MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak dużo piszecie, że chwilę się schodzi, żeby nadrobić zaległości:)
Bbeczka ogromne gratulacje!! Ale masz szczęście
Dziewczyny bardzo się cieszę z Waszych wizyt - ja na swoją czekam jeszcze cały tydzień, do przyszłego wtorku.
U mnie dziś bezobjawowo, jak zresztą do tej pory - praktycznie tylko senność i trochę powiększony biust jest. -
Hej ja po wizycie u endo. Tak jak myślałam moje tsh wynosi 3,3 czyli nic się nie zmieniło od roku. Oczywiście to jest dobre tsh ale w ciazy do zbicia chociaż do 2. Mam euthyrox 50 1tabs dziennie. Za 2msc wizyta znowu.
Teraz leżę i zdycham co jest z tymi wieczornym mdłościami.. Dopoki nie zasne na dam rady funkcjonowac:/ -
Hej ja po wizycie.zarodek jest, serduszko mówiła ze kwestia dnia ze już coś tam widać.słaby sprzęt miała za tydzień w poniedziałek mam mieć usg na dobrym sprzęcie.ogólnie mówiła ze jest ok dała dufaston ze względu na to ze kiedyś miałam problemy z utrzymaniem ciąży.zleciła badania a kartę założy w poniedzialek:)
Kleopatra, Reniferra, kasiuleek, teverde, valetta94, Sana, kehlana_miyu, iNso87, KasiaŁódź lubią tę wiadomość
-
Panna_Justyna wrote:Nie wytrzymałam i pojechałam do szpitala na kontrole - jest serduszko, 130 uderzeń na minutę (6+5dni) myślałam że wszystko jest ok, a lekarz na wypisie i dodatkowo ustnie zalecił jutro kontrolę u lekarza prowadzącego. I zwątpiłam , czy oni tak zawsze muszą zalecić dodatkową kontrolę czy jednak coś jest nie tak?
EDIT: Dodam jeszcze, że lekarze bardziej wierzą w to co czytają (dokumentacja medyczna) niż w słowa pacjentów. Tak to już niestety jest. Taki zapis może być też gwarancją, że pokażesz dokument lekarzowi prowadzącemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 20:56
-
Ja już też jestem po wizycie. Kropek ma 17 mm, a serduszko bije 169/min. Wygląda, że wszystko jest w porządku, dostałam tylko urinal bo wyszły mi liczne bakterie w moczu. W przyszłym tygodniu mam zrobić kontrolnie TSH i mam nadzieję, że spadło.
Inso ja bym chyba wolała mieć mdłości wieczorem niż rano, bo czasami ciężko mi wytrzymać te pół godziny po połknięciu euthyroxu. Mdłości mam głównie jak jestem głodna :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 21:25
kasiuleek, Reniferra, Hetmanka, teverde, patkaaxx90, Panna_Justyna, ksiazka, She Wolf, valetta94, Macy, Sana, Sabela, Kleopatra, jenny88, kehlana_miyu, Ulv15, iNso87, Anet85, bbeczka91, Bribrami lubią tę wiadomość
Laura
-
iNso, ja mam też mdłości całodniowe. Co gorsza, już zjedzenie nie pomaga. Czasem nie mogę przez to zasnąć, a rano mnie wybudza. Chyba wkroczyłyśmy po prostu w kryzys najwyższego przedziału BHCG. Przetrwamy. Liczę, że za miesiąc wróci na trochę dawna forma.
-
Dzień dobry Słoneczka
Ja zaraz do lekarza... mam nadzieje że zobaczę
Trzymajcie kciuki
Noc miałam ciężką strasznie bolał mnie brzuch wydaje mi sie (i mam nadzieję) ze to przez wzdęcia bo ostatnio to jakas masakra
Ehhh oby wszystko było dobrze.
Życze wszystkim miłego słonecznego dzionkateverde lubi tę wiadomość
-
Izziee, przepiękne dzieciątko!
Chasia, trzymam kciuki za serduszko, na pewno się pojawiło!
patuniek86, powodzenia, z pewnoscia wszystko będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 08:10
Izziee lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Ale super Izzie Ja też już chcę!
Chasia i patuniek86 trzymamy kciuki, odzywajcie się jak będziecie po
U mnie dzisiaj nad ranem i teraz takie dziwne skurcze w podbrzuszu. Kojarzycie uczucie jak drga wam powieka albo jakis mięsień? Takie właśnie odczucia mam w podbrzuszu i nie wiem o co chodzi nic nie boli ale niepokoi mnie to że mam to co chwile od wczoraj wieczórWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 08:45
Izziee lubi tę wiadomość
-
babeczka serdecznie gratuluje podwójnego szczęścia [/b]
Izziee- śliczne maleństwo – moje w pt. było mniejsze 12-13 mm. Malutki człowieczek
Chasia - jest duża szansa, że zobaczysz maleńkie pulsujące serduszko…
Patuniek86 wczoraj myślałam o Tobie , czekam na dobre wiadomości z wizyty
Ulv15 ja tak miałam wczoraj wieczorem, dzisiaj mnie tak pobolewa brzucha dołem, ale dośc delikatne. Myślę, że macica wykonuje swoją pracę i powiększa domek dla małych lokatorów
Izziee lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny