MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Ciocie To i ja w końcu pokażę mojego Oliwiera
Ulv i tavede mam to samo Dzis nie chce za bardzo spać caly dzien na rękach masakra jakas
A co do bujaczka to też mamy ale sporadycznie używamy właśnie jak cos w kuchni robię albo jak mamy problem z brzuszkiem to na chwilkę "wibrujemy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 14:50
Pikcia, Marza89, Makowe Szczęście, Butterfly 83, iNso87, patuniek86, lkc, 83xxx, Ksiazka1, india, Kleopatra, Macy, Izziee, teverde, Ulv15, Sana lubią tę wiadomość
-
Delvila wrote:Karuzele mam od siostry i Madzia interesuje się nią. Szczególnie podczas przewijania to zbawienie - w końcu nie drze się aż tak często.
Madzia też w ciągu dnia jest nieodkladalna . Śpi na mnie albo nosi się u męża lub babci. W chuście też jest dobrze ale odkąd rozeszła mi się blizna (niech się to w końcu zagoi!!!) nie mogę nosić, a mój mąż za bardzo nie chce - trochę dla niego za krótka ta chusta, zresztą często go nie ma.
Ale muszę się pochwalić kupiliśmy samochód! Renault Megane kombi a stara honda pojechała na wieczny odpoczynek. -
Beatrix_, Makowe Szczęście, patuniek86, 83xxx, Ksiazka1, Marza89, Pikcia, india, Kleopatra, Macy, Izziee, teverde, Ulv15, Butterfly 83, Sana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ikc hahaha jaki nerw na fotce slicznotka 💕😁
A to ja aktualnie z Dusia ;d
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 07:52
lkc, 83xxx, patuniek86, Ksiazka1, Marza89, Makowe Szczęście, Pikcia, india, Kleopatra, Macy, Izziee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChasia piękny Twój chłopczyk 😍
Ikc jaki słodki nerwusek 😍
Inso jak miło zobaczyć zalozycielke wątku to po Tobie Dusia ma tak bujne włoski? pięknie wygladacie 😍
Wczoraj pisałam o karuzeli, a dzisiaj Kaja przelezala pod nią godzinę, oczywiście się cieszyła, a jak skończyła się muzyką to słodko zasnęła
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
My mamy karuzele od TinyLove 😉
Piękne dzieciaczki 😍 Inso jaka czuprynka u Dusi 😍
A to moja Laura 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 13:46
Pikcia, lkc, india, Kleopatra, Beatrix_, Macy, iNso87, patuniek86, Izziee, 83xxx lubią tę wiadomość
-
Ale piękne dzieci no cudeńko
Ja nie umiem wstawić zdjęć
Dziś Lidka zrobiła kupe po równym tyg, poleciałam ja zważyć po tej kupię i zamiast 250 zrobiło się 120 wiec cieniutko w tym tyg.
Dziś waży 4560 ponoc jest ok i mam się nie stresować.
Marża skad opaska? I jaka cukierkowa stołówka ja nienawidziakam robi ale odkąd mam córeczki to az jak mi nie przeszkadza chodz mało różu u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 00:43
iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Mayka, Beatrix co prawda nie do mnie pytanie ale tez odpowiem ja w tamtym roku dla Leny 3 kupilam na ale drogo jest tego pelno,rozne wzory i kolory. Co prawda szlo z Chin...ale doszlo.
Zobaczcie sobie jeszcze turbany tez sa sliczne.
Marza a Malutka sliczna 💕😍
Nie moge sie doczekac kiedy nasze dzieciaki beda mialy po pol roku. Wtedy takie siedzace pulpeciki beda;D
Ksiazka dzieki hehe a nawet nie pomyslalam,ze wczesniej jak brzuszek wstawialam to ucinalam swoja glowe ;d a wloski w sumie nie wiem po kim, u mnie kazda z dlugimi sie rodzila ale Dusia to chyba najdluzsze miala przy porodzie no i jako jedyna ciemne.. ja naturalna blondynka jasna tak jak moj Malz.
Dziekuje za mile slowa Dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 03:42
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ❤️
Ka mam cały komplet - opaska, turban o chusta pod szyję 😉 Znajoma sxyje takie piękne ciuszki, polecam
https://instagram.com/zofka_handmade?utm_source=ig_profile_share&igshid=y9vas4osbo85
Na fb też zofka handmade 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 20:55
Kleopatra, iNso87, Beatrix_, patuniek86, teverde, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Witamy Was szybciutko z Dominikiem. Podczytuje Was często ale nie mam czasu pisać ,bo od 5 tygodni już normalnie pracuje po 10 godzin a do tego jeszcze dom i 3. dzieci do ogarnięcia. Niestety tak jest jak się ma własny biznes. Piękne te Wasze dzieciaczki, szkoda tylko ,ze tak szybko rosna.Ciesze się, że jesteście takie dzielne mamuśki i jakoś dajecie radę z tymi kolkami i chorobami.U nas wszystko dobrze, Dominik w zeszłym tygodniu ważył już 6,02 kg, karmimy się tylko piersią a rośnie jak na drożdżach. Ubranka nosi już 68cm. Gdzie się podziała moja kruszynka pytam😊 Jestgrzeczny,przesypia całe noce bo inaczej nie wyobrażam sobie jakbym dała radę jeszcze pracować. Najważniejsze dla mnie ,że jest zdrowy i poszczepilismy się już na wszystko. Niestety nie umiem wstawić zdjęcia mojego kawalera😉 Pozdrawiam Was serdecznie i przepraszam, że nie mam czasu być na forum. Życzę zdrówka wszystkim dzieciaczkom i siły i cierpliwości ich mamom 😊 Udanego dnia dziewczyny.
iNso87, teverde, Ulv15, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Camilla1983 -
Marza moj wzor z torby i organizera wozka,pieknie wyglada jako chusta i opaska tez
Oczywiscie Malenka jeszcze piekniejsza
Dziewczyny jak teraz dzieci ubieracie na zewnatrz?
U nas jakos kolo 18C sie utrzymuje i jest wiaterek. Slonce za chmurami,czasem sie pojawi.
Mala ubieram w body kr rekaw, bluzeczke bawelniana z dl rekawem i bluza. Na dol geterki,spodenki, skarpetki i buciki. Jedna czapka i tak jak u Marzy pod szyjke taka ala chusta.Marza89 lubi tę wiadomość
-
Ja body długi rękaw, spodnie i skarpetki, plus kocyk. Ja sama mam bluzkę z długim rękawem i spodnie, więc warstwa więcej z kocyka moim zdaniem wystarcza. Jak jest mocny wiatr, to cienka czapka, żeby uszy zasłonić. Jeśli wiatr jest delikatny, to i czapki nie-w gondoli tak bardzo nie wieje. Pola kark ma ciepły, rączki letnie
Aktualnie 19 stopni w Warszawie
Dziewczyny, macie śliczne dzieci, naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 11:45
iNso87, Makowe Szczęście, Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Śliczne dzieciaczki! Niestety nie wszystkie zdążyłam zobaczyć.
Żadna z Was nie odniosła się do mojego pytania czy jestem normalna, że nie umiem się wybrać gdzieś bez Bruna i zaczynam się zastanawiać nad sobą 🙈 Godzina bez niego i me serce krwawi 😅
Przy okazji, nie wiedziałam, że piersi mogą wykręcić taki numer - karmię młodego leżąc na plecach z lewej piersi, a z prawe poleciała mi fontanna mleka na wysokość chyba z 10 cm i tak sobie tryskała z 15 sekund podczas gdy ja szukałam telefonu, żeby to uwiecznić 😝 Także India dziękuję za instrukcje od doradcy - mój mały też ewidentnie się dławił a teraz je dużo ładniej 😊india lubi tę wiadomość