MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Marza wszystko ok, dzis przez moment Mala zalapala smoka! I tak z nim zasnela ale niestety bylo to jednorazowe eh a juz sie łudzilam
Nie,ja nie bede konta zakladala. Jakos mi nie po drodze to fb. Tym bardziej,ze tam nie ma tych nickow i jakos nie jest to dla mnie zbytnio czytelne.Marza89 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Hej!
Marza wszystko ok, dzis przez moment Mala zalapala smoka! I tak z nim zasnela ale niestety bylo to jednorazowe eh a juz sie łudzilam
Nie,ja nie bede konta zakladala. Jakos mi nie po drodze to fb. Tym bardziej,ze tam nie ma tych nickow i jakos nie jest to dla mnie zbytnio czytelne.
Inso, my na messengerze gadamy i mamy tam swoje nicki z belly bo też ciężko było ogarnąć rzeczywistość 😂 moja koleżanka nie ma fb, ale ma messengera bo to oddzielne aplikacje 😁 wiec wiesz, chwila moment i możesz zalogować się jako iNso i tylko gadać bez postów na fb 😁 -
Dziewczyny to ja mialam messengera,bo Laura mi kazala zalozyc ale..usunelam haha jakis czas temu Jak zaloze znowu to dam znac
Nie watpie,wlasnie,ze ciezko sie tam rozmawia,bo za duzo wiadomosci naraz "leci"..dlatego ja wole byc tu na.forum.83xxx, Marza89 lubią tę wiadomość
-
83xxx ja raz uzylam dentoseptu bo akurat mialam. Uzywalam do czegos dla Leny. To w sprayu,wiec psikalam sobie na palec i potem po dziaslach smarowalam. Nic narazie nie uzywam tak poza tym. Sama sie zastanawiam co kupic w razie wu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 06:48
83xxx lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, witaj AgaT,długo się nie odzywałam ale często Was podczytuje w nocy. Widzę, że teraz tutaj cisza.U Nas wszystko dobrze Dominik to grzeczniutki chłopczyk i pozwala mamie pracować,pisałam Wam kiedyś, że zaraz po porodzie wróciłam do pracy stąd bardzo mało czasu na pisanie zostało. Na szczęście mogę mieć swojego skarba przy sobie. Dominiczek jest bardzo duży ubranka raczej już 80 i waży około 9kg, a taki maleńki się urodził najmniejszy z moich dzieci.Widzę, że pojawił się temat rozszerzania diety. My zaczęliśmy już po 4 miesiącu od warzyw i teraz oprócz piersi(je tyle co wcześniej) dodatkowo zjada słoiczek z zupka lub obiadkiem i deserek. Z ząbkami mamy na razie spokój, starszym pierwsze wyszły w 10 i 14 miesiącu, więc tu też może być podobnie i mam nadzieję, że też bezboleśnie. Pozdrawiam Was i Wasze skarby. Udanej niedzieli życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 08:27
Camilla1983 -
83xxx właśnie często słyszę, że dzieciaczki ciężko znoszą ząbkowanie, najbardziej szkoda tych maluszków,,że cierpią. Cieszę się, że moich to nie dotyczy i współczuję mamom ,które muszą patrzeć na cierpienie swoich dzieciaczków, nie wiedząc jak im pomóc. Kiedyś jak moja siostra miała dzieci(dawno temu ,już są dorosłe) to stosowała taki żel ziołowy. Przynosił ulge i pomagał też zasnąć ale nie wiem czemu go wycofali. Tam tylko zioła były, pamietam jak siostra smarowała dzieciom gryzaczki i przechodził ból. Teraz nie wiem czy jest coś równie skutecznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 11:37
Camilla1983 -
nick nieaktualny
-
INso trzymam za słowo 😁
książka napisz do mimozy wiadomość z imieniem nazwiskiem i jakie/ czy w ogóle masz zdjęcie na messengerze, Ona Cię znajdzie i doda do grupy 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do dzieci HNB, to widziałam, że wiele z was wspominalo, że się takie egzemplarze trafiły 😂 Mój nie chce siedzieć, chce być tylko noszony na rękach i to przodem do świata. Używam chusty na spacery, a wózek jest miejscem, gdzie idzie spać tylko podczas spacerów, tak to parzy na odległość... 😉 Próbowałam nawet na siedząco go wkładać, przodem do świata... Ale za nic funkcjonuje... Za to ramiona mamy, jak najbardziej 😊
A wy jak sobie radzicie z tym fantem. Może wypróbuje czegoś nowego 😁