MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ❤️
Ja o dziwo dzisiaj nie wymiotowalam, tylko mdłości mnie męczył po tygodniu wymiotów to ulga niesamowita faktycznie dodając imbir do wody, mdłości znikają
Ja cierpliwie czekam na wizytę 6 sierpnia to będzie jakoś 9 tc, liczę na pięknego bąbelka z silnym serduszkiem bo wcześniej tylko pecherzyk był
Hetmanka piękna wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 16:47
-
Dziękuję Dziewczyny za kciuki. Ciąża 6+0 żywa pozamaciczna. Jutro kładę się do szpitala. Możecie mnie wykreślić z listy.
Trzymam kciuki za Wasze spokojne ciaze. Szczęśliwego rozwiązania.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Misiak Bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co napisac Tule mocno :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej dziewczyny ale piszecie :)ja objawow właśnie mało co mam czasem mdłości i wieczorne zmęczenie.
We wtorek idę do innego lekarza zobaczyć jaka jest i podjąć decyzję do której będę chodzić.właśnie wypoczywam u rodziców i trochę u teściów:)u mnie moi najbliżsi wiedzą bo zaraz podzieliłam się radosna nowina:))miłego wieczorku
Misiak bardzo mi przykro:((Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 20:13
-
Ja nadal na żadnej wizycie nie byłam także nie wiem co się dzieje. Jedynie piersi bolą i musiałam zmienić już biustonosz bo tak spuchły plus wysypka na nich i jeszcze mdłości od 3 dni mnie wykańczają, wczoraj mślałam że serio zwymiotuję około południa. I to tak całymi dniami, dopiero wieczorem się uspokaja. A rano jedynie arbuz albo melon odkryłam że pomaga i nic wiecej do południa. A przynajmniej dzisiaj tak było....
Pierwszą wizytę mam 3 sierpnia wieczorem. Co ma być to będzie. -
Misiak, przykro mi strasznie Trzymaj się tam jakoś!
Ankakaranka, dobrze że przypomniałaś, oglądałam to kiedyś przed ciążą i myślałam o tym. Mnie dziś mdłości męczyły jak zawsze, rano i wieczorem najbardziej. Ledwoco wcisnęłam kawałek pizzy na obiad. Na szczęście nie wymiotuję nadal. Ale i tak już mam dosyć a jeszcze tyle czasu... Moja babcia podobno miała prawie do końca ciąży mdłości :o9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa u mnie póki co objawów nadal brak oprócz bólu piersi, czasem miewam takie nieduże kłucia w podbrzuszu. No i tez już zmieniłam biustonosz na większy rozmiar i przede wszystkim miękki
Misiak, bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki za Ciebie :* nie poddawaj się tylko postaraj się to przetrwać, będzie jeszcze na pewno dobrze, musi być! :*