MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenonki, blondynką byłam tylko jako mały dzieciak 😀 od podstawówki szatynka 😀
Katia jesteś wspaniałą osobą, piękną i silną kobietą, poradzisz sobie ze wszystkim 😘
India całkiem możliwe, Laura na dolnych dziąsłach ma taką białą kreskę już od 3 tygodni, wiadomo że zanim wyjdą ząbki to jeszcze trochę czasu minie 😉
Marza dziękuję ❤️
Butterfly bardzo się cieszę, że z Zosią wszystko dobrze 😘
klamka dzieci nie powinno się w ogóle sadzać. Usiądzie jak będzie gotowa, tak ja do tego podchodzę 🙂klamka, Lenonki lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Smile, tak z perspektywy czasu dopiero widzę, że dawałam od siebie bardzo dużo, a w drugą stronę nijak to działało... Zawsze jakoś starałam się dopasować do jego humorow ale widzę dopiero teraz ze to był błąd. Nie będę już zaskiecala forum tymi opowieściami.
Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy i wsparcia ❤️ gdyby nie rodzina, przyjaciele i Wy, nie dałabym sobie rady. Cieszę się że jesteście ❤️Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Katia, a teraz wdech i wydech i posłuchaj-gdybyśmy uważały, że zaśmiecasz forum, żadna nie zapytałaby, co u Ciebie. Żadna też nie pociągnęłaby tematu, żadna nie przesłała słów otuchy. Więc daj spokój z takimi wyrzutami
Jakby co-tuż przed rozprawą na 99% będzie najgorzej-będziesz wtedy się najbardziej denerwować. Rozwód nie jest lekką i łatwą sprawą, zwłaszcza po tak długiej historii. Piszę o tym nie dlatego, żeby Cię dobić Tylko zaznaczam już teraz-jesteśmy tutaj z Tobą :-* Serio, na forum zawsze czuwa przynajmniej jedna z nas Więc nie zapomnij, że od nas zawsze usłyszysz lub w sumie przeczytasz dużo słów wsparcia :-* Przejdziesz przez to wszystko, poprawisz koronę i pójdziesz przez życie dalej, bogatsza i zdecydowanie nie sama ❤❤❤klamka, lkc, Katia89, Marza89, Lenonki, iNso87, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Upały są przeokropne W ogóle nie wychodzimy z Polą na spacery. Rano nie jestem w stanie, w ciągu dnia wiadomo, a wieczorami Pola już śpi. Nawet teraz jest jeszcze potwornie gorąco, a Pola już w sumie śpi "nocnie". Na razie nawet nago, tzn. w samej pieluszce, ale obudzi się około 21-22 na jedzenie, to ją ubiorę.
Przy każdej zmianie pieluchy przecieram na mokro jej kark i szyję, paszki, dłonie i stopki. Żeby ją trochę chociaż ochłodzić-macie jakieś inne sposoby? Wiatrak u mnie odpada, klima tym bardziejPola Róża
-
Klamka sądząc się nie powinno ale możesz tak jakby posadzić na swoim ręku, żeby dupka była w powietrzu, główka wsparta itp.
Smile ja mieszkam blisko morza więc czasem chodzimy. Parawan i parasol koniecznie. U mnie młoda dobrze śpi na plaży.
Katia dzielna jesteś. A dupek Cię zwyczajnie wykorzystał.
U nas dziś ok 35 stopni. Wyszłyśmy rano i wieczorem ale musiałam też dzieci poodbierac itp. Mała mokra i marudna biedulka.klamka lubi tę wiadomość
-
Hej!
My po szczepieniu dzis. 10.07 mamy ostatnie i tego samego dnia II wizyte na bioderka. Potem wszystko juz praktycznie jak Lidka skonczy rok
Troche sie zestresowalam waga Malej. Mianowicie przez 2 tygodnie nic nie przybrala jest w 75 centylu. Glowka tez od miesiaca ponad ma 40cm i jest "w miejscu" za to klatka piersiowa podskoczyla o 2cm i ma 42cm. Denerwuje mnie ta waga,dlatego nogdy nie lubilam kp, a teraz mam maly dodatkowy stres,bo Ona nie chce butli dalej. Eh. Teraz msc bede czekala na wazenie. -
Lenonki wrote:Patuniek, mysle, mysle i nie mogę wymyślić 😳 Prześcieradło z gumka na plaże? O co chodzi? ☺️
😂😂😂
A taki mały trik na mniejszą ilość piachu
Tutaj dobrze widać, o co mi chodzi
https://zszywka.pl/p/na-plaze-zamiast-recznika-wez-przes-8786403.html
Lenonki lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja kupuję zestaw koszulka dla taty i dla synka z Fabryki Bodziaków
Wasze dzieci też tyle śpią w upały? Moja mała wczoraj zasnęła ok 20:30, o 5 pobudka na cyca, o 7 przebudziła się na jakieś pół godziny, cyc i śpi do tej pory synek też dziś spał dłużej niż zwykle, ale ona to już przesadzateverde lubi tę wiadomość
-
mamakropka. wrote:Ja kupuję zestaw koszulka dla taty i dla synka z Fabryki Bodziaków
Wasze dzieci też tyle śpią w upały? Moja mała wczoraj zasnęła ok 20:30, o 5 pobudka na cyca, o 7 przebudziła się na jakieś pół godziny, cyc i śpi do tej pory synek też dziś spał dłużej niż zwykle, ale ona to już przesadza
O rany, ale zazdro! Wczoraj pisałam, że wcześnie zasypia... A skąd. Co godzina pić, w nocy 3 pobudki...Pola Róża