MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://allegro.pl/oferta/bluzka-ciazowa-krotki-rekaw-i-karmienia-debora-s-m-7399292699
Ja mam tą bluzke tylko odprulam te wszystkie troczki bo sa bez sensu. Cena spoko a bluzka baardzo wygodna do karmienia. Mam tez poprostu koszule na guziki jszxze sprzed ciazy.teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrix_ wrote:https://allegro.pl/oferta/bluzka-ciazowa-krotki-rekaw-i-karmienia-debora-s-m-7399292699
Ja mam tą bluzke tylko odprulam te wszystkie troczki bo sa bez sensu. Cena spoko a bluzka baardzo wygodna do karmienia. Mam tez poprostu koszule na guziki jszxze sprzed ciazy.
Ja też mam te bluzkę i dobrze się nosi. Tylko te troczki faktycznie bez sensu. Najwazniejsze że dobry materiał jak za te cenę.teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj 2 miesiące ❤️ ale ten czas leci a Kaja już taka kumata, mocno się juz kręci i duzo z nami siedzi a przy tym jaka grzeczna, ona płacze, a raczej jeczy, jak jest głodna albo jak chce smoczka do spania złote dziecko
A no i puszcza bąki ale nic się przy tym nie meczyKleopatra, Izziee, teverde, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
India, fiolet na wodzie to gencjana - taka jak na ospę, tyle ze na wodzie, a nie na spirytusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 14:35
india, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualnyLenonki tak, rozmiar się zgadza. Od tego sprzedawcy mam jeszcze dwie inne bluzki. Jedna beznadziejna - okropny materiał, kosztowała 34zl u niego. A druga podobna do tej z zamkami, ten sam materiał ale ma zakładkę na piersi - to ona jest jakaś krótka, ale bardzo wygodna.
-
Witajcie dziewczyny 🙂 znów chwilkę mnie nie było, ale ciągle jestem w biegu, wczoraj byliśmy u babci męża na 80 urodzinach, powoli ogarniamy chrzciny, urodziny Julki i tak czas leci. Ale już nadrabiam 🙂
Ayleen bardzo mi przykro że musisz przez to przechodzić ☹️ szybkiego powrotu do zdrowia kochana 😘
Katia ten facet to kawał buca 😑 jeszcze będzie wszystkiego żałował, zobaczysz. Na pewno wygrasz sprawę, oby tylko wszystko szybko się skończyło ❤️
Kleopatra cudowna z Was rodzina, a Oliwia to prawdziwy aniołek 😍 wszystkiego dobrego dla Mikołaja! 🎈🎂
Macy śliczna malutka 😍
Uciekam spać, bo pewnie niebawem Laura wstanie na kp. Dobrej i spokojnej nocy 😘Macy lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę dziewczyny. U mnie jeszcze 4kg na plusie ale mam wrażenie jakby 8. Nie dopinam sie w wiekszosci spodni bo jeszcze brzuszek i oponka pociazowa. Waga od kilku tygodni stoi w miejscu jak zaklęta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 09:54
-
nick nieaktualnyMakowe ja zapominam ćwiczyć, więc bardzo rzadko to robie...
Sana moja bardzo interesuje się karuzela, potrafi 30minut pod nią leżeć, uśmiecha się do niej i próbuje coś mówić, ale najbardziej cieszy się jak ja widzi z przewijaka, z boku jakoś bardziej jej się podoba. Ja niestety nie mogę podać jaka mam, bo jakaś bezimienna i prosta z poważna muzyka. Ale mój syn w ogóle nie interesował się karuzela, więc to zależy od dziecka. -
Ja mam wciaz 5 kg na plusie ale jem jeszcze wiecej niz w ciazy takze nie spodz iewam sie ze spadnie samo. A w jeansy wchodze chociaz sa ciasniejsze odrobine. Za to piersi... Mam wrazenie ze to one po kilogranie przybraly!