MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uff, udało mi się zalogować
Cześć AgaT, bo dla Ciebie się tu zalogowałam.
Przede wszystkim gratuluję synka Rafael to piękne imię
Chciałabym Ci pomóc, odpowiedzieć na Twoje pytania, podobnie Dziewczyny. Chciałybyśmy wszystkie, ale tutaj już się nie udzielamy, a skoro Inso do nas dotarła, wątek zaraz umrze
Jednak nie jesteśmy w stanie przyjąć do naszego grona kogoś, kogo w ogóle nie znamy. Przeniesienie się wszystkich na facebooka wydarzyło się po ponad roku wspólnych przeżyć, historii, spraw omawianych tutaj, jak również stresów i samych porodów. Przyjmowałyśmy po drodze wszystkie Dziewczyny, które chciały do nas dołączyć. Gdybyś się odezwała wcześniej, pewnie byłybyśmy w stanie zaufać Ci i razem z Tobą stworzyć grupę na fb. Teraz jednak żadna z nas, a ja w szczególności, nie czułybyśmy się komfortowo wyjawiając różne swoje sprawy osobie z zewnątrz.
Dlatego bardzo mi przykro, tak samo Dziewczynom-ale nie możemy przyjąć Cię poza belly.
Może zajrzyj na inne fora, dotyczące bardziej dzieci? Na wątek, który nadal funkcjonuje i dziewczyny z tamtego forum przyjmą Cię bez obaw.
Życzę Ci oraz synkowi dużo zdrowia i radościAnet85, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
O rany, wszyscy już na fb
Dla mnie to moment w którym żegnam się z Wami. Jakoś nie mogę się przełamać przed ujawnieniem z imienia i nazwiska.
Choć nigdy za wiele nie pisałam to było super dzielić z Wami czas ciąży, porodów i opieki nad maluszkami. Fajna, tolerancyjna grupa kobiet tu się zabrała, dużo było tu wsparcia i empatii.
Dziękuję dziewczyny za wspólny czas! Życzę Wam i waszym maluchom dużo zdrówka, pięknych chwil, uśmiechu i wytrwałości w trudniejszych momentach.Makowe Szczęście, Madziakk lubią tę wiadomość
-
Ayleen zaloz sobie fikcyjne konto bez zdjec czy czegokolwiek i chodz do nas! Tyle czasu tutaj razem bylysmy, nic nie musisz zdradzac o sobie a bedzie razniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 08:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny