. Do tego od miesiąca słyszę że już główkę można wyczuć, bo napiera na ujście, a szyjka jest miękka. Dziś wieczorem wizyta, więc ciekawa jestem co tam się dzieje...
-
Ja po wizycie dziś kończę 37 tc. Udało się mała waży 3 kg niby trochę później wychodzi termin Ale wiadomo usg. Rozwarcia brak nic sie nie dzieje kazał wszystko odstawić i dał gynoxin żebym nie miała infekcji no to czekamy
gaga_32, Marietta, El*a, Hatfe, Sylwia91, mitonia lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki poratujcie odszedł mi czop, nie wiem czy cały czy tylko część (taka galaretka/budyń brązowawo-żółta) i ... nic nie mam skurczów, znaczy się jakieś małe nieregularne, wody chyba się nie sączą ale pewności nie mam, małe się wierci, rozwarcie po wczorajszej wizycie było 1,5 cm. Robić coś czy grzecznie czekać?06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek