MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet przykro mi z powodu Corci. mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Też nie jestem zwolenniczką antybiotyków ale jak mają pomóc raz, dwa to nie ma co przeżywać. Każda minuta szybszego działania to lepsze samopoczucie dziecka. Moja Mała pierwszy antybiotyk miała tej zimy jak przychorowala na zapalenie płuc. Cholerstwo ni stąd ni zowad się wzięło. Dzieki antybiotyków ominął nas szpital.
Moniqu super wiadomość. Aby więcej takich dobrych wiadomości a zdjęcia jak dodać, instrukcja jest na pierwszej stronie.
Bluberry o ktorej Ty wizytujesz?
Ja jutro lecę i nie mogę się doczekać. Na wyjeździe mniej stresu może będzie jak będę świeżo po wizycie. -
Zapomniałam, że była tu wcześniej podana "instrukcja" wklejania zdjęć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32139a1919bb.jpgiNso87, ksiazka, Kleopatra, jenny88, Reniferra, Rub45, She Wolf, Izziee, Sana, teverde, Anet85, lkc, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Makowe.. Witaj. W 8tc?a nie w 9tc? Kiedy miałaś OM. Pytam bo ja mam zaczęty 10tydzien(skonczony 9tc) a termin na 7.03
Miałam późne owulacje zawsze, ciąża jest młodsza o tydzień ale terminu lekarz jeszcze nie przesunął, powiedział że będzie wiadomo po usg 29.08. -
Makowe Szczęście wrote:Miałam późne owulacje zawsze, ciąża jest młodsza o tydzień ale terminu lekarz jeszcze nie przesunął, powiedział że będzie wiadomo po usg 29.08
Mi chyba wiatrak w głowę nawial bo nagle zaczęła mnie bolec:/ Czekam aż Mala wstanie i jedziemy z Malzem pare spraw pozałatwiać na miescie przed wyjazdem. -
iNso87 wrote:Witam.
Dziewczyny które są na Marcowkach i na Kwietniowkach. Zostajecie tu już?
Ja jeszcze nie mam dokładnego terminu
Usg będę miała 13sierpnia w Pl na razie różne aplikacje różnie mi liczą tą datę porodu miedzy 30.03-03.04 niby u mnie dopiero 4t5d ale owu miałam bardzo wcześnie bo ok 10dc więc dziecko jest starsze.
Na razie niech zostanie na liscie jak wpisałaś a zobacze co wyjdzie w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 13:27
iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso już z córcia lepiej, ale ja też czuje się jakby mnie czołg przejechał... Już nas spakowałam na jutrzejszy wyjazd, więc ta mało przyjemna czynność już za mną... Patka .... co teraz bierzesz? Zadzwoń może do ginekologa i zapytaj czy możesz zwiększyć dawkę leków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 15:26
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Rub45 wrote:Połóż sie wez nospe jak masz
A lekarz jednak od 19 godziny A nie 18.
Zwariuje
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
monniqu wrote:To nie tak źle, ja w piątek zaczęłam plamić koło południa, a u lekarza pojawiłam się po 17-stej, przepisał Duphaston i plamienie ustało.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *