MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja trochę się martwię, bo Sami prawie nie podnosi główki Jest wprawdzie najmłodszy z naszych forumowych dzieciaczków, ale skończył już 2 miesiące. W pionie kontroluje główkę dobrze, rączki łączy w środkowej linii, podnosi nóżki jak w świecy i przepięknie się smieje, ale nienawidzi leżeć na brzuszku i jqk już lezy to glowki nie chce podnosić Muszę poszukać jakiegoś dobrego fizjoterapeuty, żeby go obejrzał.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja używam blokera z Momme
Kehlana, Pola główkę podnosi, ale rączek nie łączy.
Możesz kłaść Samiego kolanach, możesz go nosić brzuszkiem do dołu, tylko z pupą niżej, to będzie mu wygodniejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 10:29
klamka lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
kehlana_miyu wrote:Ja trochę się martwię, bo Sami prawie nie podnosi główki Jest wprawdzie najmłodszy z naszych forumowych dzieciaczków, ale skończył już 2 miesiące. W pionie kontroluje główkę dobrze, rączki łączy w środkowej linii, podnosi nóżki jak w świecy i przepięknie się smieje, ale nienawidzi leżeć na brzuszku i jqk już lezy to glowki nie chce podnosić Muszę poszukać jakiegoś dobrego fizjoterapeuty, żeby go obejrzał.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Inso u nas też rozpaczliwe maammmaa!! Jak to mówi mój mąż jak już wola mama tzn czarna rozpacz i wielka tragedia!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 10:44
iNso87 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
A ja się zastanawiałam, co za kobieta nam dziecko pokazuje 😂😂😂 Inso, zmieniłaś avatar 😄
Wszystkiego najlepszego
Ja Wam opiszę rozmowę z soboty z moim mężem T-mój mąż
T: Pola już normalnie chwyta te grzechotki!!!😍
Ja-trochę zdziwiona, bo przy mnie Pola naprawdę musi się skupić, żeby wyciągnąć rączkę, dotknąć zabawki i dopiero wtedy-czasami-rozciapirzy palce i chwyta. No ale mówię super i pytam:
Sama chwyta?
T: no tak!
J: ale nie wkładasz jej zabawki do rączki?
T: no wkładam, a ona sama chwyta 😂😂😂iNso87, lkc, Lenonki, Marza89, Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Srokao pisze tutaj o filtrach http://www.srokao.pl/2016/06/filtry-przeciwsoneczne-z-apteki.html
Ładniutkie Wasze dzieci Inso nie mogę się napatrzeć jakie długie włoski ma Twoja Dusia! I to nie żaden tam meszek
A to moja:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 15:55
iNso87, lkc, teverde, Lenonki, Sana, klamka, india, Katia89, Marza89, Kleopatra, Makowe Szczęście, Pikcia, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Dzis przyszly mi opaski i turbany dla Lidii i Leny Dusia wyglada przeslodko a Lena to juz taka powazna,jeszcze te kolczyki Jeju az moja srednia w oczach mi urosla
83xxx tak,u nas gaszcz na glowie u Lidki
Edit.
Oliwcia piekna taki aniolek :dWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 20:47